Септемврийски майчета без страх, мили бебенца ще имат пак :)

• 19 963
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Искам да ви кажа, че свеки е научила от уж достоверен източник, че има изпусната радиация...не знам къде да проверя обаче...

# 196
  • Варна
Мариска, я внеси разяснение  Praynig Незнам къде би могла да го провериш, ако няма официално  newsm78

# 197
Ами намерих само тези статии, които опровергават информацията
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=140601&srcpos=1
http://news.ibox.bg/news/id_376431077

дано да е така..

# 198
  • Остров Приятелство
Ужасна новина Confused Дано да е невярна информация:pray:

Сега един наистина хубава Simple Smile
Моето момче официално порасна.Вчера беше последният му ден в яслата Grinning От септември  в друга и аз много се радвам, че успях да го прехвърля - до сега не смеех да се похваля, но имаше родителска и вече е сигурно.
Днес му правим своеобразен празник и той е много радостен и все повтаря, че има празник и, че вече е батко, който ще ходи в голямата детска градина за да може да стане ученик после Heart Eyes
Сега го водихме на язовир да хвърля тамъни/любимо занимание/, сега с нетърпение чака времето за ресторанта Simple Smile
Купили сме му Сладкомедена енциклопедия и се надявам да я хареса Simple Smile
Ееех растат....пу пу пу да са живи и здрави и много да ни радват!

Хайде да отивам да се кипря за най-хубавия кавалер на света Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубава вечер на всички!

# 199
Съни, ха честито! Калоян да расте все така умен и чаровен! Пожелавам ви много да ви радва момчето!   bouquet Аз да взема да се изложа с един въпрос...  Embarassed Какво е "Сладкомедена енциклопедия"? Че е някаква енциклопедия - ясно, но сладкомеденото...  Embarassed Пуснах в Гугъл да видя, преди да питам, че да сА не излагам така, но не ми изкара нищо. И аз, срам не срам, питам...

Марис, много се надявам новините за радиация да са напразни и действително да няма нищо. Във вторник Тео заминава за Бг за един месец и... абе, дано наистина е само слух...  Praynig Praynig Praynig

Роси, честито да е племенничето ти! Много радост на родата да носи!   bouquet

Разгледах снимките от срещата. Всички изглеждате толкова разхубавени и свежи  Hug  bouquet

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 01:06 от Nomadic

# 200
Добро утро, момичета!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Да ви е живо и здраво името!

Снимките са страхотни, толкова ме е яд ,че не успях да отида Close
Иво е подстриган от вчера Party Успях да го убедя да стои мирно и го подстригах с машинката. Laughing

Желая на всички приятен ден      bouquet        bouquet          bouquet

# 201
  • Остров Приятелство
Добро и от мен  Hug Честит Ден на всички именници!
Как сте Дами?Наспахте ли се, спахте ли добре?

Nomadic Абееее много съм заспала май, май hahaha Joy
Ти ми говориш за бъдещата ти щерка, аз ти дудням нещо си там...
Аз казвам сладкомедена, а то меденосладка - е, как ще откриеш нещо Mr. Green
Ама нищо разбрахме се Laughing
Честит Имен Ден!
Да е живо, здраво и славно името ти!

...дано не греша  Embarassed

Калоян беше много щастлив.Радваше се много и преди да заспи, каза, че ме обича и, че празника "Беше много хубав" Heart Eyes Heart Eyes
Бяхме в този ресторант от сватбата на роси и нашата сбирка - Доволна съм Simple Smile
Празника стана без да искаме истински.Имаше народни танци, певица, заря.....абе страшна работа, и да го бяхме организирали, нямаше да е така добре Grinning

Ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253261&photo=60

Ние отиваме на празник в читалището - Петров ден Simple Smile
Хубав и много щастлив ден пълен с усмивки на всички Ви пожелавам от сърце Hug  bouquet

# 202
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!  bouquetЗДРАВЕ И МНОГО УСМИВКИ. Heart Eyes
ПЕПИ,   love001 newsm51
Много хубави снимки, много красиви дами. Hug Heart Eyes
Роси, честито племенниче. Two Hearts
Съни, каквато майката, такъв и синът.  hug

Имам да се хваля, то си е за хвалба. Joy Лазар от седмица е без памперс. Сам каза, ей, така, ни в клин, ни в ръкав Laughing, че има пиш и това беше. Повече не го сложих. Също и нощния. newsm44
Даа, този път не ми струваше никакви усилия  Joy, сигурно защото не се опитвах преди да е готово детето. Grinning
И понеже отдавна не съм пускала снимки, ето няколко то последните месеци. Само тези защото, нямам качени други на РС-то на работата.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258777&view=1&photo=1
Днес времето сякаш е спряло. newsm78 Толкова много неща свърших, а като погледна часовника, минали са минути.  Laughing
Разбрах за слуха за изпусната радиация, надявам се, че казват истината в новинарските емисии. Praynig
 Hug от мен.

# 203
ЧЕСТИТ ИМЕН ДА НА ВСИЧКИ ИЕННИЦИ! С ГОРДОСТ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО

Деска, специални поздрави на мъжо  Hug
Ния, браво за памперса, ами з ахвалба си е ами Simple Smile
Всички снимки са чудни!
Съни, я кажи хубава ли е тази енциклопедия, защото аз я бях гледала в нета, но не можах да преценя дали е подходяща за деца

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 15:39 от Maris

# 204
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! СЪЗ ЗДРАВЕ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО!

Благодаря ви за поздравите, момичета   bouquet Hug От здраве в момента особено имам нужда... Нощеска нещо ми стана и  Sick цял ден не мога днес да стана от леглото.

Спирам да пиша, че пак заминавам да полегна.

Лек ден ви пожелавам

# 205
Еее, Пепе, хайде пък ти! Бързо да се оправяш, точно уикенда да се разболееш
специално за теб

# 206
Честито на малките и големите именници!
Пепе да се оправяш бързо   bouquet

# 207

Добро утро и успешна седмица момичета   bouquet

# 208
Добро утро!  Hug

Благодаря ви още веднъж за пожеланията, момичета   bouquet

Успешна седмица и на теб, Поли!

Марис, вие колко време ще сте в БГ?

Аз не знам какво ми беше станало вчера и бях толкова  Sick, но за мое щастие, днес се чувствам добре. Хубаво, че съм добре, защото хич не ми се искаше да отсъствам от работа.

Довечера ще приготвяме багажа на Теодорски и утре лети с баба и дядо на "еиплен" за БГ Simple Smile Цял месец ще е с тях и ще се прибере на 1ви Август.

Лек и слънчев ден  Heart Eyes

# 209
  • Sofia
На всички именници от вчера, честито на патерица. Специални целувки за Пепи на Еви и за Пепа  Heart Eyes
Срещата мина страхотно. Този път останах до последно и установих, че то към края бил купона  Joy
Марис, ния я имаме тази енциклопедия - за животните. Рали много й се кефи  Peace че и аз ..

Ние заведохме Рали с баба на село. Ще стоят самички там 2 седмици. Гледат се чудесно, само на мама дето й е малко мъчно. Сега им се обадих по телефона и като я чух бърбораната щях да ревна  Crazy

Поли драсни някой ред, само ни залъгваш кафета да пиеме  Mr. Green

Целувки  Heart Eyes

P.S. Малко снимки от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259066
и клипче
http://www.vbox7.com/play:d9b48e3f

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 13:34 от taigi

Общи условия

Активация на акаунт