Аз от един месец не съм ви писала... покрай грижите за малкия все не ми остава време да изчета всичко до край - тъкмо отворя страницата и все нещо изниква. Имахме и малко проблеми, един кратък престой в болницата... та сега съм нащрек и не го оставям и за секунда.
Живко преди няколко дни стана на два месеца, благодаря на всички за поздравите!

Ходихме на консултация в петък - тежи 6350 гр. и е 63 см. Добре го гледа мама

Да ви се похваля, другата седмица моите сестрички ми идват на гости за един месец! Малкото ми бебче ще се радва на голямо внимание и много игри - с двете лели, мама, тати, баба и дядо...

И ние носим вече дрешки 3-6 месеца, но много от тях ни омаляват. Памперсите - отдавна сме с тройката...
Проблеми с пъпките по лицето и вратлето от десетина дни имаме и ние. Прочетох тук, че препоръчвате кремчето на Мустела, преди два дни го взех и аз, от снощи го мажа... Още не съм забелязала видим ефект, но се надявам че ще се изчистят. Иначе педиатъра ни даде някакъв кипърски крем, но на него пише да не се маже на лицето - а той точно за пъпките по лицето го изписа. Затова сега първо ще пробвам с крема на Мустела, надявам се той да ни помогне като на много от вас