Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как изглежда възглавницата Cantariny и колко струва?
Какво представлява дурален сак и какви са симптомите на дискова херния?
Какви са причините за коремната болка и какви изследвания се препоръчват за диагностициране на проблема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как изглежда възглавницата Cantariny и колко струва?
-
Какво представлява дурален сак и какви са симптомите на дискова херния?
-
Какви са причините за коремната болка и какви изследвания се препоръчват за диагностициране на проблема?
-
Какви са очакванията след акупунктура за дискова херния и какви са ефектите на озонотерапията?
-
Какво е балнеолечение и какви процедури включва?

На втория ден вече беше много добре. Друго не се сещам.
Но, ти не ни напускай, дръж ни в течение.
боли си ме крака,и другия,и кръста ме наболява,понякога петите много силно,но като се раздвижа и минава.... А и сега от захлаждането май всички сме зле!А там от процедурите се разболях,от калпавото време,схванах се,ужаааассс.... Правиха ми Ел.фореза с Нивалин на стъпалото... Ел.стимулация....аз не виждам никакъв ефект
сега ставам от стола,че като се заседя(особено сутрин след ставане) едвам се движа !До скоро и без болки
от Кортекс ми казаха рентгенова снимка да си направя,но си мисля че си трябва резонанс!!! на този рентген може ли чак толкова добре да се види какво е положението,че да се предприеме адекватно лечение?