Операция на дискова херния - 2

• 199 355
  • 967
  •   1
Отговори
# 720
Не съм сигурна,ама мисля,че ОК беше писала за Добрич,че ЯМР на целия гръбнак струва 160лв.Прегледай какво е писала.Аз платих за кръста 250лв.Монами кога ти казаха за МС.Аз в един момент също се замислих за подобна диагноза,но после реших да не си пълня главата с глупости.Имай кураж при правилно лечение нещата ще се подобрят.Една съседка ми каза,че дъщеря и много дълго време е имала някакви проблеми и все са я лекували за дископатия.Едва когато отишла на работа в Гърция са и направили нужните изследвания и са и поставили диагноза МС.В момента се лекувала с някакви инжекции и била добре.

не Добрич, а Шумен - на целия гръбнас дадох 160лв

# 721
Здравей монами успех и от мен,не се предавай за нищо на света!Много харесвам тази мисъл,не е важно какво ще ти се случи,а как ще го преживееш!Бъди много силна и не забравяй че ние сме с теб.Успех! Hug

# 722
Не съм сигурна,ама мисля,че ОК беше писала за Добрич,че ЯМР на целия гръбнак струва 160лв.
Извинявайте за грешките - от работа пиша и се побърках да минавам на латиница и кирилица.
Чета новите потребители и да ви кажа, ама никак не сте добре дошли!!! Предпочитам да ви засека в някой весел сайт за млади хора, въпреки,че не съм млада аз самата. Но пък съм препатила и аз като вас и ще ви пиша следното: не се отчайвайте и гледайте по-философски на въпросът с тази гадория ДХ. Даже не заслужава да се пише с големи букви! Свикнете по-бързо с мисълта, че така ще бъде и ще ви е по-леко.  Това е наследството и цената на застоялия ни живот, на удоволствието от новите коли, на липсата на движение и т.н.  Лично аз след операцията съм променила философията си. Даже си внушавам, че съм добре и няма да се предам. Така активирам положителната енергия в себе си и забелязвам, че ми е по-добре. Опитайте и вие!

# 723
Не съм сигурна,ама мисля,че ОК беше писала за Добрич,че ЯМР на целия гръбнак струва 160лв.Прегледай какво е писала.Аз платих за кръста 250лв.Монами кога ти казаха за МС.Аз в един момент също се замислих за подобна диагноза,но после реших да не си пълня главата с глупости.Имай кураж при правилно лечение нещата ще се подобрят.Една съседка ми каза,че дъщеря и много дълго време е имала някакви проблеми и все са я лекували за дископатия.Едва когато отишла на работа в Гърция са и направили нужните изследвания и са и поставили диагноза МС.В момента се лекувала с някакви инжекции и била добре.

не Добрич, а Шумен - на целия гръбнас дадох 160лв
Вчера се обаждах във ВМА да питам за цени,направо се опулих  #Crazy по 310лв на отдел,като цената не намаля при всеики следващ,а си е една и съща.Честно казано се отказах за там  Tired
Какво ви е мнението за Томовижън във Варна?Там ми казаха 200лв на отдел,като следващия е 100лв,а ако реша и 3-ти да снимат ще е 50лв.Уж апарата им бил добър,уж доцент разчитал изследването.... Иска ми се да не сгреша в избора си,все пак не го правим всеки ден това изследване.
Аз вземах нещо съвсем да се сдухвам...тая сутрин забелязах,че лявата ми ръка е с по-слаби пръсти от дясната,то и без друго имам адски тънки и грацилни ръце,та и това да забележа сега...не ми се вярва да е от дх....ох...
желая ви на всички успешен и положително настроен ден!  bouquet

# 724
Според мен можеш да го направиш във Варна,стига да е качествена снимката.Разчитането го остави на неврохирурзите.Дори да им дадеш снимка без разчитане на тях им е ясно за какво става въпрос.Пък ако отскочиш до Шумен може да ти излезе и по евтино с пътните заедно.Не можа ли да си осигуриш направление по каса?Ако не ти е много спешно,опитай.Ако имаш старо ЯМР не им казвай може да ти излезне късмета.

# 725
Не,нямам старо,имам единствено скенер на поясен отдел и 2 ЕМГ.Не съм се пробвала да мина по здравната каса,уж защото ставало много бавно,чакало се,комисия одобрявала нуждата от изследване итн....ама аз съм загубена,досега сума ти месеци изчаках,точно колкото за едно направление по каса.Аз съм от бургас,така че Шумен или Варна,горе долу еднакво ще ми дойде,само да знам кой апарат е по-добър...  Thinking

# 726
Не,нямам старо,имам единствено скенер на поясен отдел и 2 ЕМГ.Не съм се пробвала да мина по здравната каса,уж защото ставало много бавно,чакало се,комисия одобрявала нуждата от изследване итн....ама аз съм загубена,досега сума ти месеци изчаках,точно колкото за едно направление по каса.Аз съм от бургас,така че Шумен или Варна,горе долу еднакво ще ми дойде,само да знам кой апарат е по-добър...  Thinking
В Шумен ще чакаш по-малко. Моите хирурзи казаха, че бил добър ЯМР и по него правиха операцията.

# 727
Може ли да дадеш кординати за Шумен  за ямр.Аз сега чакам отговор дали сам одобрена от здравната каса.

# 728
Чер то и в Бургас е около 200лв .Ти какво търсиш- евтин или добър?Не мога разбера и що ви домързява да прехвърлите форума назад -може и да намерите отговори на повечето си въпроси.Та там пише от съфорумцитер че най-евтин е в Шуменр а най-нов и модерен в "Св.Марина"-Варнар цена не знамр но телефони могат да се намерят.   

# 729
За разрешение от касата ще чакаш не повече от две седмици.Невролога или неврохирурга ще ти направи документите ,но трябва и да пише евентуално за планирана операция.Ако имаш познат доктор отиди при него за да си сигурна,че ще ти пусне документите.Щом нямаш ямр най-вероятно няма да ти откажат.При мен първият път стана много бързо.Направи си ямр.На скенера имам една дх ,а на ямр две.

# 730
Извинявам се за р-то на мястото на запетаите.          Точно така, ОК ,лечението на ДХ започва първо с ПРОМЯНА НА ЖИТИЕТО И БИТИЕТО на болния- иначе резултатите са временни  ,дори и след операции.Обещал съм си да ви поизмъча някой ден с малко мои размишления и заключения по въпроса ,ама чакам "музата". Надявам се отсъствието на "Старата гвардия"/Елпи , Мартом, Софи и др./ да е следствие на рязко подобрение на състоянието.Безболкова вечер на всички ,а и аз не съм очарован от увеличаването на съфорумците /като ОК/ и то все с млади кадри ,на които мястото им е ....дискотеките ама...се ла ви.

# 731
Чер то и в Бургас е около 200лв .Ти какво търсиш- евтин или добър?Не мога разбера и що ви домързява да прехвърлите форума назад -може и да намерите отговори на повечето си въпроси.Та там пише от съфорумцитер че най-евтин е в Шуменр а най-нов и модерен в "Св.Марина"-Варнар цена не знамр но телефони могат да се намерят.   
Търся добър естествено,това не означава че мога да отделя 1000лв,за да си направя изследването(защото баща ми например в Токуда плати близо 500лв за шийни прешлени)
И аз пък не мога да разбера,що трябва да сте толкова негативно настроен,немога за всеки един мой въпрос( а той май е 1-вия,който съм задала досега),да ме препращате еди къде си назад във форума,за да търся еди какво си..... Който има желание - ми отговаря,който не - не се занимава да упреква.Мисля,че достатъчно ни е отровен живота с тези болежки,че и във форума да го предаваме... Kakto и да е,вече съм си запазила час в петък във Варна( понеже искам добър и евтин наведнъж  Laughing )
Лека и спокойна вечер на всички!

# 732
  • Димитровград
Здравей аха,как си миличка,кога ще е операцията и при кой лекар ако не е тайна?

# 733
  • София
Здравейте всички!  Hug
Дзупо, тук съм и си чета най-редовно темата, но понеже нямам с кой знае какво да се похваля, си чета мълчаливо.  Laughing
Подготвям се да тръгвам пак на масажи и нагревки. Моята пареза намалява, вече вдигам крака на пръсти и успявам да задържа няколко секунди, но все още се изморявам като повървя по-дълго време или като се налага да постоя права. Когато е облачно пък почва да ме "върти" цялото тяло. Sad
Но, вече съм си на работа и се боря ежедневно с нашата обща болка.  Hug

Слънчев и усмихнат ден на всички!   Nature Sunny /и не се обиждайте излишно, наистина в тази и предната тема има доста полезна информация назад по страниците, освен това тук всички сме абсолютно добронамерени един към друг/

# 734
И аз пък не мога да разбера,що трябва да сте толкова негативно настроен,немога за всеки един мой въпрос( а той май е 1-вия,който съм задала досега),да ме препращате еди къде си назад във форума,за да търся еди какво си..... Който има желание - ми отговаря,който не - не се занимава да упреква.Мисля,че достатъчно ни е отровен живота с тези болежки,че и във форума да го предаваме...
[/quote]
Моля всички новофорумци да не се дразнят от някои забележки! Дзупо правилно ви насочи назад, тъй като има много инфо и ще ви бъде от полза. Не сме негативно настроени, но съгласете се, че ако пишете за 10-ти път патилата ще се откажете накрая. А колкото до това за отровения живот - дайте да гледаме по-бодро.
Въпреки всичко ще пиша - нямам координати в Шумен защото даже не знам кой ме уреди преди операцията. Помня само, че трябваше да стискам зъби в колата от Варна до Шумен и там стана много бързо. Но се намира на центъра и ако се издирят телефоните на поликлиниката ще намерите и на ЯМР.
Като се върнах назад се сетих за оная хубава тема, която винаги ме е разсмивала... В мъглата не е ли по-добре да си стоиме в къщи и вместо да се оплакваме да тренираме с някой "кинезетерапевт"!!!
sophsan , кажи нещо повече за масажите, че много ми се иска , но ме е страх. Не е ли много рисковано? И кой трябва да прави масажите?

Общи условия

Активация на акаунт