Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са щандовете на изложението?
Какви са мненията за съхраняването на стволови клетки?
Какви са препоръките за записване на новородено дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са щандовете на изложението?
-
Какви са мненията за съхраняването на стволови клетки?
Мненията относно съхранението на стволови клетки са разнообразни. Някои смятат, че това е отлична възможност и перфектно инвестиране в бъдещето на детето, докато други изразяват съмнения поради финансови причини. Има и мнения, че това е важна инвестиция, която може да бъде полезна за бъдещето на детето и семейството.
-
Какви са препоръките за записване на новородено дете?
-
Какви са мненията за използването на лекарства като магнезий и спазмолитици по време на бременност?
-
Какви са мненията за цвета на количката спрямо пола на бебето?
Според мен дядо ти е в прегръдките на баба ти 
Факт е обаче, че на толкова разтегната матка спазмолитиците изобщо, ама изобщо не действат. Те затова и хората по белия свят не ги изписват, но това е друга тема. Моят доктор не изписва подобен род медикаменти, но това си е до човек, познания и разбиране
Решението дали да ги пиеш или не си е твое
Имаш право на това по закон

Аз съм зле, че снощи от един и половина до три съм я гушкала. Тя си спа, душичката, ама аз съм на парцал
На мама смешката. Това, защото снощи като й сложих свещичката пищя все едно я коля
И сега твърди, че от това я боли 
Моите съболезнования! Наистина най-важното е какво човек оставя след себе си!

Нищо не съм била качила като килограми(а вече съм +8!!)това дете от какво щяло да порастне и да се развие добре в корема ми
Направо ми иде да ги.....и двете.Не ми се мисли как ще ми тъпчат детенцето живот и здраве като порастне..
ах мила....съжалявам, знаеш че и аз преживях същото миналата седмица...бъди силна заради бебо! 
това са много хубави новини,като знам как се беше притеснила милата сега можеш малко да се отпуснеш