СЕПТЕМВРИ ще падат листата, а ние ще си гушкаме слънцата

• 12 236
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Диде, мило, Уандето си е от Варна  Heart Eyes
Суит, мерси. А на въпроса ти - най-вероятно ще си имаме Радослав  Peace  Hug
Нали Шейла знае за утре?!

# 241
Соня  Hug и аз съм доста кръвоснабдена в слабините Wink и трябва да ви кажа че това в секса е .... направо се откача  Blush
обаче щом имаш синина, задължително на доктор
и за "Книгата за майката и бебето" - мамини ми я подариха в началото на бременността - много е интересна и доста полезна ми се струва
Дидка, не помня дали ти казах, че е много сладуреста заглавната страница  Hug

абе ожаднях за биричка като ви чета - все едно ви гледам как преглъщате жадно   beer

# 242
Леле, то човек не може да смогне да ви чете бе хора. Rolling Eyes Аз да се похваля също си взех всички изпити и сега спокойно ще мисля само за бебчо. Е почти само Grinning, че нали си имам още едно човече(което междудругото нещо май вдига температура ама ще видим).
Добре ви е на вас софиянци виждате се от време на време, ама аз пък си харесвам иначе да си живея тук. Е, сурнем се до столицата по доктори, даже на 17.06. ще идвам и нямам търпение пак да си видя бебо.
Хайде чао за сега и приятно изкарване на срещата. pregnant pregnant pregnant

# 243
  • жителство на место
прриятна среща момичета
ние от другата българия ще се ослушваме.........и ще се оглеждаме за снимки censored

# 244
Добра вечер,красавици Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама как ви завиждам/чак неблагородно/-ха-ха Joy,че си организирате среща........ Mr. GreenЧак ще взема да се метна на влака и да дойда Joy-Дидка- smile3503,Сончеlove001
Иринка,слънце-много е приятно,че сте заедно с татко ти HugТой знае ли как ще се казва поредният младеж? Wink
Стелкааааа,питаше за кръвната захар-мисля,че не е проблем този резултат.Ама все пак се консултирай с док.Ама да не вземеш да го събуждаш сред нощите Joy
unique-че,за какво ти е Спок,бе душа?Вземайте по някое еротично списание,почвате да обсъждате и да видите къв фурор ще предизвикате Joy Joy Joy
Таман и аз да повдигна въпроса с обезкосмяването/ама не на краката/ и гледам Мирката ме изпреварила.Аз вечер вече трудно се виждам...... EmbarassedСутрин чат-пат бива,хич идея нямам на какво се правя.Май ставам понякога доста авангардна hahaha-тука има-тука нема JoyДо къде я докарахме ooooh!

# 245
Я да се организирате по местоживеене и да правите срещички Hug
Tusha Гледкай си детенце да не се разболява милото
Марииииии каква е логиката за кръвоснабдяването и секса....???Че при мен няма значение...не че правя нещо ама да си питам един ден като фана либовник  Joy

# 246
Браво!

Срещичка уредена и аз ще съм там непременно. Асе, ти ли си ме търсила два пъти? Изпуснала съм два разговора, но не ми е познат телефона.

Еми прекрасно тогава ще се видим както си трябва. И пак ядене? Ще се спукам вече, ама колко му е ще се нагоя още.

Айде, до утре!!

# 247
Шейли, не съм аз. Аз ще ти звънна къмто човешкия предиобед - 11 часа Hug Да не вземеш нещо да се изгубиш из родната ти СОфия Hug
Аз днес вампирясах към 5 и малко Crazy И към 10 съм планувала отспиване Mr. Green
от добрите новини, че бебончи е с главата надолу Crazy и си мисля за раждане, и сънувам раждане, и ми е едно хубавоооо Heart Eyes Голям кеф Hug
Хубава сутрин ви желая и до после Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 08:13 от Асенцето :)

# 248
sunshine- newsm59 Да си жива и здрава и само хубави неща да има в живота ти  bouquet
На вас софианки-весело прекарване на срещата довечера Heart EyesДа се снимате и да ни се покажете Hug

# 249
ЧРД, Съншайн! nbirthday

С много любов да бъдеш дарена!

Довечера ще празнуваме и в твоя чест Tada

# 250
  • София
Съншайн,   Hug Heart Eyes  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Уанде, душо, цуууууун. Не, не знае татко ми как ще се казва младежът. Засега това го знам само аз...и вие  Wink

# 251
Съншайн, Честит Рожден Ден!
Да си жива и здрава и много обичана   bouquet

# 252
Sunshine,да си жива и zдрава  smile3525  Party Time
Добре,че някой винаги zабеляzва рано,когато има рождени дни..
Асе,ти ставаш с кокошките,а аz едвам,с мъка,алармата ми бърка в моzъка  Sick .Ох,още малко,да почне тая ваканция,да се понаспя..Е,то тъкмо ще почне и ще свърши бърzо бърzо,колкото е дълга тука...
А какво стана с Иринии,zнаете ли,от дооста време никаква я няма?Преди пишеше редовно май  newsm78

# 253
  • Варна
Добро утро на раннобудните!
Умирам за сън днес  Sad ама ей ме на - ще дремя на работа цял ден.
Честит рожден ден на Sunshine -
Пожелавам ти все така да грееш от щастие
Ех, че ви завиждам за срещичката довечера, ама се надявам утре да гледаме снимки smile3521

# 254
Момичета,почвам аz с проблемите..Кажете,моля ви се,някой има ли проблеи с венците,аz полудявам вече..Не че не съм свикнала,но вече не се търпи,то направо кръв си тече като се мия.Освен,че трябва да отида на zъболекар,нещо да ми кажете??Дали пиенето или непиенето на витамини има някакво отношение?Аz ту пия,ту ги спирам..Айде,иzмрънках,хубав ден ви пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт