СЕПТЕМВРИ ще падат листата, а ние ще си гушкаме слънцата

• 12 243
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Утре къде и в колко часа?
Поне се събрахме няколко девойки та може и да стане среща хубавка.

# 151
Добро утро и от мен   bouquet
Мирка, аз карам с епилатора, душа, ама на сляпо  Joy После викам милото да проверява какво съм изпуснала  Joy Иначе съм чувала добри отзиви за лентичките, но никога не съм ползвала.
За срещичката претенции за място нямам  Hug Хубаво ще е да има големи маси Wink  Аз си отложих командировката, така че 100% ще дойда  Hug Само ако е удобно на всички да го направим след 18.00ч., че няма как да се измъкна по-рано от работа  Praynig
И един специален поздрав за многодетните майки с този култов изказ  Joy : "При първото дете като глътне монета, тичаш в интензивното отделение. При второто като глътне монета, чакаш да излезне отзад. При третото - направо му ги отдържаш от детските!".  Hug Като го прочетох и паднах от стола  Joy

# 152
Еееее...точно се бях настроила за среща, ама утре съм рожденичка, одъртявам още... ooooh! Mr. Green....та май ще пропусна...за жалост...
Весело изкарване! Wine Glass eat Popcorn
и чакаме снимки! smile3509

# 153
Асееееееееееее, стъпих за първи път на Гара Бов миналото лято - настоящият ми съпруг / тогава гадже от месец/ ме закара да видя родното място на мама му  Laughing Бях наистина очарована, останаха ми разкошни спомени и разкошни снимки. Дри ако някой от вас е стигнал до самия водопад - има една традиция с въгленчета да се пишат имена на скалата - и нашите са там запечатани "Таня и Златан". Господи колко романтично беше  #Crazy И сега сме планували пътуване натам към края на юни - шегуваме се, че ще ни е като меден месец. Дано всичко си е така хубаво както го помня - ама аз и сега съм си все така влюбена и едва ли ще се разочаровам  Joy Crazy 

# 154
Съни, ела за половин час де, тъкмо ще ти приготвим подаръци Hug
За къде да каже някой по-запознат със заведенията, че аз си имам тук хубави махленски и ако оставите на мен ще ви изръчкам квартално да дойдете Mr. Green
Мирка, то по-добре на кола маска, отколкото лентички Peace Топлата кола разтваря порите и космичките излизат по-лесно. С тез студени ленти ще ти се отели волът Confused
Аз сега се връщам от ЖК. Юначето е с главата надолу - горда съм, че така добре работим в екип и за няколко дни постигнахме желаната позиция Grinning Похвалиха ме за килограмите (+7) и кръвното (90/60) Много ми е симпатична акушерката на консултацията. Уговорихме се кога да ида следващия месец, че вече ще ми пускат майчинството. После ми предстои отново пълна кръвна картина и разните вагинални изследвания Grinning Изобщо много са ми разбрани хората (пу-пу) Grinning
Нашият тати замина командировка до четвъртък. Та ще се погледаме с дребната, но за срещата мисля да не я вземам, а да я оставя леля ми да я гледа Grinning

За лекция за кърмене датата ще е 21.06. Часът ще го уточним по-късно Peace Цената на лекцията е 2 лв. на човек. Надявам се, че няма да ви затрудним Hug

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 10:11 от Асенцето :)

# 155
Мами, дайте идея за подарък на бебенце, канени сем в събота на нашите кумове. Аз ги питах от какво се нуждаят ама те са малко странни/аз веднага бих си искала нещо което си нямам още / и казаха ние какво то си преценим. Те основните неща си ги имат вече, което още повече ме затруднява в избирането.  Чудех се за чувалче понеже смятам, че тъй като е лятно бебе още не са си купили и за някаква играчка. Дали е подходящо  Rolling Eyes

# 156
Беба, може чувалче, може активна гимнастика, но от тези на Чико, които са пластмасови. имат три етапа - за бебе, когато лежи под нея и пипа играчките, за седнало и за вече ходещо дете. Може уолкър (няма да го използват сега, но би могъл да им спести проходилката, особено ако вземете на Фишер прайс, който става на камионче за избутване). Тези работи ги има в Джъмбо на много по-поносими цени, отколкото в други магазини.
Може и спално чувалче. Също много добра и полезна покупка, а и две-три да им се съберат няма да са им излишни. Ако избираш дребна играчка основното правило е - не играчката да прави нещо, а да предизвиква детето да се заиграе с нея. Има много яки рингове на Фишер прайс, които малките бебета могат да лапат, а после да се научат да ги редят по големина...
Един от най-функционалните подаръци, които сме получавали беше халат за баня. Вече две години го използваме Peace
Можеш да вземеше и някакво хубаво сервизче за хранене. Бебе комфорт имат уникални предложения. Да го комбинираш с голям мушамян лигав (когато му дойде времето подаръкът ти ще бъде оценен по достойнство Peace) и лъжички за хранене с кутийка за съхранение.
Или примерно комплектите на Нуби, които са от няколко контейнерчета с лъжичка (вършат чудна работа при разходка за съхранение на домашно приготвена храна)
Или играчка за борда на количката - има много хубави на Чико - един много як влак, който може и вкъщи да се кара. Има хубави и на Толо (продават ги в Малечко). Скъпички са, но наистина са помислени за всяка възраст. Примерно Толо имат един плюшен куб, който има животни с дрънкалки, лепки и т.н. и в различните възрасти провокира и учи детето на различни неща...
Абе пазарът определено е богат и изборът и на други неща, освен дрехи е голям. Успех Hug Каквото и да вземеш ще е напазарувано с обич и ще се оцени Grinning

# 157
  • София/Търново
Здравейте!

Скоро не съм се вясвала. Днес не успях да отида на работа /от Руски до Студентски почти всеки ден  Sunglasses/ Помня имаше много идеи за болно гърло, ама нещо взе да слиза надолу... Е, в сряда съм на лекар  ooooh! Ще си видя и изследванията.
Впрочем, някой чувал ли е за изследване на костите на майката?
Малко разхвърлано пиша, че утре имам изпит.
А за мамите с "бъгави" татковци... Хехе, не сте единствени.  Whistling Аз на моя ми писва да му се моля ежесекундно за всичко.... Thinking

# 158
Добро утро и успешна и хубава седмица на всички мами!
Я кажете нещо повече за лекцията за кърмене- къде и кога?

# 159
  • София
Ох, таз Ася кат справочник направо, не ами като бебешка енциклопедия, вобще за пореден път доказвяа моето твърдение-нашият мамински гуру!  omm

Душа за кърменето ме пиши на първия ред!
За срещата дайте по централно нещо-някой от МОЛ-овете? Че има и къде да се спира...тоз на Стамбулийски?

# 160
  • София
МОЛ-а на Стамболийски на мен ми е супер - на 10 минути пеш ми е от офиса Hug
Ама там къде - на KFC ли?
Не съм забелязала там да има ресторант?

# 161
Там има Хепи, ако не се лъжа Thinking А там е вкусно и що-годе бързо. А дали можем да се обадим и да запазим нещо предварително?

# 162
  • София
Да, ако наистина има Хепи е добре.
Да се преброим освен?

# 163
  • София
Ето телефонът на Хепи в МОЛ-а, ако някой иска да се обади да запази маси- 981 67 06 .

18.30 добре ли е като час?

# 164
  • при моите любими
Аз май ще се включа малко неадекватно в темата  Crazy , ама да се похваля с новите ми покупки. Ето тези неща си поръчахме от ebay.com - http://s7d2.scene7.com/s7ondemand/zoom/flasht_zoom.jsp?company=G … mp;zoomheight=550 ,    http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/m984-2.jpg . Да каж, че съм много доволна от цените. Ще ни излязат поне на половина отколкото ако си ги вземем от тук, даже и по малко. А тази стая http://www.como.bg/bedroom/child-room/lisa-5.html си я харесах вчера и мисля на нея да се спра. Ако някой знае магазин за мебели комплект (на разумна цена) - легло, гардероб и скрин- да казва, че аз пообиколих и има някои много готини, но излизат по над 2000-2500  #Crazy а това вече ми идва в повече.   bouquet

А за срещата , ме бройте и мен за сега ако не изкочи нещо

Общи условия

Активация на акаунт