Септемврийски майчета без страх, мили бебенца ще имат пак :)

• 20 046
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Залостена съм вкъщи с дребния Sad  Мъжа ми няма да се прибере скоро Tired  Искам на срещаааааааааа tantrum

# 181
НАТИ, ЧЕСТИТ СИН! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!

Галче, честит ти рожденик!  Hug

Весела среща момичета!  Simple Smile  А Роси да кажеш изненадата и на нас, че ще почнем да правим едни догадки  Wink

Аз изчезвам малко на море - ще се включа пак след 2 седмици.

# 182
  • Sofia
И аз не успях за срещата  Cry Не мога да повярвам как не ми стига времето вече  ooooh!

# 183
  • Plovdiv
Нати, честито малко разбойниче! Hug  bouquetМного целувки на големият вече батко  love001 Чакаме те скоро отново при нас. Heart Eyes

Галче, да ти е жив и здрав рожденника. smile3525Весел празник. Hug

angie,честито за изпита. Hug

Весела срещичка от мен. Grinning

# 184
Добър вечер дами,
Трябваше да пътуваме утре сутрин с Любимия за дълъг уикенд (само двамата) , затова не дойдох. Но по-тъпото е, че няма да пътуваме, защото баба й има ангажимент и не може да я гледа. А за два дена с малко детенце до морето не си заслужава Sad
Съжалявам, че поне не дойдох на срещата Sad

И, разбира се чЕСТИТА РОЖБИчКА НА НАТИ. дА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ИЛИЯ!!!

# 185
Привееет Simple Smile

Астрата, честита ти рожба! Много астливо и здраво дете да расте!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Съниии, Калоян е станал абсолютен сладур! Той винаги е бил, ама все по-хубав става  Hug Ако второто, живот и здраве, е девойче, ще се наредим на опашка за юнака  Mr. Green  Heart Eyes

Поли, Мечи, АниК, съжалявам много за провалените планове за вечерта и уикенда!  Confused

Целувки от мен и до скоро  Heart Eyes

# 186
Нати, честито юначе! Да ти е жив и здрав и на ръце да те носят вече тези твои трима мъже Simple Smile а третото - момиче   Hug

Срещата беше велика жалко, че не дойдохте - Аник, Пипиоле, Мечо  Cry от кога не съм ви виждала. ама пък беше Дейзи с двама мъже  Rolling Eyes

# 187
  • Остров Приятелство
nati r Честито майче!Много здраве, късмет и радости!

GALL Честит ти рожденик!Много здраве, късмет и любяща съпруга му желая!
Ама много хубав подарък сте си направили и двамата по повод рождените ви дни, ама направо чуден! Heart Eyes
Nomadic  Grinning
Да ти кажа, че предложението ти е примамливо и ще взема да пръкна една хубавица видна.То сина ти, барабар с теб не сте за изпускане Joy Heart Eyes

И аз да кажа, че вчера беше чудно!
Ресторанта в който са се веселили сватбарите е приказен, пък и гОс'подЖата е някак такава една нежна и различна....ще си позволя да кажа, може би някак спокойна Peace

Хайде ставам да метем къщата, че...
Хубав и приказен ден на всички!

# 188
Добро утро, слънчево утро   bouquet

Сънииии, имах предвид, че мойто второто, ако е момиче ще се наредим на опашката за Калоян. Тъкмо и разликата в годините ще е перфектна. Но и другия вариант е супер - като "пръкнеш една убавица видна", Тео сам ще се даде, предвид какви красиви и умни деца умеете да правите  Mr. Green

Радвам се, че сте изкарали хубаво на срещата. Ако вземе да пуснете някоя снимка да плакнем окото поне, няма да се сърдим  Heart Eyes Grinning

Айде, пийнах набързо едно кафе и заминавам да се трудя.

Лек ден и целувки на всички  Heart Eyes  bouquet

# 189
да не искате снимки от довечера
Нямаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3533
Значи следващи път ще черпят:Мечо пух,Аник,Фреак манПиопле,на Гал 78й се разинава .на нея й е простено.Така че другите следващия път ще им напомня  апочерпят по една студена вода hahaha hahaha Joy
след малко за обяд ще има снимки от снощи.Изненадата от снощи е че станах леля та затова  newsm38 beer2 beer2 beer2 beer2 beer3 beerстудена за ра ди жегата
А за следобедна закуска и вечеря имам друга изненада
Ето и обяда
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258350

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 14:31 от mama rosi

# 190
сега ако кажеш че и бебе сте си направили  Joy всичко ще е точно
имай милост бременни, кърмачки всички чакат  Mr. Green

един тъп въпрос но може пък някой да знае Embarassed съдържат ли глутен грис и нишесте?

# 191
Лято не см енаправили братчето.сега събота и неделя в пловив ще ходиме може би там ще стане.Изненадата ми беше снимките от сватбата но 500 снимки не се качват лесно и за капак БТК за тебе ми е нета и е ужасен.2 часа 20 снимки качих ужас иго изтрих.Впонеделник ще пратя ако не успея довечера то вкъщи
Това е изненадата .Изчезвам по рано от работа да си виня племеника който днес си го взеха и м етресе вълнение и не мога а кача снимки

# 192
Много съм зле  Embarassed

Честит Племенник Роси! Много да ви радва!

Ухааа снимкиии smile3521 чакаме ги

# 193
Добро утро на всички и хубав и слънчев уикенд Simple Smile

# 194
Хилоу,

Днес май всички са по паланки и градинки с дечурлига и половинки  Hug

Много сте хубави на снимките. Добре че е мама Роси да снима и пуска, че миналия път не дойде и снимки - нЕмА  Naughty

Сега като се замисля май с Дейзи все се разминаваме, жалко  Wink
АниК, и на мен не ми стига времето за нищо. Напоследък се мотая още повече и направо не мога да се позная. Ето днес например малкия го командировахме с лелята на мъжа ми, за да постегна багажите за утре, че заминаваме на моренце. И ей го кое време е, не съм стегнала нищо  Rolling Eyes   

Пипиоле, ти нещо се беше депресирала, пък нищо не каза ... сега всичко наред ли е?

Ще изчезвам да "постягам" още малко  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт