За Станиславчо Априлчетата молят се от сърце, при мама и татко да се прибере!

• 12 790
  • 221
  •   1
Отговори
# 165
Момичета,Господ си прибра още едно малко ангелче Flowers Rose Flowers Rose
Поклон пред паметта на Тео!

Съжалявам ако съм ви разтроила!

# 166
сисеееееееееееееее какво става с този ГОСПОД????????????????/не съм от вярващите ама нали все за добро да се помолим,а то какво става-отнема невинни душички.направо забравих какво щях да пиша Cry Cry Cry

# 167
БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЗАЩО ПАК МАЛКО ЧОВЕЧЕ ДА СИ ОТИДЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ,ЗАЩОООООО  Cry Cry Cry
 ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ТЕО  Praynig

Силно се моля за бързото възстановяване  на малкият ни принс Станиславко Praynig Praynig
 щях да ви се оплаквам ама друг път ще е,то мойта болка в сравнение с това е бял кахър....

# 168
Наистина трябва много силно да се молив за Станиславчо и да вярваме,да не спираме да вярваме,че ще се оправи Praynigникоя майка не заслужава това! Барби дръж ни в течение как е малкия,моля те!!!пиши всеки ден!

незнам дали трябваше,но направих тема за Станиславчо където всеки който желае може да изрази подкрепата си,да окуражим  Барби,да й дадем сили,защото са й нужни!

За Станиславчо!!!!

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 14:25 от sisee

# 169
Думите ми са излишни...newsm45

# 170
  • Русе
Защо живота поставя такива изпитания на хората  Cry  Cry  Cry ????????

Моля се още повече Станиславчо да е силен и да оздравее напълно  Praynig  Praynig  Praynig !!!

Ние  днес бяхме на консултация.Сашко е 6кг и 62см .Биха му Пентаксима,а той даже не разбра ,че го боцнаха.Докторката го забавлява и той и се смееше докато сестрата го боцна .След малко ще ходя да си взема изследваният от вагиналния секрет.Дано да няма нищо сериозно  Praynig .

Ася радвам се че не ни забравяш  Hug !!!

Приятен ден на всички   bouquet

# 171
  • Някъде на път....
И моите.............  Cry

# 172
Почивай в мир мъничък Тео  Flowers Rose Flowers Rose  Cry Cry Cry

# 173
 Flowers Rose   Flowers Rose и аз прочетох преди малко за Тео! Просто не знам какво да кажа. Мисля, че вече наистина не вярвам в Господ и единствения начин Той да ми напомни, че съществува е Станислав да се оправи възможно най-скоро и Ася след няколко месеца да влезе с усмивка във форума и да съобщи първо на нас, че ще има бебе. Искрено се надявам и двете събития да се случат колкото може по-скоро.

# 174
# 175
# 176
Ако има Господ- къде е? Ако Господ закриля-кого? Защо това се случва с едни малки невинни и беззащитни душички  Cry

# 177
Ако има Господ- къде е? Ако Господ закриля-кого? Защо това се случва с едни малки невинни и беззащитни душички  Cry
И аз мисля за същото,не  е 4есно Cry Cry Cry newsm45 smile3518
Моми4ета,гушкаите и се радваите на децата си и не обръщаите внимание на фрази от рода на "не го у4и на ръце" и от този род.

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 18:49 от rocobaroco3

# 178
На мен също ми е много мъчно за малкия Тео, за малката Миа, за ангелчето на Ася и всички хора, които са напуснали този свят.
Но защо обвинявате Господ в цялата тази работа? Защо забравяте, че на този свят има зло, има дявол. Той, а не Господ причинява малките душици да си отиват преждевременно. Може би ако се сещаме за Господ не само когато сме в нужда, нещата биха били по-различни (без да обвинявам никого).
Освен това малките душици не са си отишли от нас завинаги - един ден ще ги видим на небето - аз вярвам в това!

# 179
Да даде бог шанс на Станиславчо да се оправи

Общи условия

Активация на акаунт