За Станиславчо Априлчетата молят се от сърце, при мама и татко да се прибере!

• 12 751
  • 221
  •   1
Отговори
# 210
# 211
И на истина НЕ Е ЧЕСТНО!!!

# 212
 Ако смятате че е редно да се направи нова тема, ето едно заглавие от мен, тъй като заглавието на тази мен лично ме натъжава още повече в черен траур сърцата ни кървят, станиславчо за теб свещичките горят

Кураж мила Михаела друго няма какво да ти кажа, само ти знаеш душичката ти през какво минава!
Станиславчо винаги ще е в сърцето ми!

Още не мога да осъзная че това се случва...

# 213
Господи...  Praynig
Моля се за милото ни ангелче! За всички ангелчета, които ни напуснаха без време!

# 214
Какви новини днес Cry Cry Cry
Почивай в мир мъничък Станислав, мъничко ангелче Cry Cry Cry
Защо трябва да се случват такива неща, ЗАЩО??? Cry Cry Cry
Барби, мила, незнам какво да кажа, нямам думи... Бъди силна... Много ни е мъчно на всички Cry Cry
 Flowers Rose Flowers Rose

# 215
някой да смени името на темата или да направи нова,предложението на aquariel е подходящо!

мен днес не ми се пише....тъжно ми е

# 216
мен днес не ми се пише....тъжно ми е
и на мен  Cry Sad

# 217
Много ми е мъчно - мила Барби, незнам как понасяш толкова много болка  Cry С теб сме - обичаме те и се молим за теб! дано Станиславчо е вече в един по-хубав свят. не мога нищо повече да напиша  Cry  Cry  Cry

# 218
Не мога да повярвам, Господи, защо отне и това малко момченце, ЗАЩОООООООо, защо............. Съжалявам, мила майчице, няма утеха.........няма думи.............. вчера Тео, днес Станичславчо, какво става., Господи.......................  Cry Cry Praynig

# 219
Барби,  много съжалявам!

# 220
# 221
момичета....извинете че пиша и при вас ....не мога да повярвам какво се случва .......думите са излишни ...моите съболезнования на майчето на Станислав........много кураж.....поклон ........

Общи условия

Активация на акаунт