Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как изглежда възглавницата Cantariny и колко струва?
Какво представлява дурален сак и какви са симптомите на дискова херния?
Какви са причините за коремната болка и какви изследвания се препоръчват за диагностициране на проблема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как изглежда възглавницата Cantariny и колко струва?
-
Какво представлява дурален сак и какви са симптомите на дискова херния?
-
Какви са причините за коремната болка и какви изследвания се препоръчват за диагностициране на проблема?
-
Какви са очакванията след акупунктура за дискова херния и какви са ефектите на озонотерапията?
-
Какво е балнеолечение и какви процедури включва?
ще действам за резонанс и то спешно,днеска се чувствам много зле-изтръпнал ми е левия крак,имам скованост в десния,слава богу поне болки нямах днеска докато вървях пеша/за разлика от оня ден целия крак ме болеше,почивах на 4-5 места/
в паника съм цял ден,а само ме мотат по кабинетите
Набързо прочетох кой какво е писал , но нямам много време - прибрах се в моя роден град , защото баща ми е с метастази в белия дроб след 3.5 години операция по повод карцином на ларингса и е едно тичане за това и онова .А и нямам много желание за писане , след като мислим за погребение . Но това е животът !
реших и аз да се включа,за да ви разкажа какво се случи с мен.през ноември 2007 г,претърпях ПТП,вследствие на което получих ДХ на С5-С6,със засягане на нервите и миелона.след направен ЯМР/ той най-точно показва увредата и при него облъчването е най-малко/ ме оперираха във военноморска болница Варна-доц.Филипов,Др Добрев и екип/слава богу,операцията ми е перфектна/.операциите са много сложни и затова моят съвет е да се оперирате в краен случай,след като добре сте проучили специалиста,който ще ви оперира.сега се възстановявам ,но това става много бавно,защото съм с квадрипареза на крайниците.искам да помоля,някой от вас ако е запознат да ми пише каква друга рехабилитация мога да предприема,освен традиционната,за да се възстановя напълно.приемам всякакви съвети и предварително благодаря навсички отзовали се.