Звездни компромати - 26 част

• 43 150
  • 514
  •   1
Отговори
# 285
Има ли някой от вас, някоя снимка, на мадама със добре направени силиконови устни, много ще се радвам да видя.......

Има, аз съм виждала, но наистина е рядко, може би защото прекаляват със силикона и той си личи от 100 км, че е такъв. Но може би това е търсен ефект, кой знае....  Rolling Eyes

# 286

Носът е ОК (стеснен и с пипано връхче, затова така), ама устните...1000000%тов силикон. Сигурно има поне 9 кубика в двете си устни...  Rolling Eyes

А как разбра, че роклята е на Д&Г?  newsm78

[/quote]

Да,адски много кубици има.А роклята я знам още като излезе тази колекция.После пък Мария си я взе и се снима в един клип с нея,после Кайли Миноуг....и още някой ама забравих. Crazy

# 287
Хаха,оборотна е, викаш  Laughing Мерси за разяснението  Wink

# 288
Ето я Мария с роклята: http://www.vbox7.com/play:98b7e705
Много пъти я облече след това,и фотосесия имаше с нея.
Има една страхотна снимка с уникална чанта пак на Долче и Габана и с роклята. CrazyАбе добре че е мъжът й,та да вземе да си оправи вкуса и да се облича добре.

# 289
На Мария роклята и стои по-добре, определено!

.....Абе добре че е мъжът й,та да вземе да си оправи вкуса и да се облича добре.

хаха  Joy

а на мен пък ми трябва подобен мъж за да ми материализира вкуса, щото него си го имам, ама подобни рокли (колко ли струва?) не мога да си купувам все още  Crazy  Crossing Arms

# 290
Тя и вкус нямаше,нямаше и финанси,така че направо и дойде 6-ца от тотото.Откакто се омъжи почти не съм я видяла с лош тоалет или аксесоар.Браво на Митко. Mr. Green

Още няколко хубави снимки:
http://www.slava.bg/galleries/920/921.html

# 291
Странното същество с ужилената уста ми прилича на траверс ooooh! Тайландските такива са направо красиви "жени" в сравнение с това чучело!

# 292
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Вики от Мастило
http://www.slava.bg/galleries/1351/1352.html#galmarker

# 293
  • София
Махер Хасан да не би да се е разделил с Марийчето newsm78,е, избрал си е нейна двойничка. Laughing
По въпроса с вкуса на Мария към облеклото,аз съм на друго мнение,винаги съм се впечатлявала от тоалетите и,стилни,подбрани,в никакъв случай не са били сходни с дрехите на останалите чалгаджийки.Единствената промяна във визията й,след сватбата е това,че не носи толкова секси деколтета вече,всичко е с мярка.Е,естествено,че сигурно и Митко е с принос към днешното облекло на Марийка,но в никакъв случай тя не се обличала безвкусно преди това.Не споря в никакъв случай,просто така виждам нещата аз. Wink

Пък да ви кажа,днес аз какво забелязах Thinking.Гледам Глория с нов крип,гледам я и с нови импланти,явно съвсем скоро сложени преди снимането на клипа...Има я с една розово лилава рокля в клипа,с доста дълбоко деколте е,и там съвсем очеизвадно че е със пресни топли нови гърди,качени са й буквално на шията,така както са след операция известно време.Та така де,понеже съм наблюдателна да ви кажа да погледнете и вие..

# 294
Пък да ви кажа,днес аз какво забелязах Thinking.Гледам Глория с нов крип,гледам я и с нови импланти,явно съвсем скоро сложени преди снимането на клипа...
На коя песен е, къде го гледа?

# 295
  • София
Ето го клипа: Еднопосоч& … 87;ът

Сега пак го гледах,убедена съм на 1000%,че е с нови импланти,имайки се впредвид колко увиснали й бяха предишните.Всъщност мисля че и лифтинг си е правила,имаше доста бръчици около очите,а веждите й са супер опнати,може би браулифтинг.Зъбите си оправи,сега гърдите,лицето...ми така е,може да си го позволи жената.
Много е красива в този клип,а за мъжа в него да не говорим... Whistling Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 21:14 от КАРЧЕВА

# 296
Пък да ви кажа,днес аз какво забелязах Thinking.Гледам Глория с нов крип,гледам я и с нови импланти,явно съвсем скоро сложени преди снимането на клипа...

Да...и напоследък всички са с едни и същи прически...

# 297
Ето го клипа: Еднопосочен път

Сег апак го гледах,убедена съм на 1000%,че е с нови импланти,имайки се впредвид колко увиснали й бяха предишните.Всъщност мисля че и лифтинг си е правила,имаше доста бръчици около очите,а веждите й са супер опнати,може би браулифтинг.Зъбите си оправи,сега гърдите,лицето...ми така е,може да си го позволи жената.
Много е красива в този клип,а за мъжа в него да не говорим... Whistling Heart Eyes

Не знам за клипа, ама на живо е още по-хубава и с много хубава кожа на лицето. А бе много красива жена е Laughing

# 298

Mда, права си.Нови цици сложила, предните и бяха много ниско, явно и повдигане е правила жената. Определено и по бръчките, защото аз преди 2 години я бях видяла доста имаше, сега опъната от всякъде , за фигурата да не говорим, едно време каква трътла беше. Определено добре и се отразяват намесите.  Wink
Прическите може и да са им еднакви, но специално тук със синята рокля и с дънките както е направена ми хареса.
Това не бях аз да кажа подобно нещо за Глория.   Laughing

# 299
Хубава е Глорчето, и на клипа е супер...
Прическата сащо ми допада, хем небрежно, хем секси....
И каква талийка има само ooooh!, като на 15 годишна....

Общи условия

Активация на акаунт