Септемврийски майчета без страх, мили бебенца ще имат пак :)

• 19 947
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Мечо пух багодаря ти , и аз видях ама късно- вече бях попитала Blush Embarassed Извинявам се пак за безпокойството, лек и приятен уикенд  bouquet

# 241
Пепа, ще ходиш ли на финала на Уимбълдън,,,ееех как ми се ходи или от хайманосване с мъжа няма време  Mr. Green

хайде лека нощ на всички

# 242
Добро утро Simple Smile

Спите ли, на разходки ли сте? Голямо затишие  Thinking

Марис, не сме много по-спорта и си го гледаме на ТВ-то само понякога  Blush

Снощи бяхме с приятелка и Желян по централен Лондон на кафенце.Simple Smile

Да ви се похваля какъв подарък взех за на мъжо рожденния ден  Grinning Купих билет за полет с балон с топъл въздух. Много се кефя и се надявам да се зарадва. Той си няма и грам идея за това, защото никога не сме обсъждали подобно преживяване, та със сигурност ще е изненадан. Дано да е приятно  Mr. Green Чудих се, чудих се и ей така ми хрумна. Полета е 1 час, а цялото преживяване трае 3-4 часа. Ще има и по чаша шампанско + сертификат за първо летене. Звучи много интересно, дано му хареса. Билета е отворен за над 6 месеца и Желян ще може да си избере кога да лети. Едва ще издържа до понеделник да не му казвам Mr. Green

# 243
Здравейте мацки само се вясвам да каже че ние отиваме дза водиме малката на селото на мъжа ми-ЕХ вече мога да го нарека офицялно мъжът ми и утресе връщаме двамата а те със свеки остават двете. Взехме им голям басейн да се плицикат и после ние ще сме ергени.Ураааааааааааааааа Whistling
Приятна събота и недел ядами и господа малки и големи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 244
Добър вечер Дами,
Пепе, страхотен подарък си измислила Peace За мен това винаги се оказва проблем (може и бедна фантазия да имам Sick ). Затова си реших проблема  - не купувам подаръци Mr. Green

Искам да попитам нещо - от известно време Они като се разлигави или й се спи започва да си измисля болежки - боляло я коремчето, боляло я дупето, крачето и т.н.т Най-често използва болестта на коремчето и започва почти да плаче. Ако я разсея, забравя, но след малко отново започва да мрънка. Тази вечер помрънка, че много я боли коремчето, поплка, поиска пържени картофи, после пак я боля и накрая заспа сама в леглото си. Случват ли ви се такива неща - внимание ли търси, глези ли се???? Страхувам се да не изпусна (недай Боже) някоя истинска болка. Много се панирам в такива моменти. Още не мога да разбирам кога си измисля. Винаги го отдавам на лиготия...
Приятна вечер и до утре  bouquet

# 245
Поли, Али ги прави същите номера. Все нещо измисля, че я боли, обикновено когато и е скучно или не и обръщам внимание ( правя нещо друго). И се почва "Нещо ме заболя....." За съжаление няма нещо сигурно, с което да се определи дали наистина боли. Просто преценяваш на момента. А, като се има предвид какви са актриси госпожиците става съвсем трудно. Лично аз пробвам с разсейване, то и ти така правиш ( "от това ще ти мине ли" и почвам да я гаделичкам или някакъв бонбон измислям) и така преминава. Ако е нещо сериозно, не мисля, че ще се поддаде на разсейване...

# 246
И Елито я боли коремче, глава, ухо, краче, зъбче каквото се сетите. Последния път дори и се вързах...корема я боли по много причини, ако и се ака, ако и стяга панталонче, ако и се спи, за да я носят, ако още много неща...като изпробвам всичко, което се сетя, за да елиминирам причините и разсейването не помага, тогава се притеснявам...оказа се, че се е позапекла и и мина по-късно вечерта вкъщи. Зъбите редовно я болят, за да сложим от Калгела на бебето Mr. Green

# 247
  • Sofia
Е, аз пък вчера мислех, че се глези и казва, че го боли коремче, за да го нося на ръце, но до вечерта вдигна Т и пръцка лошо Sad Хремав е и май понастинал, та затова го боли коремче. Като се изака, каза "мина ми".

# 248
  • Варна
И Мони е актриса  Laughing Като каже че я боли коремче, обикновено след това иска да ака, и после вече не я боляло.

# 249

Добро утро на всички малки артисти  Wink
Успешна седмица пожелавам   bouquet

# 250
това дето го прави адашката на мойта ,не се притеснявай и мойта прави така.Започва да казва болиме коремчето и аз кат опопитам а дупето и тя да,като я попитам примерно устата и тя да и после се смее за дето съм й хванала лъжата,но ако започне да плаче се стряскам.Най често казва ч е ябол икоремче сутрин и аз питам гладн оли е на мама коремчето и тя да и баща й я е научил как коркат черва и тя допабя това.Тогава разбирам че е гладна.Девие са големи артисти.Никога не можеш да хванеш кога играт или лъжат .
Така че с въпроси ще разбереш да ли я боли нещо.
Лека седмица

# 251
Е, хайде де! Съвсем се размекнахме в тази жега!
Добро утро!

Пипиоле, и Ади от време на време го боли нещо, най-вече като не седя до леглото му когато е сънен преди да стане. Но каквото го питам все го боли, та знам, че ме мотае Wink
Но пък имам много проблеми с неговия инат! Прави всичко на опаки, хвърля камани постоянно и е голяма разправия заради това! Вие как процедирате - аз обяснявам, наказвам, сърдя се и пак успехът е временен общо взето. Дано да е само период, който скоро ще мине!

Хайде уикенда или петък една среща да сформираме?

# 252
  • Sofia
Добро утро!  Heart Eyes

Мариска, много свежо фрапенце.. ммм
При нас ината е същия. Просто сме в трудните 2...  Grinning Гледам предимно да обяснявам, но ако е сериозна белята й се карам. Знам, че не разбират много-много от обяснения, но все някога ще го разберат.. Разбира се и моите нерви не са от желязо и понякога ги изпускам, но вече гледам да е на малки порции и да не трупам  Joy
Аз днес заминавам за село, ще постоя няколко дена при баба и внуче и от понеделник пак на работа...
До тогава весели разходки и да сте здрави!

# 253
Ехо, ехо, ехо

НИе се завърнахме от море  Whistling Не сме почернели, но си починахме много, ама много добре. Не мога да повярвам, че с малкия можело и да се почива. Това е, защото бяхме без компания и таткото се включи активно  bowuu
Препоръчвам силно хотелчето - Мирамар в Обзор - чудесно място за деца, много добро обслужване, вкусна кухня, чисто и просторно, на самия плаж. Само румънците ми бяха в повече  Joy hahaha

Само набързо да отбележа, че Дарко също всичко го боли в момента, в който престана да му обръщам внимание и се загледам в нещо друго  Sunglasses Онзи ден ми каза - Мамо, боли ме главата. И аз изтръпнах. Питам: Удари ли се, маме, или от друго. А той: Ми от теб ме боли, ела да си играем  Joy hahaha Joy

Ще се включа по-късно да пиша пак, че работа ме чака. От понеделник не знам на кой свят се намирам в офиса  Crazy

# 254
ЕХ, Тоя Дарко  hahaha
Таиги, да нагушкаш малката русокоска Simple Smile
Аааа, забравих и да прибавя непрестанното повтаряне на глагола - ИСКАМ. Всяко изречение започва с "искам"  Laughing
хубав и прохладен ден

Общи условия

Активация на акаунт