Да се включа и аз по актуалните теми за деня

За пъпките, и аз мазах само един път с Елоком, но не навсякъде успях, защото Дари постоянно мърдаше. Там където намазах изчезнаха, но се появиха още на други места. Спрях да мажа и си минаха от само себе си, не беше бързо де, но все пак минаха. сега от време на време се появяват единични.
За килограмите, оставих почти всичко в болницата. След това свалих още 1-2 килограма. Но ми остават още 4, които май ще са най-упоритите. Аз и не се опитвам да ги свалям още, защото с това ядене няма и как. От нищо не се лишавам, но такъв апетит не съм и мала и докато бях бременна. Слава богу сладко не обичам. Сещам се за шоколад няколко пъти в годината, явно организма си го иска. Единственото сладко което обичам е крем карамел, палачинка със сладко от ягоди, и сладолед. Но пък за сметка на това на солено как налитам

За стерилизирането - още го правя, но вече взе да ми писва. Още повече че ние сме хем на малко кърмене, хем на хранене с шише, цедя се постоянно и помпата я стерилизирам няколко пъти на ден. Честно казано ми се иска вече да го понамаля, но не се осмелявам.
За столчето за кола нашата мома не му е фен много. Спа 2 пъти в него само докато я водихме един път на консултация и в него си проспа също чистата молитва. но заспиването си го обяснявам с возенето в колата. Иначе в къщи не го обича, и като я сложа в него имам чувството че не и е много удобно. Като гледам вашите на снимките май са по-удобни. Нашето е някакво на Кенгару, но ми се струва много неудобно.
Уф, улях се, ще ме извинявате.
И да ви питам нещо. Вие будите ли бебоците за ядене. Аз по принцип не, но като много се успива и се чудя какво да правя. Не искам да питам педито, че тя е фен на 3 часовото хранене като по часовник едва ли не. Ето сега Дари е яла в 12ч., малко трудно заспа чак към 2ч. и още не се е събудила. Ама вече минаха 4,5 часа от последното ядене и май ще я будя