За ягодите какво да ви кажа. Аз си ям
Ама днес Мишо ми е с лек обрив, та може и от ягодите да е, че не бях яла отдавна, а вчера си хапнах обилно

Незнам дали причината е, че започнах от 2-3 седмици да я дохранвам /макар, че дохранвам е силно казано, давам й АМ от време на време, когато видя, че кърмата ми не стига - например веднъж дневно, но има и дни, в които не й давам/. Другата причина според мен може да са капките за колики. От миналата неделя до днес е акала точно 2 пъти - във вторник и в петък и то с помощта на термометъра.
Звънях на педито и тя ми каза да й варя чайче от сушени сини сливи и аз да ям по-разхлабващи храни. Спрях и капките за колики, давам й само вечер. Но ето, че и днес не е акала. Иначе си пръцка порядъчно, ама...
Вече започнах да си мисля, че може би не яде достатъчно, знам ли вече... Моля ви, дайте съвет какво да правя?
)
Тооооолкова са ни красиви всички бебоци - толкова са еднакви (все хубави и смешнички, все перят ръчички и се кокорят) и толкова различни - просто всяко едно е уникално и е мнооого красиво...и пак се замислих за това, колко велико нещо е природата и колко необяснимо нещо е животът... една приятелка скоро ми каза: "Гушкай си я сега, не се плаши, че ще я разглезиш - ТЯ НИКОГА НЯМА ДА Е ТОЛКОВА МЪНИчКА, КОЛКОТО ДНЕС!!!" - и аз като се уплаших, елатеме вижте - гушкам си я усилено и едва ли не се натъжавам, че на другия ден ще е по-голяма от днес
Те затова хората раждат и второ, ааа???
Тооооолкова са ни красиви всички бебоци - толкова са еднакви (все хубави и смешнички, все перят ръчички и се кокорят) и толкова различни - просто всяко едно е уникално и е мнооого красиво...и пак се замислих за това, колко велико нещо е природата и колко необяснимо нещо е животът... една приятелка скоро ми каза: "Гушкай си я сега, не се плаши, че ще я разглезиш - ТЯ НИКОГА НЯМА ДА Е ТОЛКОВА МЪНИчКА, КОЛКОТО ДНЕС!!!" - и аз като се уплаших, елатеме вижте - гушкам си я усилено и едва ли не се натъжавам, че на другия ден ще е по-голяма от днес

А бремеността ми изглежда толкова далечен хубав спомен. Трябва да се наслаждаваме на всеки един момент с малките ни съкровища!
!

!
!Но с тази невъзможна диета,която ни наложиха заради АБКМ,просто не ми остава друг избор,ако искам бебо да я израсте по-бързо !

В листовката пише доста добри неща за него. Най-много ме впечатли това, че в 75% от случаите се избягва необходимостта от прилагане на кортикостероиди. 

/. Така, че ти го препоръчвам горещо. 
Значи това е въпросното кремче, те го водят за суха кожа, а има и още едно за раздразнена кожа http://www.roditeli.info/mustela/dermo-pediatrics/irritation/ аз затова се зачудих кое е от двете... Щом това сте ползвали и сте доволни ще го взема още днес и ще го намажа милия, че и на мен като на Ясмина просто ми е жал да го гледам така...