сПоделете 67

• 23 449
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 105
Споделям, че водещите на "Пей с мен" , водят личната ми класация за най-малоумни водещи
Така и не успях да изтърпя плоският им хумор и тъпи изцепки и да си наложа да гледам предаването
По-добре простотиите на Иван и Андрей , пред тъпотиите на тези полуидиоти

Споделям, че изобщо не ми пука, къде отиват затритите ми постове
Не ми е мъчно, ама хич Mr. Green
Чудя се обаче, как така някой знае къде са, че и ги вади (цитира), когато се наложи, хм?

# 106
  • Paradise
Много сложни разговори се водят тук.
Единствено с едно "Наздраве" мога да се включа.
Не ми се пише за отвъдно, гробища, шизофрения и прочие....
Обаче митологията я харесвам.

Очаквам с нетърпение отпуската. Още само 4 дни.
Надявам се всичко да е наред!

# 107
Ма**ата им на затритите постове. Споделям водка с портокалов сок и лед. newsm24

# 108
  • Варна
Не е "ох" МГМ, а аааххххххх Wink. Обичам италиански тип мъже и за това се омъжих за такъв/ е и заради други достойнства де/.
Споделям чаша шардоне за сто педесет и пети път и че съчувствам на Сопрано, щото и аз страдам от тази гадост като се разболея. В момента се боря и с контактен дерматит и още повече му съчувствам.
А, да! Споделям и че детето май е играло театър сутринта със сълзите крокодилски, защото нямаше търпение да си легне за да отиде утре на градина, при "добричката леличка дето дава супа, кюфтета, да си посипвам главата с пясък и да скачам по пързалката" Laughing.
Хайде наздраве!

# 109
  • UK
Всякакви възклицания са подходящи, ох, ах, ех, италианци да са.

Аз започнах твърде често да получавам кофти лични съобщения от Тати, трябва да се сдържам малко, щото не е хубаво. Прекалявам, не че нещо. А иначе не съм имала пост изтрит без причина, която и аз да знам, та не протестирам. Simple Smile

# 110
  • Paradise
Много се радвам на предстояща среща с приятели, особено когато не съм ги виждала с години.
Наздраве за изпитаните и верни приятели!

# 111
След тежката теляшка работа (да изкъпя 2 много мръсни деца), споделям с вас спокойна вечер само за мен и Maroon 5.

Споделям и новата си по-къса подстрижка, която се страхувам, че прави главата ми като топлийка.

# 112
Всякакви възклицания са подходящи, ох, ах, ех, италианци да са.

Аз започнах твърде често да получавам кофти лични съобщения от Тати, трябва да се сдържам малко, щото не е хубаво. Прекалявам, не че нещо. А иначе не съм имала пост изтрит без причина, която и аз да знам, та не протестирам. Simple Smile

Това наистина ме озадачава....ти пък за кво получаваш кофти ЛС от него..?! Да не би да те сваля?

Ако до края на полувремето няма гол, батко ви пак ще се напълни с кинти....

ПП... Няколко секунди по-късно - оооооо, този Буфон.....Обичам го Simple Smile

# 113
  • UK
Озадачава те, щото преди съобщенията прилежно се изтрива всичко, което е нужно. Тати действа бързо. Simple Smile

Не, наистина не се е случвало да ми се трие мнение, което не го е заслужавало, последно казах на една потребителка да се застреля, но тя пък се държеше мазно - покровителствено и снизходително.

# 114
  • Майничка
Седя и гледам мача...и по едно време установявам, че само седя... Laughing Грехота!
Споделям приятна умора от боядисани и чисти помещения. И още едно кило назад (или надолу). Дали да не организирам в крачка една смяна на дограмата или трансформация на банята? newsm78
Само дето се съмнявам, че може да стане до две седмици.

# 115
  • Paradise
Реших да си сменя малко екранното име.
Отдавна се каня.
Малко ми е странно, но се свиква, предполагам.

# 116
Споделям чудесна семейна вечер и рано завърнал се мъж.
Сели,  Wink ,благодарско мен, ще ти се реванширам.

# 117
Споделям яд - италианците падат, Миро и Дивна победиха в Пей с мен ...
Слава богу, че не заложих в Еврофутбол - бях познала първите 4 мача, но днешните 2 са изненади.

Споделям 2 изпити бири, от мъка ще си сипя 3та.

Споделям, че съм поблазнена от една оферта за работа за много пари, но не знам дали искам да сменям сегашната - тъп лоялен служител съм.

# 118
Реших да си сменя малко екранното име.
И аз исках да го сменя, но нещо не се чувствах аз... Да опитам ли пак?

# 119
Споделям спокойна вечер
и жажда за биричка, но с
таз диетка не става!

Общи условия

Активация на акаунт