СЕПТЕМВРИ ще падат листата, а ние ще си гушкаме слънцата

• 12 242
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета.
Гледам срещичка сте заформили, но за съжаление няма да мога да дойда Confused
Точно си идвам от Шейново и моя бонбон вече е 1137грама. Малко избързвал с растежа според лекарката. За първи път успя да дойде и таткото, защото е в отпуска и му го показахме в пълен блясък - от главата до дупето и пишлето. За трети път потвърдиха - няма грешка -100% е мъж Heart Eyes
Приятно изкараване от мен и да показвате после снимки ей!
 newsm03 newsm68

# 211
Дидка, ти си се нагърбила с тая тежка организация. Има много за дон домат, така че, където ни викнеш ще дойдем  Hug

nelinacheva, поздравления за изпитите   bouquet

# 212
  • София/Търново
Като решите може ли 1 смс на 0889369709 /Мтел е, т.е. свободно от сайта им-да се ненабутате  Money/... че няма да влизам скоро   bouquet

# 213
СРЕЩА - ВТОРНИК - 10.06. ; 18.30 часа; Дон Домат на Цар Асен онзи, в който бяхме предния път. Някой ако може да обясни добре да се включва, че аз съм много зян с обясненията ooooh!

# 214
Браво zа срещата,много се радвам..А и zа лекцията също,сигурно ще е полеzна..
Аz да ви кажа,понеделнишки ми е толкова иzнервено..А времето е толкова хубаво и топло тук,като zа плаж,аz вися вътре и се нервирам още повече.Сина ми много ме ядоса,опитва се да лъже,пък не му се получава(още),ама все пак..Само с мен ли е така,най блиzките хора могат най много да те подлудят,понякога ми иде да.. #Cussing out не zнам..
А сутринта мъжа ми отиде да плати(по банков път),количката,която бяхме поръчали от Ибей.И zащото хич не е отнесен,ама хич  ooooh! ,вкарал 30Е повече.277,90вместо 247,90  #Crazy ..Е,верно не са 300,ама нали сме мнооого богати,пък и точно сега,дето още 100 неща чакат..Ми объркал се бил,а точно една седмица говорим колко струва..Върна се,аz го накарах в банката,там му каzали,че не могат те да върнат парите,вече били отишли,можело единствено да пуснем Имейл до получателя,та той да ни ги върне,магаzин е..Та с това се раzправях днес..Ама някак се съмнявам,че някой ще върне нещо,след дъжд качулка.
Както и да е,да не ви zанимавам с глупости..Ето я количката,дано с нея всчко е ок.,сега нямам търпение да я дочакам да дойде..http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1402379886 … geName=Action:MPS

# 215
  • София
СРЕЩА - ВТОРНИК - 10.06. ; 18.30 часа; Дон Домат на Цар Асен онзи, в който бяхме предния път. Някой ако може да обясни добре да се включва, че аз съм много зян с обясненията ooooh!

И аз съм ОК за Дон Домат. Точният адрес е ул. Цар Асен 34, това е връзка към картата.

# 216
 newsm44Успях да си уредя по-ранно излизане от работа, така че задължително ще дойда, ако ще на луната да е срещата newsm68, бройте ме!
Деси не се ядосвай, сигурно ще ви върнат парите- все пак живеете в "нормална" държава smile3503. Те мъжете са си такива, всичките, а после като им се скараш и се цупят ooooh!, но ако не са виновни как знаят да опяват #2gunfire(или поне моя е такъв). Все пак това са бели кахъри- там да отива лошото Wink.

# 217
  • София
Мерси на Асето че ме отчете, че незнаех ще имам ли нет вкъщи. Та така:

СРЕЩА - ВТОРНИК - 10.06. ; 18.30 часа; Дон Домат на Цар Асен (втория етаж), на името на " Бг мама" .
Благодарим на  sweetkids_mama за адреса.

# 218
  • София
СРЕЩА - ВТОРНИК - 10.06. ; 18.30 часа; Дон Домат на Цар Асен (втория етаж), на името на " Бг мама" .

smile3501   newsm44     love001

Да знаете,че ще нося листове с лепящи се етикети и ще ви слагам по един с никовете.  newsm26

# 219
  • София

За лекция за кърмене датата ще е 21.06. Часът ще го уточним по-късно Peace Цената на лекцията е 2 лв. на човек. Надявам се, че няма да ви затрудним Hug

Лекцията в Майчин Дом ли ще се проведе? Трябва ли да се записваме предварително, че ще присъстваме?

Иринче, забравих да пиша, че се радвам за теб и татко ти- много е мило да се събереш с толкова близък човек след дълга раздяла! Пък и за децата е супер! Вие последно решихте ли дали ще кръщавате сина на баща ти?

# 220
Това за листчета с никовете е супер идея Суит PeaceА от долу и истинските именца  Flutter

# 221
  • София
Това за листчета с никовете е супер идея Суит PeaceА от долу и истинските именца  Flutter

Каквото кажете.  Hug

# 222
Суит, в Майчин дом ще е лекцията. НЕ е нужно да се записвате. Само няколко дни преди това ще уточним бройката Hug
Момичета, утре ако не забнавя ще си взема това книжле на Спок, което имам, че съм направо очарована от информацията, която се съдържа вътре. аз къде съм бляла, че не съм го чела преди ooooh! не знам, но го имам още като се роди Сияната. Сега направо го откривам и съм много доволна Peace Ще ви го донеса да видите Grinning

# 223
Асе, в МД на кой етаж?
книгата на д-р Спок и на мен ми е много инетересна

# 224
Здравейте от мен отново!
Много ми е мъчно за тези срещи, много ми се искаше и аз да дойда!Щеше да ми бъде много приятно!
За Аделина ЛУКС цената беше 420лв с матрачето!Поне цената в Бургас е такава!Тук също има цени: http://www.911.bg/a2/offers.asp?m=6&id=5168&grid=40208
Някой питаше за този сайт: http://avmebeli.com/

Общи условия

Активация на акаунт