Септемврийски майчета без страх, мили бебенца ще имат пак :)

• 19 955
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро Simple Smile
Пепе, как няма да е добре при баба и дядо Тео? На мен честно казано взе да ми писва тук и ако не е Ади едва ли ще оствам толкова много друг път. Но в Доха юли и особенно август са големите жеги и съвсем няма какво да се прави там с него
Съни, аз съм фен на Нокиа по принцип
Абе тия хора с тази радиация, направо не знам. а и сега пък разправят, че целият йод бил изкупен и че той пък бил едва ли не по-вреден от радиацията!
Хубав ден ви пожелавам. Днес ще идват от една фирма да мислим какво ще правим коридора  Mr. Green

# 226
Ауууу, е може ли никой да не е писал цял ден!?

# 227
Само се появявам да кажа, че съм жива. Егати номера ми спретнаха с това преместване в друга детска градина( за лятото, докато нашата е в ремонт). Иво е нещастен, не иска да ходи, далече ми е да го взимам без кола(още е счупена моята, не знам кога ще и дойде ред за ремонт), днес слънчасах направо докато ходех натам....Мрън-мрън.

Мъжа ми ще ходи на риба и ще вземе Иво със себе си. 2 дни почивка, ураааа Party

Астарта- страхотен сладур е Илия Heart Eyes Жив и здрав да е!

Съни- аз харесвам и двете марки, но Нокиа си е класика. Peace

Приятна вечер на всички Hug  Утре ако имам повече време, ще пиша рок Heart Eyes

# 228
Добър вечер Дами,
вярно много ниска активност, та реших да замажа положението Wink

Първо да честитя на Астарта новия член на семейството  bouquet Да ви е жив и здрав и много да ви радва Hug
Мечо Пух всичките ми приятелки се оплакват от тези сборни групи, децата явно хич не се кефят да сменят групата, учителката. В нашата градина само попитаха кога ще почиваме, за да си направят план колко от момичетата да останат на работа.
Maris леко си се окосмила гледам Joy Joy Joy И какви са тез предателски приказки, че искаш да си ходиш вече в Доха Naughty
Nomadic чувате ли се с Тео? Как е той на българска земя, сигурно умира от жега, такива са горещини тука Whistling ти как си, много ли ти е мъчно?

При нас новото и интересно нещо е, че Вероника е без пампеееееееееееееееерс Mr. Green Mr. Green Mr. Green Безкрайно съм щастлива, инциденти няма, вече втора седмица. Един ден в детската казаха - повече няма памперси и всички ще се учат да пишкат в тоалетната. Вероника нямаше никакви проблеми и някакси ми звучи нормално, все пак е почти на три Laughing
Около средата на месеца смятам да я изпратя при баба й на вилата. Там много се забавляват с детето на братовчедка ми Grinning
Това е от мен за тази вечер Laughing

Поздрави

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 07:05 от pipiole

# 229

Maris какви са тез предателски приказки, че искаш да си ходиш вече в Доха Naughty

Ами те ни побъркаха тук тези хора - то не бе радиация, не бе отровена вода, не бяха експлозии!!!  Sick

хубав ден ви пожелавам

# 230
  • Остров Приятелство
Здравейте,
минавам като вятър и казвам лек, хубав ден и най-вече без паника Hug
...аз почти ще лудна и съм една неадекватна...... Confused
Избрах Nokia - аз принципно нея исках, но мъж ми ме знае, че обичам джиджани нещица, та ми показа и този, ама....твърдо Nokia. Peace
Заминаваме днес на Кюстендилската почивка.
Надявам се след като се върнем от тази, и преди другата почивка да пийнем по още едно с повечето от Вас! Hug

До скоро!  bouquet

# 231
  • Пловдив
Привет и от мен!  Hug
Редовно чета, рядко пиша, все не ми се намира време  Embarassed
Честито на всички за бебчетата   bouquet  и сватбите   bouquet и празниците   bouquet  . На много хубави снимки се нагледах. Чак се разплаках от вълнение, толкова мило ми стана  Heart Eyes

Maris какви са тез предателски приказки, че искаш да си ходиш вече в Доха Naughty

Ами те ни побъркаха тук тези хора - то не бе радиация, не бе отровена вода, не бяха експлозии!!!  Sick

хубав ден ви пожелавам
И земетресения  Shocked ....

# 232
Нямам думи, сега остава и потоп да стане  Joy
вие толкова заслабнахте, че забравихте да пишете тук  Mr. Green

# 233
  • Sofia
Ей ме на и мен. Аз нещо по Банско се позатрих, а мъжо прави хидроизолация на балкона, та не ми се задържа в Сф. Утре заминавам за Нова Загора при гарджето. Много му е хубаво там  Peace До септември ще остане. Само през юли ще го водим малко на море.
Да не настъпва края на света, като по филмите е днес в Сф  Joy

# 234
  • Пловдив
Нямам думи, сега остава и потоп да стане  Joy
вие толкова заслабнахте, че забравихте да пишете тук  Mr. Green
Направо изчезнахме  hahaha

Ний пък в Пловдив пожар имаме  Mr. Green
http://dnes.dir.bg/2008/07/03/news3161591.html

# 235
Добър вечер,

Полииии, не мога да не кажа едно голямо БРАВО на Вероника!    Heart Eyes Предполагам освен щастлива, вече си и много спокойна. Спомням си как се тормозеше, че не иска да махне памперса детето. Но мина и замина, връщане няма  Hug Да я нацелуваш куклата от мен!

За Тео какво да ти кажа... харесва му при бабите и как да не му хареса... каквото каже, това е, когато го разбреат. Много се надявам като се върне да го чуя да ми говори с цели изречения на хубав български, а не на смесица  Grinning Щастливо е детето, а и малко слънчице да види  Mr. Green На мен ми е мъчно, но и ми е добре така. Вече две вечери подред мъжо ме взима от работа и обикаляме - снощи до 12 на ресторант с приятели бяхме чак в другия край на града, днес по центъра обикаляхме вечерта, утре среща с приятелка имам след работа и така Simple Smile За уикенда не сме мислили какво да правим, но зависи от времето най-вече.

Марис, какви са тези страхотии, за които пишеш  Shocked

Съни, хубаво да си изкарате и снимки после да гледаме, поне окото да изплакнем  Hug

Лека вечер ви пожелавам. Отивам да обръщам внимание на мъжо  Grinning

# 236
  • Sofia
Пепе, взела си ми думите  Hug Влязох специално да поздравя Поли за памперса, щото вчера забравих. Лелееее, голямо притеснение беше  ooooh! А тя Вероника от хитрост не го махна, щото е голямо дяволче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И това без детето е същото - мъчно, но пък има време за толкова други неща... А бабите как ги гледат...не е истина, осбено като ги виждат много рядко  Grinning

# 237
Добро утро мацки!
Как сте петъшки?
И аз все забравям да поздравя Оничка! Но ето явно детето само си показва кога е готово и го прави бързо! Бравос! Аз още не смея да се похваля
Пепе, Аник, вие сте като младоженци! Супер! Тео със сигурност ще напредне много това лято с българския  Hug

# 238
Момичета извинявам се че нахълтвам във вашата тема но имате ли някаква информация за Тонеса? Или някакъв телефон. Вече 5-6 дни не е влизала във форума и се притеснихме Confused

# 239
ladybebi- в една от последните и публикации виждам написано това
 "То и ние заминаваме на море другата седмица, ама аз пак ще ви досаждам  така, че няма оттърване от мен  "

Общи условия

Активация на акаунт