сПоделете 67

• 23 451
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 930
  • UK
Споделям отвратителното си душевно състояние в момента. Чувствам се като последния боклук, оставен от човечеството на тази планета в отчаян опит за бягство от смъртоносно отравяне на въздуха някъде в посока Марс. Абсолютно никой не ме е*ава за човек, честно ви казвам. Гаджето ми се интересува само от нещата, които не съм, а най добрия ми приятел, след като вчера щеше да ме удуши да ме прегръща по време на една песен за приятелите, днес ми заяви, че съм го дразнела, понеже правя неадекватни коментари. И всичко, заради неговата голяма любов, в чието присъствие той просто не е същия, а снощи цяла вечер бяхме заедно и не го знам какво му стана. Знам само, че ако двете сме в смъртна опасност и той има възможност да спаси само едната, това ще е тя. Нищо, че живота си давам за него, кого го интересува изобщо. Отделно пиша си аз из форумите, в единия ми обясняват как се изказвам неподготвена, в другия че няма проблем, че нищо не разбирам, те ще ми обяснят. Много ми е гадно, не знам да рева ли, да се ядосвам ли, какво да правя. Не съм готина, имах се за умна, явно и умна не съм, не съм оправна и нямам самочувствие. Какво да направя, да се самоубия ли, щото няма полза от мен?

# 931
  • Boston, MA
Аз не мога да се изказвам римувано, но обичам да се радвам отстрани.

Споделям, че за пореден път изпуснах билети за концерт, този път за Колдплей. Пускат ги в събота сутрин и за минути свършват. Ще се пробвам на място на датата с черноборсаджиите.  Tired

# 932
Дренко, Ъ и У са ми един до друг на фонетичната. Натиснала съм Ъ вместо У  Laughing

# 933
 Cry споделям глупава гнойна ангина  Ill, втора за последните 4 месеца и нови 30 броя пеницилин и гентамицин, познайте къде  doctor... Всъщност май не искам да го споделям с никой, че доста боли.

# 934
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
МГМ, просто живей с по-малко очаквания за света около теб.
И недей да се чудиш кой за кого ще си даде живота.
В много от случаите, този, от който се очаква да спасява някого,
спасява най-вече себе си.
Опитай се малко да се абстрахираш от фигурите около теб,
и се порадвай на собствения си живот - има на какво, сигурна съм.

Подстригахме дългокоско.

Тая работа при нас я свърши сестра ми, докато ме нямаше, та щях да я удуша после.
На летището ме посрещна едно мамино войниче  Mr. Green с щръкнали ушлета.
На мен ми е много тредно да се реша на такава стъпка.

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 16:57 от LemonDesi

# 935
  • UK
Аз си се радвам, но не мога да се отърва от усещането, че съм някаква втора ръка, примерно.

# 936
Споделям прекрасен уикенд, нямам време да изчета всичко.
Сватба, другарска среща със съученици, кръчма, роккръчма, диско, кафе, доброутро, добре съм, кафе, добре съм, айрянче.. Лягам да спя, време е.

# 937
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Добре де, Мърморанче, представи си - добре ли ще се чувстваш, ако си представиш, че Стефан спасява най-добрата си приятелка, а не теб, примерно.
Това с втората ръка - ключът да не се чувстваш така, е най-вече в теб.

# 938
  • UK
Не, аз нямам абсолютно никакво касателство в техните отношения, те са сложни, в никакъв случай не мога да разкажа, защото ще ми трябват дни, въпроса е, че отношението му към мен е друго и то много по лошо.

# 939
Споделям, че днес е един невероятно скапан ден, поне за мен.
За мой късмет ми се случават само "хубави неща".
Споделям, че ми писна и от сесия и от скапани преподаватели.
Така или иначе все ще се намери някои проклет професор.
Споделям и че няма значение дали учиш или полагаш усилия все ще си минат  Twisted Evil
На фона на всичите ми други грижи ми удариха и колата.
Прекрасен ден, няма що  ooooh!
Айде да не споделям повече че още не е свършил, та не знам кво може да се случи до края на деня  Tired
Днес си изпотроших нервите поне за година напред.
Споделих.

# 940
Впечатлена съм от нощните стихоплетци.
Измерихте ли чий е по-внушителен все пак?!

не мога да се отърва от усещането, че съм някаква втора ръка...

Докато не избягаш от това, няма да
е само усещане, ще си втора ръка.

филм гледах. Не че беше нещо невиждано. Няма нищо общо с идеята на сериала.

Споделям, че ви предупредих. Обаче
ви е по-удобно да не ме разбирате и
да не слушате какво ви говоря. Фукли!
А можеше да жулнете 1 мохито отгоре.

# 941
  • Варна
Глупости, много си е хубав филмът.
Вие имате недостиг на женски хормони  Grinning

# 942
Джей, намери ли книгата?
Не се терзай заради професорите, накрая всички се дипломират. За колата - кофти.

здрасти, Даф Simple Smile

# 943
Хубавият филм, Дафо, е като хубавия мъж.
Ако не ти се прииска бис, хич не ми го хвали.

# 944
Джей, намери ли книгата?
Не се терзай заради професорите, накрая всички се дипломират. За колата - кофти.
Анджи, взех я от една моя колежка, оказа се че тя е имала, та днес ми я даде  Peace
Изключително ме е яд, че днес имам 3, защото бях положила някакво усилие все пак, а хора, които не се вяскат и ги виждам по веднъж в годината - 6. Ами кажи ми как да не се ядосвам  Close

Общи условия

Активация на акаунт