СЕПТЕМВРИ ще падат листата, а ние ще си гушкаме слънцата

• 12 241
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Миналия път в Дон Домат ей така ни гледаха -  #Shocked Тоя път с листчета направо ще ги разбием  smile3532
Асенце, моля покажи я тази книга  Praynig Аз вчера си купих "Книга за майката и бебето". Изглежда интересна и полезна с тези илюстрации, но имам нужда от още инфо, а нямам идея какво да купя  newsm78. За бременността четох "Какво те чака, когато чакаш дете" и см много доволна.
Мами, искам да ви питам нещо  Embarassed Малко е неудобно, но нали сме си само свои  Embarassed От известно време чувствам тежест над срамните кости и самите срамни устни ми се подуват и се пълнят с кръв. Доста е гадничко, защото наболява Sad Марков като ме гледа на ФМ каза, че е от ниското носене на бебчето. От онзи ден обаче едната срамна устна направо става тройна и точно на свивката с крака се получава нещо като оток, защото явно бебо ми притиска някакви кръвоносни съдове Sad Като полегна за 5 мин и всичко се оправя. Свеки каза, че и тя е имала същия проблем с притискане на вена, но аз нещо взех да се притеснявам какво ще е като мъника порасне още?!  Shocked Той сега е 700г., а като стане над 3кг?! Някой има ли подобни усещания? Утре съм при доки и се моля всичко да е наред, че нещо много ми се свило сърчицето  Praynig

# 226
Соничка, не се тревожи. Но питай док да ти каже Peace Според мен няма за какво да се тревожиш Hug
Мари, като уточним и часа ще се разберем. Обикновено събираме мамите във фоайето на МД, а после се качваме в една от аудиториите. Не се тревожете. КАто му дойде времето аз ще ви кажа, а и телефон ще ви оставя, ако някой закъснее да се обади Hug

# 227
Моите срамни устни милите са се подули и потъмняли като при теб Сонче HugНяма кой да ме гледа ама все пак аз много се притесних!!Изведнъж се бяха утроили направо!!Чела съм че се случва но все пак така бързо да стане....

# 228
Сонче, и при мен се получава такова нещо от скоро. Всичко отдолу става едно подуто и вените едни грамадни, пълни с кръв, и боли на всичкото отгоре Embarassed Аз съм чак в събота на преглед и направо свалям гащи доки да ме види, че това не е приятно, но пък сутрин съм си ок, няма и помен от това чудо, та кво ще види и той Crazy С първата бременност такова чудо нямах.
Ааа и Мирка в нашия отбор Wink

Аз да питам, може ли с малката да дойда? Миналият път татко й се върна рано и успя да я гледа, но незнам дали и този път ще ми излезе късмета.

# 229
Ох, мерси, момичета  Hug Аз до сега бях спокойна, но сега като си видях бедрото на свивката, че е посиняло леко и се ошашках много  #Crazy Пък и това като оток, което се получава  newsm78 Дано всичко е наред  Praynig
Григчо, и аз утре със сваляне на гащи започвам прегледа  Naughty Сутрин и аз съм ОК, както и като полежа известно време.
А за малката, хич не се притеснявай  Hug Стига да не й е скучно, ще бъде обградена от много внимание от всички бъдещи мами, сигурна съм Hug

# 230
Ей тумбачета,

Къде без мен на среща? Аз ви гоня за събиране от месец насам, така че - включвам се веднага Peace
Понеже във форума не се изявявам много, утре смятам да наваксам наживо  Hug Само че по-рано от 7.00 няма да успея. Ама да ми пазите място, ей Naughty
Майтапа настрана, но ако сме повече от миналия път, онази стаичка може и да не ни стигне, а и коремите са ни двойно по-големи Laughing

Хайде лека и до утре  bouquet

# 231
 unique чакаме те с нетърпение!! HugАЗ помня за бирата и картофкитеееееееееее...айде утре ще се разберем с теб двете да идем на бира и картофиеее заедно  Hug PeaceАко искат и другите са добре додалии

# 232
  • София
Абе уомъни? Губи ми се uanda някъде по тъча.... newsm78 Каде си бе душа? Няма ли да дойдеш и ти? Ако някой и има координатите да и драсне, смс или съобщение по месинджърите да и каже, че ще ни липсва!

# 233
Дидка Уанда е във Варна бе слънце.Трудничко ще и е. Hug

# 234
Дидка, ама тя Уандето е във Варна  Peace От както каза как копае дупки по плажа и не ми излиза от главата  Joy
Уанде, гуш  Hug

# 235
Mirka Hug, голям си сладур, още от утре ги почваме картофките и бирата cheers

Забравих да кажа че аз ще взема фото както обикновено, но разчитам да има поне още едно две апаратчета, а и Шейла разбира се може да ни направи някой и друг по-стойностен кадър. Освен това, щом сме на тема д-р Спок, ще домъкна новото издание, въпреки че е тухличка. Подариха ми я преди 2 месеца и я изчетох много бързо, но честно да ви кажа, нищо не си спомням вече, все едно не съм я отваряла. Трябва да я повторя, тоя път ще слагам отметки, че ако трябва да търся нещо между всички тези странициии... #Crazy

love001 за всички

# 236
  • София
 Embarassed Embarassed Embarassed ми аз съм забравилааааа....нали съм бременна! Е ще ни липсва, ама ще си наваксаме кат си дойде!

# 237
  • София
От известно време чувствам тежест над срамните кости и самите срамни устни ми се подуват и се пълнят с кръв. 

Соня, аз съм си така от много време, нали първа ви се оплаках- преди доста темички беше. Не знам дали има общо с ниското носене на бебето- моята плацента се вдигна и бебето си е високо, обаче въпреки това си го имам....Усещането за напрежение и подуване не е постоянно- понякога не се сещам въобще, понякога направо ме наболява. Честно казано, престанах да се шашкам и го приемам като нормална последица от бременността.  Peace

Асе, значи в Майчин Дом...мерси!  Hug Ще гледам да дойда.  Peace

На срещата и аз ще нося апаратче.  Simple Smile

# 238
Асе, как изглежда това издание на д-р Спок? Джобен формат ли е? Дай линк, ако може...имам спомен, че преди говореше за някакво съкратено издание, и разбира се осъвременено, че старото/каквото имам аз/ на много места е с доста странности.

# 239
ихааа имам си компани зз бирата и тощките newsm44
Суперрррр!!
Моят кум ни е на гости и много ми се радва/и аз на него де/угажда ми купува ми каквото ми се допапка!!Много съм доволна!!
Утре и аз ще взема фото да знайте smile3509

Общи условия

Активация на акаунт