Септемврийски майчета без страх, мили бебенца ще имат пак :)

• 20 010
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Кога, кога, айде да се видим  Praynig

# 271
Охааааа, а плаж моренце Simple Smile другата седмица го дават топло, ехааааааа и ние ще намажем излизане с Марис  Joy

# 272
Брех тез варненки как дебнат значи  Hug Simple Smile

Съни, не ми се отвориха снимките в работата, но довечера ще пробвам у дома  Heart Eyes Аз съм добре, но коремчето ми всъщност се превръща в едно коремище и аз съм ужасно нещастна, защото знам, че това изобщо не е от бременността, а нещо напълнях изведнъж. Явно не ми се е свила достатъчно кожата първия път и сега черволяците се ширят и стомахът ми се е разширил и..... знам ли  Embarassed И всички ме питат бременна ли съм или направо кога ще раждам  Rolling Eyes
Алекс, Иви, Нати, при вас така ли беше, дали път няма да стана цял слон до края  ooooh!

# 273
  • Остров Приятелство
Привет,
Много горещо бре, мноогооо sweating sweating sweating
Maris Хайде на среща във Варна....Alexsandra и лято сакате ли ме и мене бре Laughing
За кръщенето ли ще ходиш?Ние днес тръгваме за Търговище и аз много съм се замислила за то към Варна да минем с Яни Mr. Green
aniK Ееех ако знаех само, веднага щях да ти звънна да ни изпратиш при баба и Габчо да си поиграят, да го заведа и него на празненствата Hug Ей пусто, нищо друг път Peace
GALL78 Е, как ще станеш слон бре скъпа.Ти бременей сега, носи здраво бебче, хубавей, пък другото остави настрана Hug

Да се хващам багаж да редя, а?! Crazy

Да ти звъннем Мarisкоооо, ако ще ходим и ние към Варната...нали може? Embarassed Mr. Green

Прегръдки горещи на всички Ви!  bouquet

# 274
Ми сакаме те, що да не те сакаме  Mr. Green

Галче
корема ми щръкна още в 5та седмица. Ходих на едно събиране и ми казаха хич да не си надувам корема, още не можело да личи ooooh! Не може ли, стой и гледай, а как манджах не е истина. След ядене пък какво ставаше Mr. Green Просто коремната стена вече не е така стегната и що да му е тясно, като може да му е широко  Joy Всичко е ок, не се тревожи, аз в 5-6 месец ме пращаха да раждам и като им казвах че имам 3-4 месеца и ме гледаха  #Crazy Тичках си, носех си я, само в превозни средства всякакви хващах яки контракции, ама и с Елито бях така. Радвай се на бременността и не се връзвай на глупости. Аз не можах да се радвам на моята и винаги ще се чувствам виновна, ама свършило вече  Rolling Eyes

# 275
Галче, и при мен беше същото положение - още във втория месец изглеждах като в петия Embarassed. Обаче - изненада Wink!!! След това корема спря да ми расте и всичко си дойде на място. А сега трима човека (една от които съседка от входа) ме спират да ме питат какво бутам в тази количка и се кокорят като им кажа, че имам бебе hahaha. Не били разбрали кога съм била бременна, мислили си че съм "понапълняла" през зимата ooooh!. Сега ще вземат да разправят, че сме го откраднали това бебе hahaha.

# 276
  • Варна
Явно си зависи, Иве ти ме видя лятото, че при мен до 6-я месец никой не знаеше че съм бременна, после сложих якето, зимното, и на 6 януари като се прибрахме от родилното, на съседите им изскочиха очите.

# 277
Потвърждавам, че ако Алекс не ми беше казала, че вътре има бебе нямаше да знам  Mr. Green Ама пък моя корем как здраво си растеше до края. При мен бременностите много си приличаха Peace

# 278
Съни, радвам се, че е минало всичко вече. Дано не се случва нищо подобно повече  Praynig Мен също много ме е страх Тео да не бъде ужилен, защото и идея нямам дали е алергичен или не. Да не дава Господ  Praynig Твоето момче е голям юнак! А ти наистина му създаваш чудни емоции. Браво!  Heart Eyes
За книжките да ти кажа, че и ние имаме такива Simple Smile Айде, откога те чакам да се донесете най-накрая насам. Време е, идвайте, идвайте  Grinning

Марис, много хубаво кафе си ни купила от Starbucкs. Другия път за разнообразие до Коста да отскочим или Nero  Mr. Green Вие големи почивки правите, голямо скитане. И за мое здраве да се потопите във Варненски води, че кой знае кога ще ги видя, както е тръгнало.

Съни разправя, че и голяма жега в БГ. Пратете насам това слънце. Тук умрях от студ и прогизнах от дъжд тези дни  Crossing Arms

Галлче, аз втора бременност не съм имала, но от другите знам, че много по-бързо щръква коремчето. Поне при повечето жени е така. Има и щастливки като Алекс.

Алекс, детската е чудна  Heart Eyes

Ние утре щяхме да ходим на палатка извън града, вдън гори тилилейски, но няма да е... Дъжд вали на почивки и се отказахме. Сега трябва да мислим нова програма за уикенда.

Не знам какво още да пиша, затова ще приключвам.

Целувки

# 279
Добро утро на всички и сънчев ден ви пожелавам  Hug

Кой беше казал преди няколко теми, че "последните ще бъдат първи"  Mr. Green И тъй като съм първа в темата днес, да взема един път и аз да почерпя с кафенце  Heart Eyes

# 280
Здравейте и от мен,
Това за коремчето хич не ми допада. С Вероника през цялото време имах много малък корем - след 6 месец започна да си личи. Не, че се глася за второ, ама от началото с такова голямо шкембе ooooh!
Nomadic не пишеш как е Тео??? В Пловдив адски жеги -  на басейн ли го водят, какво прави малкото момче без мама и тати Heart Eyes
Аник къде се губиш???
Съни как е в Търговище?
Марис ти какво реши, ще ходиш ли до Варна или само внасяш суматоха Heart Eyes

Ние сме си в София. Вчера никъде не ходихме цял ден (независимо от прекрасното слънце). Вечерта Они каза, че иска да спи при баба си и така стана. Та по случая ние отидохме с приятели в любимия ми ресторант, което много ме ободри. Сега отивам да си я взема, че ми е мъчно за малкия скокльо Mr. Green Аз ще съм отпуска в началото на следващия месец и отново май ще бръмчим из планините. А после може да заведем човека малко на моренце - ама ще видим къде newsm78
Поздрави от нас и целувки

# 281
  • Sofia
Тук съм, Полче, ама без дете нямам какво да пиша в нашия форум, освен че чакам с нетърпение да дойде четвъртък да тръгнем за морето и пътьом да си го вземем с нас Simple Smile
Направихме ремонт на терасата (хидроизолация) и сноши я "осветихме". Приятели ми подариха скара, да си пека диетично Wink
Днес ходихме малко на басейн в Банкя Палас. Отдавна не съм си оставала в къщи през уикенда, а този отлетя за секунди. Нямам търпение да изляза в отпуска  Confused Нещо работата ми идва в повече Sad
Малкият ми мишок е станал страшна фурия - говори непрекъснато, някакви много остроумни, направо голям човек  Heart Eyes Баба му каза, че постоянно ходи гушнал едно албумче със снимки и казва, че гуши мама и тате  Cry Абе много е мъчно без него.

# 282
Лелеееее Ани, очите ми се напълниха Sad Специални целувки от  Вероника за Габи като го видите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 283
  • Sofia
Лелеееее Ани, очите ми се напълниха Sad Специални целувки от  Вероника за Габи като го видите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, какво да ти кажа, като снощи сме го пуснали на спийкъра да си говорим с него и той като заповтарял "тате, гуши ме". Направо ...голям рев.
Ще го нацелувам много и от вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 284
АниК, честита ви нова тераса. За моренцето как завиждам, да знаеш... Ходи ми се много, ама много и то за 10 дни поне. А на сладкия Габи много целувки и от мен! Чудесен син имаш!  Heart Eyes

Поли, благодаря, добре е Тео. Тази седмица не беше в Пловдив, ще се прибере във вторник или сряда. С другата си баба е на Марково. Имат къща във вилната зона и си мисли, че е на планина  Mr. Green Иначе го разнообразяват, водят го до зоологическата градина, колкото и малка да е. Той се радва. На едното тепе в П-в били пуснали пак туристическо влакче и там ще ходят. За тук съм подготвила такива изненади... само чакам да си дойде. Ще го водим на сафари парк с много диви животни; намерихме къде да го заведем да се вози и на Томас, любимото влакче и още куп неща. Само да е хубаво времето.

Днес бяхме с Желян, брат ми и жена му до океана. Ходихме до Дувър. Не сме се къпали, че водата е студена, но поне се надишах на хубав въздух и послушах писъка на гларусите с кеф Simple Smile Като изгладняхме, вместо да ходим на ресторант, купихме 2 печени пилета, салати и кафета и се покатерихме на един баир в града. Чудна гледка се откри пред нас - целия град, отсреща на другия баир един замък, до него синия океан, а в далечината се виждаше Франция  Grinning Много добре си изкарахме и много добре починахме. Другия уикенд пак някъде ще ходим.

Вчера бяхме на турси ресторант и преядохме. Голяма вкусотия.  Пача чорба даже ядох. Облизахме си пръстите и едва ходехме после.

В сряда ще пускат Фигаро на голям монитор на Трафалгар скуеър, вечерта към 7.30 ще да е. След работя смятам да се занеса натам, ще си взема пийване и ще послушам музика Simple Smile Ако вали, няма да е, та дано е хубаво времето.

Това е при нас и при Тео. Спирам, че доста изписах  Blush

Целувки на Они. Пусни някоя снимка да я видим, моля  Praynig Толкова отдавна не съм я виждала, представям си колко голяма е станала  Heart Eyes

До скоро

Общи условия

Активация на акаунт