За Станиславчо Априлчетата молят се от сърце, при мама и татко да се прибере!

• 12 790
  • 221
  •   1
Отговори
# 180
  • София
За Тео Flowers Rose Flowers Rose!

# 181
mira_max изчисти си кутията моля те Peace

# 182
  • Добрич
Мноооого тъжно и несправедливо, Тео  Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 22:28 от naana

# 183
Момичета, помагайте: Нормално ли е да ми дойде цикъла, докато кърмя  #Crazy #CrazyПреди малко с ужас установих, че ми е дошло  ooooh!

За Тео  Flowers Rose Flowers Rose

# 184
  • Варна
Почивай в мир, мъничък Тео  Flowers Rose Flowers Rose

Барби Дано да има добри новини за Станислав!

Kalli Нормално е. На мен след второто раждане ми дойде горе-долу по същото време. А след първото нямах цикъл 9 месеца.

# 185
За Тео   Flowers Rose  Flowers Rose

Барби стискам палци за хубави новини  fingerscrossed

kalli, наистина е възможно. И на мен ми дойде, и то още средата на май месец. Питах и док и той ми каза че е нормално, дължи се на хормоните, или по-точно на висок естроген.

Ние продължаваме да се борим с температурата. Докторите имат съмнения за някакъв вирус херперангина. Утре пак сме на преглед. Няколко афтички и видяха на гърлото, които били характерни за него и сега давам Дактарин. Стискайте палци да сме се разминали само с това.

# 186
От вчера не мога да смогна да ви драсна 2 реда.

Ние се върнахме от Сърбия благополучно. Пътувахме добре, Ава спа почти през целия път. Сисе, кърмихме се в движение 2 пъти Grinning Внимавахме повече, беше ми притеснено, но тя беше гладна, а бяхме на магистрала Peace В този ред на мисли, столчето ни е като количката - Cosatto Mobi. Доволна съм!

Ава имаше мини рожден ден Mr. Green - втората месечинка на 8ми, а ние с Петар вчера имахме 2ра годишнина от сватбата. Така че черпя виртуално и на патерица! Mr. Green

Излезе резултата от очния секрет на Ава. Има множество микроорганизми от един и същи вид, т.е. бактериална инфекция Sad Предписаха ни нови капки - Флоксал. Дано да ни помогнат.В понеделник пак сме на очен да видим докъде сме го докарали.

Утре ще гледам да драсна пак.

Много ми е мъчно за тъжните новини за Тео Cry Не съм следила съдбата му, но ми е адски тъжно, че такива неща се случват! Sad Sad Sad Дано родителите му намерят сили и продължат напред!

Барби, не губи борбения си дух! Възхищавам се на смелостта и оптимизма ти, както съм ти писала и преди. Вярвам, че детенцето ти усеща подкрепата ти. Аз съм с теб и ви мисля Hug Hug Hug

Ася, радвам се, че не ни забравяш Hug Цветята са супер и много ще им отива бебок догодина Wink

# 187
Милото слънчице Тео, дано почива в мир!  Flowers Rose  Flowers Rose Ще се моля за неговата майчица и затова повече да няма такива лоши новини!  Praynig

Барби  Praynig

vercho Честит мини рожден ден на Ава! Да ви е жива и здрава!  newsm67 Честита ви годишнина! Останете вечно влюбени!  Crazy

Сладури на мен ми спря кърмата!  smile3518 Не знам защо? Ей така изведнъж... от вчера... Какво ли не правих за да имам кърма и да храня детето си, колко литература изчетох по въпроса преди да родя и след това, но явно не ми е било писано да кърмя и това е.... дано да е някакъв момент и нещата да се обърнат, но честно казано този път мисля, че е окончателно... Weary Единственото, което си позволих да не спазвам стриктно е да не се цедя след всяко кърмене, може би това оказа негативно влияние... не знам...

# 188
  • Popovo
Галиво, не е от това, че не си се цедила след всяко кърмене. Причината е друга, не се обвинявай.

# 189
galivo как разбра че ти е спряла кърмата???? Познавам няколко жени дето от силен стрес им е спряла изведнъж кърмата- да не си се уплашила нещо???

# 190
  здравейте момичета, как сте днес? аз взех да се притеснявам, защото почти през ден в очите на Самуил има мигли, разхождат си се вътре, аз нищо не правя, след известно време вече не ги виждам в окото и не знам дали са излезли (не са около очите му) и не знам дали да се притеснявам. Имам и въпрос за Пентаксима-има ли майки, които няма да слагат тази ваксина, а тези които си се полагат по ЗК (или ако има други)? Защото аз май взех да се разколебавам за този Пентаксим, ако има някой на който му се пишат предимствата на тази ваксина пред другите (освен едното убождане)-ще се радвам да прочета.
  Галиво и аз съм сигурна, че не е от цеденето-аз пък въобще не съм се изцеждала, нямам помпа дори, а още си кърмя. Ако държиш да продължиш-може да си тъпа и упорита и да продължиш да слагаш бебето на гърда преди всяко ядене за да стимулира, а после да дохранваш с АМ......въпреки, че не съм много овеща в кърменето де.
  Лек ден

# 191
galivo как разбра че ти е спряла кърмата???? Познавам няколко жени дето от силен стрес им е спряла изведнъж кърмата- да не си се уплашила нещо???
Вени от вчера малкия почна много да плаче, буди се на много по-кратки интервали и като изключих всички останали причини установих, че е гладен  Sad
Гърдите ми са меки, знам какви бяха когато имах кърма и правя разлика с положението в момента. Сега се каня да се изцедя преди хранене за да видя колко имам, но не тая големи надежди.
А иначе стрес и нерви не ми липсват, майка ми е много болна, има рак и миналата седмица я оперираха, но това го знам одавна и направих всичко възможно да не ми влияе, мисля че спирането не е от това...

# 192
  • Добрич
Добро утро!Аз съм като репичка,нашия тати "спа" при бебо, и аз се чувствам суперсвежа Heart Eyes

Тук пак се очертава страхотен ден и мисля пак да го изкараме навън,взех да се притеснявам дали е ок за бебо да е толкова часове все навън.В книжките пише,че на два месеца вече се извежда за 2-3 часа,а аз под 5 часа не падам.Вие скиторите ли като мен?

Емма,
"Пентаксима е много удачна ваксина , която се прилага през втори ,трети и четвърти месец. Тя защитава срещу пет болести -Дифтерия ,Тетанус , Коклюш , Полиомиелит и Хемофилус.
Положителното при нея е ,че коклюшната компонента е безклетъчна и дава по-малко странични ефекти. С едно убождане правим всички имунизации.
Полиомиелитната компонента е по- малко реактивна.
Хемофилус е един от причинителите на менингити и инфекции на горните дихателни пътища при децата"
Т.е. рисковете от странични ефекти са по-малки +има още един компонент(хемофилус),който не се предлага от здравна каса .

Всеки сам избира кое да сложи Peace.Малко е скъпичка,ама за детенце човек намира начин Hug

Емма,ти защо се разколеба?

# 193
здравйте,

Барби -  Praynig

Тео -  Flowers Rose Flowers Rose

Галиво - убедена съм, че не ти е спряла кърмата. Идва един момент, в който нужното количество кърма се регулира и може да усещаш гърдите си меки, но имаш кърма, слагай детето колкото се може по често на гърда, не се изцеждай - това не е показател.

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 11:20 от TeliT

# 194
Добро утро!Аз съм като репичка,нашия тати "спа" при бебо, и аз се чувствам суперсвежа Heart Eyes

Тук пак се очертава страхотен ден и мисля пак да го изкараме навън,взех да се притеснявам дали е ок за бебо да е толкова часове все навън.В книжките пише,че на два месеца вече се извежда за 2-3 часа,а аз под 5 часа не падам.Вие скиторите ли като мен?

naana , при хубаво време Марти е навън от 10 до 21 часа, с една пауза от 2-3 часа следобед, така че и ние скиторим  Mr. Green

vercho, супер за Сърбия и честита месечинка и годишнина  Hug   bouquet

galivo, подкрепям TeliT. А и моите гърди са меки и не цедя. Не се отказвай Hug

Тео Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт