Септемврийски майчета без страх, мили бебенца ще имат пак :)

• 19 947
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
# 256
# 257
много е хубава Алекс  Heart Eyes

# 258
  • Остров Приятелство
Добър вечер,
Ние се завърнахме два дена по-рано - Калоян го ужили оса ли, пчела ли по окото, там отдолу по мекото и............няма такъв плач и страх не бях виждала - ДОБРЕ Е!
После ще чета, ще пиша, ще правя поздравления и т.н.
 Hug Hug Hug
До после Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 21:17 от s_sunny

# 259
Офф ужасно звучи! да се оправя бързо и да е забравил вече Simple Smile  Hug

# 260
Леле Съни, звучи много неприятно Sad Мен честно казано много ме е страх на вилата да не я ужили (ама какво мога да направя Sad) Радвам се, че е добре Heart Eyes

# 261
Съни, и мен ме изплаши. Добре че не е направил алергична реакция, иначе отокът бързо ще спадне.

Алекс, стаята е прекрасна  Hug Само да питам аз кой ще спи долу и кой горе. Едно време си мечтаех за легло на два етажа и нашите все ни отказваха, защото не можели да завиват този на втория етаж  Joy Mr. Green това завиване до ден днешен си го спомням и поради тая причина сега Дарко като е мор нощем изобщо не го завивам  Mr. Green

Кой каза срещичка, Мариска ти ли нещо приказка отвори или ......  Laughing   

# 262
  • Варна
Гал, ами засега само Мони спи в тази стая и е на долното легло. Като по-голяма сигурно тя ще си избере после на кое легло, но предполагам че тя ще е горе, пък Маги долу. Нямаше просто друг начин за две легла в тази стая, много е мъничка.

# 263
Значи много добре сте се справили с пространството, защото изглежда доста просторно  Wink

# 264
  • Остров Приятелство
Ууууууууууух нейсе приключих с домашните задължения - къщата вили на могили   Crazy
То не бе пране, миене, гладене, готвене, не бе чудо, чудооо
Ама ей ме на сега тука посред нощята Mr. Green
За оченцето на Яни, си беше за страх.Нали е алергичен, та знам ли - то затова се и прибрахме, да не дава Господ ако нещо стане да сме до читави лекари Praynig
Но пу, пу, пу момчето ми юнак, над юнаците.Все вика "Ничо, ничо то мина ми.Аз съм батко" Heart Eyes
Направих му и малко процедури, че нали зимата си поболедува и.../за тях ме е най-яд, че не ги направихме всичките до край/.Минерални бани, инхалации с мин.вода и там някакви магнити разни..дано хванат декиш Praynig
И аз направих някоя и друга за да съм по убава, ама нейсе нема бре, нема и туй и то Mr. Green
Иначе го заведох на Пауталия - състезание за народни песни и танци и естествено бичихме по цял ден под жаркото слънце, но т'ва е няма мърдане hahaha Joy
Също така и на своеобразна асамблея.Рисуваха по асфалта, на триножници, пяха, състезаваха се и т.н..Имаше и една дълга, дълга картина с отпечатъците от ръчичките на децата, която не знам там дали ще се състезава или ще се дава я на кмет, я на галерия...Калоян с голяма радост сложи и своя отпечатък...
Сладолед им раздаваха и Яни беше многоооо доволен Simple Smile Heart Eyes Просто някак си очакването от това да го наградят, да му дадат като на батковците и каките...беше много емоционален Simple Smile
Много се радвам, че успявам да му създавам такива спомени Grinning
Утре пък ще ходим до Търговище за погачата на бебето на девер и ооойййй ще видя,  гушна и душкам бебок Simple Smile
Alexandra Чудна стая.Пожелавам да се пълни с много детска глъч! Hug
И ние септември ще правим най-накрая стая на Калоян и аз съм много нетърпелива - имам такива планове.... Flutter
Сега да сложим климатици в неговата стая и в хола и...
Сега до сега я ползвахме като лятна стая и на мен ми идеше байгън - намък, отмък, примък, местене, разхвърляно и уууу бляк ooooh!
Дано да му хареса.Аз още от сега му дудня за стаята Laughing
Ехеее таткото какви страшни книги донесе на калпазана от английско, направо чудни.Едни такива с магнит или такова лепкащо отзад и трябва да се слагат на подходящата страница т.е. хем играеш, хем се учиш.Има и думички.Абе много са хубави.Еййй направо ви завиждам на странстващите Laughing
Все хубави работи носи от там Peace
И ааа и Nokia-та си получих от там, и едни ленени панталони с подходяща жилетка...абе чудна работа пу пу пу да не ни е уроки все да ми е такъв мил и добър - Maris Нема, нема любовница Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За болките - оооо театро, театро ама аз каквато съм бъзлива и веднага започвам еди осторожни огледи....мани, мани...страх лозе пази Peace
Аааа, забравих и да прибавя непрестанното повтаряне на глагола - ИСКАМ. Всяко изречение започва с "искам"  Laughing
И ние така, и ние и аз направо много се изнервям.Естествено после мама я дояжда, я вече не иска това, а друго, ама....
GALL Как си мила, как ти се отрази морето, как е съпругът, как е коремче, как е Дарко/казахте ли му/?
За среща ооооо аз споменах, но май само със спОменаването си е останало Sad
Ще се организираме ли?
...да лягам, а?!
Ето и снимки:
http://www.ssunny.snimka.bg/album.php?album_id=253261&pid=64 … 6336&lp=-5868

Малииии то зората ще пукне бре.Хайде до утре! Hug

# 265
Много хубави снимки, особено с картините и ръчичките, а вие от малки по голи мацинки си падате а  Mr. Green

# 266
  • Sofia
Съни писала по нощите, пък лято чела, че и снимки гледала  Grinning
Съни, аз съм родом от Кюстендил и много ми омиля от разказите и снимките  Hug

# 267
Добро утрооо

Ей, Съни, много хубаво да има какво да четеш, че и да гледаш като станеш сутрин  Hug много хубави емоции сте имали. снимките са хубави, особенно радостта с изцапаната ръчичка  Grinning
Аз се чудя дали да не забегнем малко на море другата седмица, така или иначе никой не иска среша, та да вземем да се попечем малко Simple Smile

# 268
Аз искам идвайте насам  Whistling

# 269
Аз искам идвайте насам  Whistling
ти мани, ама ние точно във Варна ще ходим  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт