ПОСТОЯННО ГАДЕНЕ!!!ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ МОЛЯ

• 29 162
  • 73
  •   1
Отговори
# 30
Здравей и от мен Stop на 06.06 започнах 4 тия месец.Много е кофти постоянно ми се гади но повръщам вече само сутрин а като си помисля миналия месец бях в болница на системи SickС нетърпение чакам да отмине вече ,но започнах да губя надежда  PraynigИскам вече да се спре с това гадене ,всички ми казваха че до 3тия ще съм така ама като гледам все още не съм се оттървала #Crazy

# 31
ladybebi го е описала много добре, съгласна съм напълно с нея Peace

Здравей и от мен Stop на 06.06 започнах 4 тия месец.Много е кофти постоянно ми се гади но повръщам вече само сутрин а като си помисля миналия месец бях в болница на системи SickС нетърпение чакам да отмине вече ,но започнах да губя надежда  PraynigИскам вече да се спре с това гадене ,всички ми казваха че до 3тия ще съм така ама като гледам все още не съм се оттървала #Crazy
Мила penkova не искам да те отчайвам, но на мен гаденето ми попремина едва сега, към края на 5 месец. Започна да намалява след средата на 4 месец, по - малко всеки ден, когато влязох в 5 месец се чувствах доста по -добре. Пази се от миризми, това е моя съвет. Сега като сетя какъв кошмар преживях 2 и 3 месец и не ми се вярва направо ooooh! И аз бях така, в 4 месец само сутрин повръщах, после спрях и сутринта да повръщам. Ще мине само кураж и още малко търпение. Бебчо да е добре, другото минава  bouquet

# 32
Какво говорите,на мен още понякога ми се гади,а съм в шести месец. smile3514Сори,това е горчивата истина.През първите 4 месеца забравих за приятели и излизане,след работа-директно вкъщи в леглото.По-лека и течна храна помага.Иначе личната ми каза за свещички ,които се слагат в ануса,но веднага реших,че няма да ги ползвам и не им запомних името.Ако искаш питай твоята.
Ако повръщаш повече от 3 пъти ,трябва да отидеш на лекар,може да имаш нужда от системи против обезводняване.

# 33
  • Плевен
О,мила,ти си едва в началото и не издържаш.Аз съм вече в 5 месец и гадостта продължава. Вече почвам да си мисля ,че ще се оправи като родя чак.
Стискай зъби. И успех.Дано да отшуми при теб рано. Hug

# 34
  • гр.София
Аз не съм повръщала много, но ми се гадеше постоянно, дори когато спях, в просъница усешах, че ми се повдига. При мен това неразположение продължи от 7-та до 13-та седмица. След това апетитът ми се върна напълно и си похапвах всичко без проблеми, а преди това дори от рекламите на хранителни продукти по телевизията ми ставаше лошо. Пиша ти тези подробности, за да те успокоя, че при всеки е индивидуално и в повечето случаи отшумява, въпреки че сега сигурно не ти се вярва. Освен препечени филийки със сирене, аз си хапвах портокали/беше през зимата/. Сега имаш повече възможности-може би ще се почувстваш добре от леки храни като таратор или диня. Можеш да опиташ и чайчета с бисквити или солети, а защо не и шоколад или сладолед/стига да ти понасят/. Друго, за което се сещам е да пиеш газирани напитки-аз се чувствах по-добре от кока-кола. Дано скоро да отмине този период!

# 35
Единствено сладолед ми помагаше, за кг е много зле, но повръщах докато родих и само това ми беше спасението.

# 36
До края на четвърти месец и аз бях така.Пробвай сутрин като станеш да хапнеш нещо , солетка ,бисквитка , сухар.Изцеждай си лимони и пий сока , пробвай и с лукчета.Това бяха нещата ,от който понякога малко ми преминаваше.Успех и лека бременност ти желая.

# 37
  • На черешата
Пий повече течности Peace

Аз повръщах дори от водата. Sick
И така до петия месец,кошмарно беше.
Помагаше ми малко кола или фанта.

# 38
Никакъв съвет няма да помогне. Успокоенията от другите майки няма да ти помогнат, гадно е това е. Ако можеш хапвай по 2-3 солени бисквити още преди да станеш от леглото. Кажи на твоя мъж да ти носи и чайче с тях. Аз си държах една кутия Риц под възглавницата. Имах ужасно, ужасно гадене 4 месеца, нон-стоп. Сутрин, на обяд, вечер. През нощта се събуждах от гадене. Повръщах всяка сутрин, дори и на празен стомах, нищо че нямаше какво да излезе. В края на 4я месец гаденето отшумя и започнаха киселините. Имах пожари, започващи от стомаха и завършващи в устата ми. Пиех по 2 големи чаши вода от диспенсъра в офиса (въпреки,че това въобще не помага), една след друга, докато настинах от студената вода. В края на 4я месец бебето започна да рита, и това ритане прерастна на края в ужасно ритане, съпроводено с големи болки. Не знам нерв ли беше, какво беше, имаше едно място при което направо крещях като ме нацелеше. И понеже бебока беше ненормално активен, риташе сутрин, наобяд, вечер,  докато седях, докато ходех, докато стоях, докато спях, цял ден и цяла нощ. Ревала съм от болка, особено след тежък ден в офиса. Така че, кой каквото да ти казва, всяка бременност е индивидуална. Освен да чакаш да ти мине или да си забележиш какво ти помага и какво прави нещата по зле, друго няма.
Затова пък раждането не го и усетих. Заради епидурала, не разбрах кога бебето излезе. Така че май това е единственото, добро нещо през целата ми бременност. Нечовешко беше.

# 39
При мен мина след 12-14г.с.Опитай се да пиеш много течности, за да не се дехидратираш(аз повръщах и като пиех вода, но се опитай даже насила да пиеш).Мисля, че мъничко помага сутрин още докато си в леглото да хапнеш препечена филийка или сухар или бисквита, за да не ставаш от леглото с празен стомах.Хубавото е, че доколкото знам от моята лекарка, гаденето е добър индикатор за развитието на бебо.Ами аз за съжаление само това мога да те посъветвам и да ти кажа, че бързо ще мине първия триместър и ти пожелавам да се радваш на спокойна и безпроблемна бременност с най-прекрасното, здраво бебче на финала Simple Smile

# 40
  • софия
не мога да ти дам съвет, уви. Мина ми като родих. Имах гадене от втория до деветия месец. Направо беше ад. От 5 тия се прибавиха киселините и крампите по целите крака, а от 6-тия престанах да ям. Но бебето не-което беше хубаво, дъщеря ми се роди 4кг, 12 дни преди термина.

# 41
Аз бях само на солети!!!          Sick Sick Sick

# 42
  • Варна
Дано по-скоро отшуми, на мен ми мина ми като родих /и двата пъти  Sad/ . Имах гадене от първия до деветия месец включително, придружено с повръщане и киселини.  Sick

# 43
  • Варна
 Нищо не ми помагаше на мен поне. Гаденето беше денонощно и всички миризми ми бяха отвратителни. Дори сапуна ми миришеше супер тежко  Crazy . Като влязох в 4-ти месец, всичко изчезна  Laughing

# 44
  • На планетата Земя
Стискай зъби и мисли позитивно - ти си бременееш и едновременно с това сваляш килограми!
Дано ми разбреш шегата и не се разсърдиш.
До 3 месец ще отмине.

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт