Отговори
# 135
Добро утро!

Посрещнахте ли изгрева?  Днес е July morningg

Хайде и по кафенце за отскок:

Хубав и не горещ ден!

# 136
  • София/Сливен
Здравейте, момичета

Включвам се за малко, да ви кажа, че не съм ви забравила Grinning

Тук виждам, че сте си имали среща, но нямам време да чета. На работа съм и много бързам, че трябва да приключа, септември пак в София и не ми се работи в къщи. А и първокласник ще си имаме.

Целувки на всички и Hug

И сега причината поради която се включвам толкова набързо:
Трябва ми гинеколог, сигурно хиляда пъти го е имало този въпрос, но   33uu
Аз обаче търся една докторка, знам я от 2001 година, от моя позната чух за нея около 2 години след това, и после и загубих дирите. Казва се Донка Иванова, имаше кабинет в ДКЦ1.
Ако някой е чувал за нея, много моля.... Praynig
Пък ако никой не знае нищо за нея ще се наложи да ходя при друг - и се надявам на вас.

Предварителни благодарности

# 137
Ооо, Меги. Добре дошла отново при нас Simple Smile Срещи редовно си правим, тъй че може да се присъединиш в следващата среща към края на месеца  Wink
А д-р Иванова я познавам, но не знам в момента къде е. През 2003 беше в "Ева", тя ми следеше бременноста и при нея ходих до към 7-ия месец. Но тогава се смениха собствениците на болницата и тя напусна. И така и не разбрах къде се премести. Освен да минеш през ДКЦ-тата и да питаш за нея на регистратурите.

# 138
 Здравейте и от нас!
 Отдавна не съм писала, но привикваме към промените в ежедневието ни.
 Рали вече свикна на яслата, само че май не спи много и понякога, като я взема,  си доспива в къщи( като сега Laughing). Аз вече съм на работа.
 Междувременно отскочихме за три дни до морето ( заради това и не можах да дойда на срещтата). Прекарахме си страхотно! По- късно ще кача и снимки.
  Меги, радвам се да се "видим" отново. Няма ли да си идвате към Сливен? Може да организираме и среща по случая  Wink. За съжаление не мога да ти помогна за въпросната лекарка  Sad .
   Време е за , ,
 Приятна вечер!

# 139
Хайде и аз да се разпиша, че за срамотиите днес цял ден никой не беше писал, пък и да правя компания на систър. От мен салатата:

Меги, добре завърнала се. За съжаление и аз нищо не открих и не зная за тази лекарка. Но я няма и в сайта са РЦЗ, в списъка с лекарите. Може да се е преместила. Иначе за друг АГ специалист бих ти препоръчала д-р Илиев. Аз ходя при него, следи ми бременността и съм доволна. На първа страница има линк.  Peace

Спокойна вечер на всички и дано росне малко дъжд, та да се разхладим!

# 140
# 141
  • Под Сините камъни
Добро утро и от нас.

# 142
Добро утро и от нас Hug
Днес временцето ще е по-прохладно и разходките може да са по-дъъъълги.
Мноого сме убави на снимките от срещата, но не сме се усмихнали достатъчно добре. Предлагам скоро нова среща, на която да коригираме този проблем Flutter Mr. Green

# 143
  • София/Сливен
Здравейте и днес от мен!

Кате, тъкмо събрах телефоните на всички ДКЦ-та и т.н., които имат АГ, щях да звъня, и днес получих ЛС. Много благодаря на leleneeistina за информацията- не я познавам лично, но се надявам да се видим.

Жен-шен, и на мен ми е приятно да влизам във форума, но това пусто време, дето все не стига. Аз сега съм в Сливен - цяло лято, чак през септември ще си ходим. Така че задължително ще се видим.

Лони и на теб благодаря, много целувки, кой знае как е пораснал малкия Гого.

Дидка, с теб се виждаме по-често, по "махленски"  Laughing

И последно... Тониси - ами има те в списъка, защото си писала още в първата тема, дето се изгуби. Много се радвам, че се появи отново.

Целувки на всички..... и ако организирате среща, пуснете ми едно ЛС моля, да не пропусна случайно  Grinning

# 144
Приветче на всички Simple Smile Как сте?
А пък да ви се похваля-Елито днес ходи на ясла за първи път(в Даме Груев -1 група )    Simple Smile Засега се преставя добре,само дето заревала накрая...И като ме видя така ме гушкаше....че ми стана едно криво такова......  Rolling Eyes
Вече ще имам повеече време за ......  cook clean clean smile3514
Хайде до скоро!

# 145
Добро да ни е утрОто

Пожелавам на всички един прекрасен, слънчев и незабравим ден  Hug
Люска, браво на сладурката  Heart Eyes

Меги, сега работи, но на срещата те искаме Grinning

Женка, все забравям да ти благодаря за мантата  Hug

Приятен ден на всички  bouquet....аз се приготвям и тръгвам по задачи за да подготвяме тазвечерното, изненадващо парти  Grinning

# 146
Добро утроо!

Дидка успех с партито, добре да си изкарате Hug и благодаря за кафенцето

Люс после да кажеш как е била Елито днес. Стискам палци да се приспособи по-бързо, да мине леко и за теб, и за нея Peace

# 147
Здрасти  Hug
В тази жега ме е хванал такъв мързел, че не мога да гледам.  Tired

Да се оплача - цяла седмица съм на диета и не стига, че умрях от глад ами и кантара не мръдна....  Close Cry Cry Cry

# 148
Здравейте,мами.
Моля ви препоръчайте ми педиатър или по-скоро кожен лекар.Ще ходя на частно,колко ли взимат за консултация...Да е някъде в центъра,че аз живея в Клуцохор.Големи претенции  Simple Smile
Също така да ви питам ,по колко вървят седалките за коли?Ще ми трябва докато съм в България.А може би някоя от вас има ,от която иска да се оттърве.Бебето ми започна 9 месеца.Чудя се дали да купя малка ,която гледа назад или по-голяма ,която вече гледа напред.Сигурно ще ми трябва и за други години.
Какво друго щях да ви питам...правили ли сте паспорти на бебетата си скоро?Аз трябва да правя.Трябва ли да присъства и бащата и колко струва?
А да знаете случайно за тази еднократна помощ ,която се дава за бебетата?То моето е родено в Англия и сигурно нямам право,но аз да попитам.Къде въобще се пита за такива работи?Ето ,затрупах ви с въпроси.Надявам се да ми отговорите.
  Stop

# 149
Здравейте!
Доста време не съм влизала и не съм писала!
Виждам нови попълнения  Peace  .  И срещичка имало, но за съжаление пак съм я пропуснала!   Embarassed .

Люсka, и моят син е в 1-ва група в Д. Груев, но сега лятото не ходи. Доволна съм! Понякога го водя да види децата и да се нагушкат с леля Роси!

Целувки на всички!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт