Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за използването на дамски душове по време на бременност и след раждане?
Какви са мненията за кърменето и използването на хомеопатия?
Какви са мненията за кърменето и подпомагането му?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за използването на дамски душове по време на бременност и след раждане?
-
Какви са мненията за кърменето и използването на хомеопатия?
Форумът съдържа различни мнения и опит относно кърменето. Някои майки споделят предизвикателствата, пред които са изправени, включително различни методи за подпомагане на кърменето. По отношение на хомеопатията една участничка споделя, че се лекува с хомеопатия, но не препоръчва конкретно лекарство поради предишен опит.
-
Какви са мненията за кърменето и подпомагането му?
Форумът съдържа различни мнения и препоръки относно кърменето. Някои майки споделят своите предизвикателства, включително различни техники за подпомагане на кърменето. Обсъжда се и негативното отношение към душовете с топла вода след раждането, като се препоръчва използването само на хладка вода за интимна хигиена.
-
Какви са мненията за лохиите след раждането?
-
Какво представлява разкритието и как се определя?

. Ще ви разкажа и подробности тези дни, а сега ще кача 1-2 снимчици.
както и вси4ки други беббоци

,а сама да си права епилация или бръснене няма да успея
да споделят и други мами които са ре6или да си правят този вид процедура( ако е удобно разбира се) 

/. Та изживяването си беше напълно истинско. Контракциите наистина са като болезнен цикъл, но са доста по-начесто /накрая с интервал от 1-2 мин/ и доста по-силни. Напъните са си един вид облекчение. Поне за мен бяха. Тогава вече няма болка, само трябва да напъваш, колкото можеш. Аз бях изтощена от контракциите и не можех да напъна хубаво и бебето се връщаше назад. Затова се наложи епизотомията.
. Нашата девойка засега е като сляпа мишчица и още нямаме истински бебешки проблеми. Сигурно, защото майка ми е при нас и ми помага. Магарийките ще започнат по-късно, като остане мама сама да се справя с Дидка