Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са щандовете на изложението?
Какви са мненията за съхраняването на стволови клетки?
Какви са препоръките за записване на новородено дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са щандовете на изложението?
-
Какви са мненията за съхраняването на стволови клетки?
Мненията относно съхранението на стволови клетки са разнообразни. Някои смятат, че това е отлична възможност и перфектно инвестиране в бъдещето на детето, докато други изразяват съмнения поради финансови причини. Има и мнения, че това е важна инвестиция, която може да бъде полезна за бъдещето на детето и семейството.
-
Какви са препоръките за записване на новородено дете?
-
Какви са мненията за използването на лекарства като магнезий и спазмолитици по време на бременност?
-
Какви са мненията за цвета на количката спрямо пола на бебето?

мама danip – очаква 

Дидка, мерси за новата темичка
Пееща и на теб за хубавото заглавие 
За 10 щанда, хич не ми се разкарва 
Жизнена е, но вдига лека температура. Тъй че на мен пак ми отпада ходенето до Универсиада 

Аз снощи сложих само свещичка ефералган, за да можем всички да поспим. Ако беше през деня просто нямаше да я пипам тази температура
Сега тя си поддържа някаква, но аз рядко давам лекарства. Личната ни е следобед, а и хомеопата ни също. Тъй че чакаме да видим кой какво ще кажа. Обикновено я водя при личната за диагностика и после при хомеопата за лечение
Да не кажа, че е непосилно
и толкова близо до създаването на новия живот.