Септемврийски майчета без страх, мили бебенца ще имат пак :)

• 19 962
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Taigi, мерси за инфото за енциклопедията. ще взема да рискувам, ако не на Ади, то поне на мен ще ми хареса Wink Раличка, голяма чистница. мернах количката ви на някоя снимки, още ли я ползвате? Вие сега егени го давате. а Simple Smile

Пепе, ще сме си двамката с Ади целия юли тук, после мъжо си идва и заедно на 20 август поемаме обратно към топлите страни. Тео сега как ще навакса с българския...
Не мога да не се похваля - не знам дали си спомянте ама имам проблеми с яденето на Ади - почти да не кажа хич, не яде мое готвено/само супите яде/. днес му направих една завъртяна манджа - пай със сьомга и той я предпочете пред пюрето! бях тооолокова доволна, че няма на къде. ама ако мисли, че само такива завъртени ще ми ги яде - не е познал  Mr. Green
а вчера бъркахме двамката бисквити. не е нужно да казвам как се омазахме до ушите, но беше и забавление. Обаче бисквитите грам не станаха - твърди колкото си искаш. И Ади ги опитва, н може да я отхапе и се обръща към мен и ми вика - Ко тава Simple Smile умрях от смях. може би тези дни пак ще се пробваме

# 211
  • София, в полите на Витоша
Честити имен ден на именниците на патерица! Heart Eyes

Който не дойде на срещата- мина се, а който не остана до края- не видя как

Чудни снимки, пускайте по-често че скоро няма да ви позная децата- толкова са порастнали. Simple Smile

Тея дава признаци, че може да махаме памперса, в детската е с памперс- гащи и си казва, а вчера цял ден бяхме в гората и не се напика нито веднъж, а беше с гащи- понякога аз я подсещам, понякога - по- често- сама тича и кляка, даже не си напикава краката и смъкнатите панталони  Laughing. даже ми се струва, че я кефи да пикае сама, защото тича през десет минути. Това за пореден път доказва, че когато и готово детето, само ще си каже- хич не съжалявам, че не съм я мъчила по- рано, аз си знаех, че като дойде това лято и ще се научи. Свалям шапка на упоритите и спокойни мами, дето си научиха децата още миналото лято  Hug Аз такива нерви нямам.
Бях на зъбар сутринта , 62 лв. за една пломба- а имам още няколко- не ми се говори.... Sad

# 212
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Изпратих мъж ми, Яни спи и да взема да поседна при вас Hug

Maris Ми на Яни много му хареса.Да, може би е за малко по-голями деца, но аз мисля, че е според детето Peace
tajgi  Hug Преди ти се възхищавах тайно, но вече явно!  bouquet
Пипи_лота Цунки на Теа.Браво на детето!

Хубав ден на всички!

# 213
измъчих се докато кача снимките любителските апарати ,че професионалните трябва малко да ги намаля че снимка бг ме плюе и като се прибави Бтк з атебе нета и как от 8 до сега не влезнах в лудницата незнам,но сега аз ще ви измъча.Тези дни ще има професионални почти колкото тези може иповече да са
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259063
Нека ви 50страници гледайте сега
тайги споко и аз съм така затова не искам меден месец в чужбина че ще я чувам рядко.Та като е цяласедмица при майка ми се чуваме на ден по три пъти
айде гледайте сега

# 214
  • Sofia
Аууу, да ви кажа, много е мъчно да си оставиш детето някъде  Cry Ние ходим всеки уикенд до Нова Загора да го видим и тръгването ни в неделя е ...  Cry Габриел се държи мъжки и знае, че отиваме на работа и ще дойдем след една седмица, ама аз нещо не държа  Sad Иначе се чувства чудесно там - играе на воля, шляпа по боси крачета из двора, има пясъчник, басейн, люлка, двама по-големи братовчеди, пикае прав...
Роси, имам снимки за цяла нощ. От малкото, които видях, си разкошна булка  Hug

# 215
Момичета, много, много ви благодаря за пожеланията Hug. Страхотно мило ми стана Heart Eyes.

Ето малко снимки на бебе Илия: http://family.webshots.com/photo/2066581620102133662kgfAdh. На всичките е заспал. Тези дни ще го наснимам пак и ще пусна вече "по-очовечени" снимки Laughing.

Ние сме добре, прибрахме се събота от родилния дом. Бебчо вече има колики, но много се надявам да му преминат бързо. Спрях Алекс от градина, защото ме е страх да не донесе някоя болест на бебо и в един момент се оказах сама с бебе и батко, защото на мъжа ми му отказаха отпуска Confused. Майка ми също не успя да си вземе. Но от другата седмица ще дойде, така че ще си имам помощник известно време.

Видях че има много снимки за разглеждане, дано Илия ми даде възможност да ги разгледам тази вечер Wink

# 216
  • Sofia
Астарта, много целувки за теб и малкото заспало ангелче. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Баткото ще те слуша и ще се справиш  Peace

# 217
Добро утро!
Астарта, много се радвам, че с бебко сте добре! Алекс ще слуша, нали е батко! А естественно, че ще се справиш!  Hug Ох, а колко е мъничък и сладичък Илия. Забравила съм кога и Ади беше толкова малък! Ти къде ражда? Ако имаш нужда от нещо - свиркай аз съм в Младост 1А, та си ми близо

ето и по едно кафенце. аз имам огромна нужда

# 218
  • Sofia
Астарта, благодарим от сърце за снимките  Hug много сладък малкия Илия пу-пу!
Аз нали съм Илиана, та сме адаши с него  Grinning ще черпиме заедно след 20 дена  Wink

# 219
Ани, Марис, Тайги, благодаря ви още веднъж Hug

Марис, видях че доста ще останете в БГ Grinning. Хайде да се видим някой ден в Младост, аз мисля от утре да започна да извеждам бебо за по малко навън и другата седмица да започнем с по-дългите разходки. Раждах в Шейново като първия път, заради доктора ми, защото си ходя при него още откакто забременях с Алекс. Сега обаче си взех ВИП стая и останах доволна. Имах право на посещения по всяко време, мъжа ми беше почти нон стоп при мен, а и отношението от персонала беше супер Peace.

Досега разглеждах снимки Grinning. Тайги, Съни, Ния, дечицата ви са много, много сладки и пораснали, пу-пу Heart Eyes.

Роси, много хубава булка си Hug. А за шаферката просто нямам думи Heart Eyes.

Тайги, Илия трябваше да се роди през юли и аз точно заради Илинден му избрах името, но той ми обърка сметките Wink. И все пак дотолкова бях свикнала вече с това име, че не можах да му дам друго, въпреки че обмислях още един вариант Laughing.

# 220
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Еххх колко е хубаво да се събудиш и да видиш едно малко, хубавко спящо бебе Heart Eyes Астарта Чуден е!
Ще се справиш, я виж какво си мъжка майка - все мъжки си ги родила Simple Smile
Пък помощта като дойде, може да решиш, че не ти е и нужна Peace
mama rosi Пу, пу, пу пък си хубава булка Heart Eyes Нежна, бяла и някак една такава...не мога да намеря точната дума - може би нещо като внимателна ли, някак...пфууу не мога да го обясня.Хубава си е точната дума!  bouquet
Хайде да бягаме на вън.

Прекрасен ден на всички!

# 221
  • Остров Приятелство
Момичета да ви попитам - Кой от двата телефона бихте си взели или пък кой считате, за по-добър.Оставете написаното Peace
http://shop.data.bg/index.php?page=product_details&structure … p;instanceID=5350

http://shop.data.bg/?page=product_details&structure=Products … p;instanceID=5016

Благодаря Ви!

# 222
аз съни съм за нокия,щото за 5 години от както има телефон съм сменила 12 моделананокия-не щото имат дефек а заради по новите модели
Сега съм със Самсунг D900i и съм доволна относно камера с 3 мг пиксела е но от хардуер грам не съм доволна.По добре си вземи тази нокия ,а и тя е доста лека и тънка.АЗ исках такъв но н еми беше достатъчнакамерата

# 223
Съни - не се колебай - нокиа е по-добрия избор от самсунг, особено този модел Peace Много колеги го ползват и са много доволни. Самсунг докарват визия, но имат толкова недостатъци, които дразнят,Слаба батерия...аз не бих се двоумила Peace

# 224
... играе на воля, шляпа по боси крачета из двора, има пясъчник, басейн, люлка, двама по-големи братовчеди, пикае прав...

АниК,   голям образ си Mr. Green
А за колко време оставихте Габи при баба си? Поне ще може да починете малко. Тео и той замина днес за П-в. Вече е там. Чухме се одеве и въобще не плаче за нас. Много добре се чувства, за което се радвам.

Мариска, голяма почивка ще направите в Бг. Супер! Това хубаво лято там.... Ех!

Астрата, Илия е голям чаровник, много сладко бебе  Heart Eyes

Съни, не съм чела какво пише за моделите, но бих си взела този, който ти е по-удобен за ползване.  Peace Похвали се като направиш избора  Hug

Общи условия

Активация на акаунт