МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ КАК ЗАБРЕМЕНЯХТЕ И КОЛКО ВРЕМЕ ЧАКАХТЕ?

• 55 681
  • 192
  •   1
Отговори
# 90
Планирано, след 2 месеца опити.

# 91
  • Бургас
Забременях много трудно, след 2 години чакане.
Накрая (не много накрая) се психясах ... Със всички екстри ... вдигане на краката, сироп за кашлица, тампони след секс, сладолед .. абе всичко, което си прочела. Бях станала спонсор на шуарчек. Последните месеци сънувах две чертички.
Но никога не съм си помислила, че няма да имам дете. Твърдо вярвах, че е въпрос на време и всяка друга мисъл унищожавах в зародиш!

# 92
  • София
Първият път забременях след 5-6 месеца опити. За съжаление бременността продължи твърде кратко.
След това се пазихме 5-6 месеца след което  на 2-рия месец вече бях бременна.Моля се този път да е успешно! Praynig Praynig Praynig
Спокойствие и всичко ще се нареди Hug

# 93
Спряхме да се пазим и след почти 3 месеца видях  EFP

# 94
Забременях, без да сме го планирали и без ни най-малко да предположа, че ще ми се случи точно сега. Все чакахме "подходящия" момент, но такъв така и не настъпи. Просто, както казват хората, Господ си знае работата.
Стискам ви палци скоро да имате прекрасни новини! И не насилвайте нещата.

# 95
Първия път след около 10 месеца, но за съжаление завърши със спонтанен аборт, бях много нещастна! Пазех се около 4-5 месеца и на следващата година по същото време ... EFP!!!!!!!! Сега съм в 5ти месец и съм много щастлива! Наистина Господ си знае работата, правехме си всякакви изследвания с мъжа ми, всичко ни беше наред. Така, че действай и ще стане когато трябва! Дерзай!!! Стискам ти палци да стане най-скоро! Знаеш как става, нали? newsm62 newsm53 Wink

# 96
Здравей, bebenccence !

При мен бременността ми беше направо чудо.След една принодително прекасната бременност в четвърият месец (поради изключително силно изразена анемия), получих хормонално разтройство.Цикъла ми идваше три пъти в месеца и нямах овулация.Така в продължение на 6 м. Тогава ми казаха,че единственният ми шанс да имам бебче newsm32 (но и той не е 100%) е инвитро оплождане. Тогава занимах да живея при приятелят ми в Испания. Тук кадето сме сега (на 30 км.) има един много красив каньон и малка царквичка. Има поверие,че ако си пожелаеш нещо и минеж през едно малко тунелче в тази църквичка със затворени очи.........желанието ти ще се сбъдне.И така......Затворих очи,пожелах си бебче и минах заедно с приятелят ми. Месец по-късно,колкото и невъзможно и невероятно да беше, Беба беше факт. Аз случайно си нправих тест ден преди рожденният ден на приятелят ми и...... EFP Теста го сложих в кутийка за синжирче,а и бях му купила златен кръст и това беше подаръка Gift на моя Бубу(то като се замисля и на мен понеже моят РД беше 5 дни по-рано). И така беба вече е факт от 27 дни. В знак на признателност я кръстихме Емануела, което в превод от Еврид означава "Бог е с нас". И аз наистина вярвам, че е така независимо, че църквата не беше православна,а католическа, аз вярвам,че Ема ни е дар  stork-girl от Бог и не спирам да му благодаря newsm17 за тези 2 прекрасни очички които стоят пред мен и в които намирам смисъла на целия си живот.

От цялото си сърце ти пожелавам скоро и на теб (както и на всички останали,които с нетърпение очакват своето така желано бебче) подобно чудо EFP preggo stork-girl! И помни.......чудеса стават. Необходимо е само едно! ВЯРА

newsm17 kyllmg  bouquet

# 97
Беше изненада,не беше планирано.

# 98
И двата пъти беше планирано - при първия отне 4 месеца, втория стана от раз
Стискам палци и ти скоро да се похвалиш с две чертички на теста

# 99
  • Варна
Планирано -на четвъртия месец Peace.Вече бях започнала да вдигам краката,защото бях много нетърпелива и бързо се пихясах че нещо ми има Crazy

Успех и много положително мислене   bouquetДано скоро видиш двете чертички Hug Hug Hug

# 100
Планирано, на втория месец. Много късмет и успех с бебеправенето   bouquet

# 101
Благодаря ви моми4ета от сърце,4е ми давате надежда newsm51

# 102
  • Пловдив
Планирано ,но стана след няколко месеца не мога да кажа с точност колко са били, защото като се замисля все сме правили секс за удоволствие, а не за бебе , поради неинформираност и сме изпускали "важните " моменти.От първата думичка, която си казахме , че искаме бебче изминаха може би 4 месеца
и като не стана /а то не е ставало както казах поради неинформираност и не правене на секс, когато трябва / направихме спермограма и бях на преглед за овулация /защото аз бях тръгнала да се психясвам, че нещо ми има /.Два месеца след това бебка се появи притеснена явно , че може да я направим чрез инсеминация  Joy Joy Joy /бях си наумила, че само това е начина, но господ си знае работата!УСПЕХ В БЕБЕПРАВЕНЕТО И МНОГО МНОГО СПОКОЙСТВИЕ , ТО Е НАЙ-ВАЖНОТО!НЕ ВЗИМАЙ ПРИБЪРЗАНИ РЕШЕНИЯ!     

# 103
Планирано на 6 месец стана .Купувах тестове за овулация и не изпускахме тези периоди.С оптимизъм,вяра и спокойствие ще стане.Успех

# 104
Решихме, че ще почваме с опитите и стана от втория път.Пожелавам ти скорошен успех.

Общи условия

Активация на акаунт