сПоделете 67

• 23 446
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 945
Джей, прекрасно те разбирам( нищо, че в книжката ми се мъдри само една тройчица). То си е за яд, ама после е важното, послеее! Hug

# 946
Джей, прекрасно те разбирам( нищо, че в книжката ми се мъдри само една тройчица). То си е за яд, ама после е важното, послеее! Hug
Дренкич, благодаря ти  Hug
Само дето на мен в книжката ми се мъдрят предимно 3-ци, ама нищо. Като трябва някой да е ощетен, що пък да не е Джей  Twisted Evil
Днес цял ден си задавам един въпрос: "Защо като на някои тъпак му накриви нещо на шапката, то трябва да рефлектира върху студентите?"  Twisted Evil

# 947
Е, и върху нестудентите рефлектира, Джей. ПРосто бързо забравят/ме отде сме тръгнали. ТВа е!

# 948
Споделям
още съм снощна Mr. Green!
Купона беше  newsm10 обаче главата много ме цепи!
Ще пробвам да пийна една бирка па белким се избистря!

# 949
  • Варна
Анджи, кажи как светкавично те познах в мола!  Grinning

Оле, почвам да страдам от жоз-синдрома,  употребих "мол" в три поста май.

# 950
МГМ, нормално е поведението на най-добрия ти приятел.
Нали не очакваш в присъствието на любимата си да те гушка и притиска?
Макар че може да се окаже, че ние сме по-наясно от вас.
Ние сме зрителите на сериала.

# 951
ПРосто бързо забравят/ме отде сме тръгнали. ТВа е!
Изключително си права  Peace
Обаче все пак ме е яд, защото знам че мога да изкарам повече от 3  Twisted Evil

# 952
МГМ ревнува, но иска ние да поемем отговорността.

# 953
На МГМ мога да й помогна единствено с информация, че ако нещо тръгне да се случва със света, нейният най-добър приятел Стоян ще спаси единствено собственото си трибуквие.  Tired

# 954
На МГМ мога да й помогна единствено с информация, че ако нещо тръгне да се случва със света, нейният най-добър приятел Стоян ще спаси единствено собственото си трибуквие.  Tired
Добре казано Peace!

# 955

Оле, почвам да страдам от жоз-синдрома,  употребих "мол" в три поста май.
Потвърждавам, потвърждавам, и в темата за Сексът и градът не пропусна да подчертаеш къде точно си гледал филма. Whistling
Споделям,. че 3 дена ще си бъда отпуск у дома, не по желание, по-скоро поводът е неприятен....и тъжен.....на детегледачката ми баща и си отива....никак не бил добре човекът.
Не се и поколебах, звъннах и помолих за 3 дена неплатен. Че от платения ми остават само 4 дена. Confused

# 956
Мърморита, за непредубедения наблюдател изглежда, че си влюбена в най-добрия си приятел, а гаджето е за собствена заблуда. Simple Smile
Бъди егоист - живей за себе си, не за тях.
Освен това - готина си, поне тук, в този форум.
Не съм сигурна, това ще ти вдигне акциите, но пък имаш моето разбиране.

Днес денят беше разкошен. Бяхме цял ден вън, въздухът разнася ухание на водорасли и фунийки сладолед.
Имаме дървено камионче - зоопарк и панерче с плюшени зверчета.

# 957
  • Варна
Голям въргал в темата за Мечо Пух  Crazy

# 958
  • UK
Егати заблудата, четири години. Този разговор съм го водила вече, милиард пъти. Няма нищо общо с неговите отношения с нея.

# 959

Светкавично, да Simple Smile Другия път ще се видим за повече от 2 минути  Grinning

Привет, Мишоне, оздравя ли детето?

Общи условия

Активация на акаунт