За Станиславчо Априлчетата молят се от сърце, при мама и татко да се прибере!

• 12 749
  • 221
  •   1
Отговори
# 135
Vanyivan точно така е както си прочела ти,а не както смята мъжа ти Wink ние сме същите...почти на всяко хранене повръщаме,да не ти разправям като засуче  и как ми тръгват гърдите -като пръскачка.....той милия не може да свари да гълта,излиза му от устата мляко,дави се,въздух гълта ooooh!Супер силно текат гърдите ми и той за няма и 10 мин се е наял Peace
Не се отказвай от кърменето и не си мисли,че кърмата ти не му харесва Wink щом си му намерила цаката да изцедиш малко преди да му дадеш гърдата си ОК Peace

П.С. и моя все ме обвинява,че съм яла нещо от "забранените" храни и затова ми връщал млякото -Не го харесвал Mr. Green Мъже.....за всичко нас обвиняват!

# 136
Здравейте, мои мили и най-скъпи виртуални приятелки! Много ви обичам и много ми липсвате! Hug

Днес бях на първи преглед при д-р Минев. Каза, че след три месеца мога да започна опити за забременяване, макар че било най-добре да се изчака 6 месеца. Но няма да чакам толкова...

Аз си отглеждам цветенца, те са моята психотерапия. Ето малко снимки, дано ви харесат:
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/P1030873.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/P1030875.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/P1030877.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/P1030878.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/P1030884.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/P1030889.jpg

# 137
Ася  Hug как се радвам,че ни навести! И ние много те обичаме и все мислим за теб HugТова е страхотно,че си си намерила такова хубаво и цветно хоби Peace а също и че след 3 месеца ще започнете опитите да забременееш!Ей,силна жена си ти! Целувки!!!
Обещаваш ли че често ще наминаваш в нашата тема Wink

# 138
Ася страхотни цветя!Браво на теб че си намерила сили и начин да се справиш. Както каза Сисето силна жена си! Много е красиво във вашата градина! След 3 месеца чудото ще се случи, сигурна съм! И да се похвалиш ей  Heart Eyes Hug  bouquet

# 139
Браво на теб, Ася! Радвам се, че пишеш!
Много хубави цветенца, хайде догодина снимки с бебчо и тези цветя под беседката! Praynig

# 140
  • In someone's dreams
Ася, голяма  Hug и от мен!
Аз също съм голям привърженик на гледането на цветя, даже моя мъж ме бъзика, че сме си купили най-скъпия цветарник, защото си нареждам цветята по холовата секция, която ни излезе доста солено преди няколко години. Може да обменяме опит пък и някоя саксийка ... нищо не се знае   bouquet . А как ти завиждам благородно за двора, ний в този блок наврени ..... няма сравнение просто.

# 141
  • Варна
Ася  bouquet Хубаво е, че отново пишеш и че звучиш много оптимистично. Макар да не се познаваме лично, наистина много се радвам, че си тук при нас  Hug

# 142
Здравейте и от нас!
От много време не съм писала, но то не ми остава време за нищо с тези две деца.
Или съм с каката по парковете, или съм в къщи и  newsm64 newsm28 1ironing wash hang newsm79 newsm75 1dishes newsm71
но ще се реванширам.
Ние се храним добре, спим добре, е малко повече бодуваме през деня, но то не може и през ноща и през деня да се спи. Като че ли малкия е по-кротък от каката.
Мамчета все още се кърмим, но и се дохранваме, нямаме колики, обичаме да се къпим и това е в общи линии.
Лека и спокойна нощ на всички бебоци и на вас мамчета.
Ася много, много целувки и прегръдки от мен!

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 00:01 от pepa_ilkova

# 143

Да мятам и аз слинга през рамо и така да се кърмим по улиците Wink и без друго му харесва вътре в него! Това за подлагането на легенче под дупето докато го кърмиш ми идва в повече Rolling Eyes явно не съм чак такъв върл привърженик на Естественото Mr. Green
И аз така , само дето кърмя без слинг, а само се покривам с пелена! Абе да те питам кръста не те ли боли от слинга?
asja дворът ти е просто... супер /ох как си мечтая и аз за такъв/ аз се задоволявам само с една тераса, която съм превърнала в цветна градина!

# 144
Милички, явно и при нас коликите се върнаха - от ден, два немога да я позная мойта принцеска Rolling Eyes въобще не мога да я приспя, нося я на ръце - не помага, какво ли не я правя, пак започнах да й давам капките за колики. Почти непрекъснато или плаче, или мрънка #Crazy #Crazy

галиво, и аз съм като тебе, трябва дя купя нещо - а може и двете слинг и кенгуру, че да имам две ръце през деня #Crazy Аз по принцип съм една чистница, не търпя и боклуче по пода, непрекъснато чистех преди, а сега едвам успявам Confused А искам да почна да гладя всичко нейно, че е по-естетично, не за друго, ама нямам време Embarassed Embarassed Embarassed

Петя, какви интересни случки имаш, чудесно е това  bouquet Аз малко тъпея тука в чужбинско, добре че е форума и че вас ви има Hug Hug Hug

cayman, и аз мерси за изчерпателния отговор  bouquet Питам, понеже на Лидия й останаха разни пъпчици по лицето, които ту минават, ту пак се появяват. Незнам вече от какво е Shocked Също така на крачетата и ръчичките, кожата й стои по-груба, като шкурка Embarassed Confused Това пък какво ли е сега #Crazy Защо само се чудя, твоята докторка не ти дава да ядеш телешко, аз в библиотеката на кърмаческия четох, че свинското било силен алерген, а не телешкото. Вече незнам на кой да вярвам newsm78 И аз се чудя какво да ям вече - от това не трябва, от онова, карам на картофи и ориз основно Confused

Барби, мила Hug Hug Hug Чакаме още по-хубави новини, силен е мъничкият Станислав!

Vanyivan, и аз кърмя понякога на почивки, оригвам я по време на ядене, че толкова въздух ми поглъща, и при мен са по три-четири струйки, едвам гълта милата. Също и се изцеждам малко, че да намалее потока Laughing

Ася, много се радвам че ни навести! Чудесно е това, с което се занимаваш - истинска красота! вярвам, че съвсем скоро ще се похвалиш с прекрасни новини! Целувки от нас!!! Hug Heart Eyes Hug

# 145
Габи се скъса да реве - един час направо се съдра, никога не бях я чувала така да реве. Много се притесних, мерих температура (37 градуса, а колко е нормалната за бебе хич незнам), докато я къпахме не плачеше, може би от топлата вода, обаче после пак и то зверски рев от този дето ти вибрира мозъка #Crazy  smile3537
Накрая прибегнах до сешоара (до сега не бях го ползвала) и веднага заспа като се натопли корема. КАКВИ БЯХА ТИЯ КОЛИКИ„ НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА НИ МИНАВАТ НЕ ДА СЕ УВЕЛИЧАВАТ newsm45  33uu
И като я чуя как хлипа насън още от плакане и като я видя каква ми е миличка ми става супер криво, даже одеве като я гледах в леглото как спинка и ми текна кърмата. Случвало ми се е само като си помисля за нея и да шурва от двете гърди.. Crazy

# 146
Лурдес, когато коликите на София бяха най- силни се успокояваше най- много като я носех с една ръка - главата й слагах на свивката под лакътя ми, дланта ми на коремчето й, а крачетата леко висят...ама как го обясних...дано си ме разбрала...ако искаш опитай Peace

Барби, със сигурност ще запаля свещичка за Светославчо и ще се помоля силно за него. Наистина вярвам, че той е силен и ще се пребори Praynig Hug. Кураж !

Ася, въпреки че не те познавам искрено се възхищавам на духа ти и ти пращам много позитивни мисли. Цветята са ти супер Hug Сигурна съм, че нещата съвсем скоро ще се наредят. На моя близка й се случи същото в края на осми месец, след 3 месеца забременя отново и сега има 5 годишни страхотни близначки Hug Praynig

Имаме и кенгуру и слинг - ородопедът ни каза, че и двете са супер и стават от първия ден. В слинга я слагаме, откакто стана на 2 седмици, но когато я нося аз не иска да стои много-много в него, при баща си, обаче стои за по-дълго. При мен най-много й се получава на ръце и в кенгуруто, както и прекарва по-голяма част от деня, когато не сме на разходка. Шезлонгът върши работа, но не винаги...явно зависи от настроението й, но задължителният фактор е да бъде люляна...Иначе е много готин, има мелодии за сън и за игра, ето го :http://www.vitodesimone.com/content/view/95/89/
От вчера я слагам да се занимава с активната гимнастика на Чико и тя доста я гледа, рита с крачета, маха с ръчички и й се хили. Предполагам, че след още няколко седмици ще започне да се опитва и да ги пипа .

Лека и спокойна нощ на всички все още будуващи!

# 147
 Здравейте и от мен!  :hug:

Аз не съм писала от 2-3 дни, но с тези избори тук в Сандански не ми остана време и за детенце. А и вие много пишете, не мога да насмогна да ви изчета...

asja, кураж и скоро да ни известиш с най-хубавата новинка! Късмет!  :peace:  :peace:

За гладенето, от известно време го правя отгоре, отгоре колкото да мине парата.

Стерилизирам всичко, но от известно време на 2-3 дена веднъж.

Поддали сте темичка и за килцата след раждане. Прибрах се от болницата с 4 кг отгоре и не съм мръднала ни на горе, ни на доле... Трябва да отслабна, не. Нарочно не си копувам никакви дрехи, за да имам стимул, ама с моето сладко дето го ям....  :oops:  Е, купих си само 2 чифта дънки, нали с нещо трябва да излизам.

На Кръсти му е много удобно в кенгурото. Аз го ползвам от скоро. Така се кроти милото като е в него. Глецка си, глецка, пък по някое време заспи. Иначе по пътя на логиката май не може да се сложи дете на 2 седмици в кенгурото с гръб към майката.   newsm78  Поправете ме ако греша, ама толкова малко бебче не може да си държи главичката стабилно.  newsm78

А да ви питам нещо... Вашите бебчета колко често пръцкат. Моя Кръсти имам чувството, че го прави постоянно. Т'ва моето дете е много "музикално". Чела съм, че е хубаво, по този начин изважда въздуха от него, ама неговото е май прекалено...

Оффф, айде че се улях. Лека и спокойна нощ на вас и бебчетата ви!  :loveekiss:

П.П.  аз съм ЗА  :peace:  ЕСТЕСТВЕНОТО.  Чета с интерес всяка подобна статия и от седмица ползваме памперси само вечер докато спи.

# 148
  • Popovo
Ние сме още будни. Това дете вместо да спи ми се хили, гука и дирижира с крака и ръце, а на мен ми се спи така зверски едва гледам.

Ася, много са ти хубави цветята, аз също имах много, но зимата нямам къде да ги сложа и повечето измръзват. След 3-4 месеца ще чакаме прекрасната новина от теб.

Барби, всичко ще се оправи, ще запаля свещичка за Станиславчо.

# 149
На Кръсти му е много удобно в кенгурото. Аз го ползвам от скоро. Така се кроти милото като е в него. Глецка си, глецка, пък по някое време заспи. Иначе по пътя на логиката май не може да се сложи дете на 2 седмици в кенгурото с гръб към майката.   newsm78  Поправете ме ако греша, ама толкова малко бебче не може да си държи главичката стабилно.  newsm78
анилинда на мен това за слагането на бебето с гръб към майката ми го каза ортопедът от Горна Баня, като бяхме на преглед. Каза ми че спокойно мога да я слагам с гръб към мен в кенгуруто, даже било препоръчително.
Тогава тя даже нямаше 2 месеца.... слагам я така и я придържам леко с ръце през гърдичките, тъй като нашето кенгуру и е голямо. Днес като ходих до болницата я пробвах с лице към мен...същата работа е, пак и се килва главичката. Peace

Общи условия

Активация на акаунт