Едва го успах Криско и бързам да пиша ,докато не го е хванала пак петминутката

Не знам дали и при вас е така, но аз за себе си забелязах, че от както родих малчо, преоткрих детето в порасналите си каки. В смисъл, че...дадох си сметка, че макар и сега големи на външен вид, не толкова отдавна и те бяха такива мръвки и, че...все още имат нужда от това внимание и нежност... Сега ги гушкам и целувам много по-често от преди, а също и по-малко се дразня от незрелите им постъпки, съответно по-малко им се карам Smile

Миленая,по повод АБКМ:кърмех Криско и дохранвах с Фризолаг,но един ден в акото имаше кървава слуз.Консултирах се по телефона с две педиатърки,но и двете казаха,че това им прилича на АБКМ.Аз обаче още на следващия ден заведох детето при доц.Маринова/за нея прочетох тук във форума/.Тя също потвърди диагнозата.Минахме на мляко Фризопеп,а аз на строга диета :НЕ ТРЯБВА ДА ХАПВАМ НИЩО,КОЕТО Е СВЪРЗАНО С МЛЯКО ИЛИ ТЕЛЕШКО МЕСО.Отначало не ми се стори толкова трудно ,но като се поогледах,се оказа ,че почти всичко,което консумираме или съдържа мляко или телешко.Освен това от плодовете са ми разрешени само ябълки,череши и... май това е.Изкарах на салата и хляб около месец и съответно кърмата ми намаля значително .От няколко дни спрях да кърмя и вече почти няма какво да изцеждам.
Заради алергията,трябва да ползвам за бебо ,само козметика на СЕБАМЕД ИЛИ БЮБХЕН.
Ваксините също са ни спрени.
В повечето случаи тази алергия се проявявя като обрив,който прилича на лишеи,/поне повечето деца,които бяха пред кабинета на доцентката бяха така/но има и като нашия случай.Криската имаше само леко грапава кожа на едното коленце и ситни пъпчици на бузките.
Миленая,да знаеш,че ФРИЗОПЕП-а може да се закупува на половин цена с протокол и рецептурна книжка!
Май е това .Ако се сетя нещо друго ще ти пиша!
Рокобароко,много се раддвам за хубавите резултати на бебчо

Ася

Барби,хайде и ти да ни зарадваш с хубави новини

За столчетата за кола-ние ползваме кошница от0-13кг,но Криси не я харесва особено и хич не кротува в нея.
Коликите и при нас приключиха-ДАНО!Доцентката твърди,че това е благодарение на диетата!
hrisi-pisi,

Казвам ви чао,че много дълго стана.
cayman , много ти благодаря за отговора.Сега като споменаваш и Косьо на няколко места по тялото има загрубяла кожа и отделно от това , почти цялото тяло му се лющи кожата , като след слънчено изгаряне. Дали това може да е един от признаците за алергия, според теб ??