Операция на дискова херния - 2

• 199 290
  • 967
  •   1
Отговори
# 750
Аха,
Стискам ти палци и съм с теб! Най-важното е да се заредиш с позитивни мисли! Всичко ще мине добре, ще видиш! Всички сме с теб и очакваме радостни новини! Дано резултатът от операцията бъде по-добър  дори от очакваното!

# 751
Аха, най-важното и може би единствено нещо ,което можеш да направиш сега -е да вярваш, че всичко ще е наред.Това изключително сериозен компонент от бъдещо оздравяване.С теб сме!  Мартом, зет ми имаше една приказка:"Като не сме случили на държава....." . НЕ ГИ ОСТАВЯЙ, те затова ни мачкат, какъвто да е резултата НЕ ГИ ОСТАВЯЙ. МРЪСНИ  КОРУМПИРАНИ КОПЕЛЕТА , като знам колко цигани и бакшиши "направиха" инвалиди....Но ,да оставим отрицателните емоции за делника/ако можем/, уикенда дойде и трябва да зареждаме позитивизъм!!!

# 752
  • София
Аха, стискам силно палци да мине повече от успешно операцията! Вярвай и ще е така!   bouquet

Мартом, наистина не ги оставяй! И липсваш в темата, пиши по-често!  Hug

Ванилия, как е мъжът ти?  Hug

# 753
Много благодаря,за подкрепата! HugВ последните дни съм някак претръпнала.На моменти ми нахлуват негативни мисли,но се старая на бързо да ги премахна.Мартом,преди 2 седмици синът ми беше на телк и от 50% му дадоха 20%.Дори не ме пуснаха да вляза, бил достатъчно голям. Не обжалвах,то няма и смисъл.Пък и в този момент въобще не съм в състояние да се занимавам с това.

# 754
Аха, гледай някой филм през уикенда , иди на гости, въобще не се вторачвай в понеделника. Аз така вдигах кръвно, като влизах да раждам, въпреки че уж не се притеснявах. Да не вземеш да се притесниш излишно, това искам да кажа. И без това вече от теб нищо не зависи. Но ние сме така - мислим си, че нещо сме пропуснали, че  още трябва да мислим - такива работи. Вземи да се разсееш,  колкото можеш повече. В края на краищата, всичко зависи от мозъка, нали знаеш? Тъпчи се с позитивни мисли и хубавото наистина ще стане, нямаш представа колко много зависи от това! Аз отидох в черква да запаля свещичко и да прочетат молитва преди заминаването на сина ми за Тайланд и след това много странно се успокоих - просто  нямаше какво повече да направя!

# 755
Софсан, Дзупо и въобще всички, благодаря за подкрепата! Не пишех много, защото все имаше някакво ходене и правене покрай сина ми. На всичкото отгоре се оказа, че имам фолиеводефицитна анемия и сега гълтам В9 и ми слагат В12 инжекции. Липсата на В12 е от липсата на месо. А липсата на месо е поради това, че синът ми не само че от три години не яде месо, защото се убиват животни, но не ми дава и на мен да ям вкъщи месо. Беше ми изхвърлил  килограм пушени гърди от фризера и после ме завари на балкона с кюфте в чинията и го изхвърли през балкона. Той е по своему  идеалист, води борба със себе си,но иска да промени и света, като започне от кого? От майка си, разбира се. Обърнах му внимание, че може да се стигне и до злокачествена анемия при липса на В12, но той само ми каза:"Ти няма да ядеш месо!"Е, аз ЯМ месо, но боклуци по улиците или някоя консерва, само че не мога да сготвя нещо качествено вкъщи. Боже, кога ще излезе от тая възраст?! Така се надявам на някое  месоядно гадже! Така се надявам! Praynig
Вече е в Тайланд и си говорим по скайпа, добре че в хотела има интернет.
Хайде да направим партия на съхернийците и отхвърлените от ТЕЛК! В процеса на борбата може и да оздравеем, като не мислим за болестите, а за самата битка! Ха-ха! Напред с обединена мисловна енергия! #2gunfire Хуморът е единственото, което помага в България, пък и не само тук...

# 756
  Aha  успех страх ще има но трябва да вярваш че всичко ще е наред.   Martom по не имаш някакви % при мен не се получи, до като бях в стаята и двете казаха че ще ми дадат по 40%но маи трябваше и аз нещо да дам но пък те не си поискаха. И когато  си взех решението нямах  нито един % само за по лека работа , поне да не бяха обещавали тези% . Доста често ми казват че за дух нищо не дават. Лека вечер на всички.

# 757
Марина, тези проценти не дават абсолютно никакви преференции. Те не означават нищо, абсолютно нищо, разбираш ли? Това не е никаква група - просто е една гавра, нищо повече! Ако бяха ми дали 50 процента, това вече щеше да е трета група, но 42 са само подигравка....

# 758
Хайде да направим партия на съхернийците и отхвърлените от ТЕЛК! В процеса на борбата може и да оздравеем, като не мислим за болестите, а за самата битка! Ха-ха! Напред с обединена мисловна енергия! #2gunfire Хуморът е единственото, което помага в България, пък и не само тук...
[/quote]
Така вече съм по-добре - Мартон се завърна! Мила, липсваше на всички, повярвай ми! И само така, горе главата! Аз ползвам лаптопа легнала. Вече какво ли не правя легнала. Така че опитай, ако имаш лаптоп обаче. И те разбирам за сина ти! Нали и аз имам едно такова. Ние сме си ги направили такива.
Днес вече Aha няма да е в ефир. Трябва да си помислиме всички нещо хубаво за нея и да стискаме палци!
Не съм споделяла във форума, но аз не съм много добре от месец - имам отново болки в болния крак и когато има мъгла или вали съм зле. Болката отново напомня за себе си и изтръпвам при мисълта, че отново ще е гадно! Макар, че не е същото все пак осъзнавам, че не правя никаква профилактика и не съм положила никакви грижи за този изстрадал нерв. В момента чета книгата на Ниши, не си спомням кой пусна линка но му благодаря. Тя ме зарежда с положителна енергия. И това упражнение "златна рибка" е страхотно. Прочетете книжката и ще разберете за какво говоря. От снощи се гъзуря  и правя странни за околните пози но има ефект.

# 759
  • София
Наистина нека се помолим операцията на Aha да мине успешно!  Praynig Hug

ОК, защо наистина не идеш на нагревки, на балнеолечение - до края на ноември е програмата ПРО на НОИ, на масажи, на акупунктура...Знам ли...Не се оставяй така, поговори пак с твоя невролог, сподели му за болката, нека те насочи.   bouquet

# 760
# 761
ok,kak точно е заглавието на книгата на Нише?

# 762
  • София
ok,kak точно е заглавието на книгата на Нише?

Ето линк към книгата, благодарение на Дзупо. Hug Можеш да си я свалиш и да я четеш на компютъра /намира се в долната част на прозореца, там където пише "СВАЛИ КНИГАТА ОТТУК -> ЛИНК":
http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=158

# 763
ОК, радвам се, че си започнала с упражненията на Ниши- те са относително леки и щадящи ,макар че като ги почнах се справях относително добре и за минута -минута и половина само със "златната рибка"."Капилярното" едва след 4-5месеца стигнах до 70-80 градуса на краката.Хайде ,че ни чака Пилатес!!!По-добре късно, от колкото никога! Отдавнa иcкам да прокоментирам някои постановки на К.Ниши, особено с човек учил класическа западна медицина .В тоя ред на мисли, знае ли някой ,нещо за Елпи -изгуби се и ни липсва .Последно май влезе след загубата на баща си /лека му пръст/ и прозвуча силна ...Елпи, ако ни четеш и не ти се пише, прати ни знак че си добре..? Присъединявам се с изпращането на позитивни мисли  днес към АХа. Лека и безболкова на всички!!!     

# 764
ОК, радвам се, че си започнала с упражненията на Ниши- те са относително леки и щадящи ,макар че като ги почнах се справях относително добре и за минута -минута и половина само със "златната рибка"."Капилярното" едва след 4-5месеца стигнах до 70-80 градуса на краката.Хайде ,че ни чака Пилатес!!!  
Сигурно звича тъпо, но какво за Пилатес? От книгата на Ниши ще имаме полза всички.
Сега да споделя тридневния си опит с упражненията. Златната рибка е нещо невероятно, което явно подсъзнателно съм правила преди да прочета книгата, но не както трябва. Вече трети ден правя упражненията и ми действат добре. А второто си го правя нормално и не знам защо не правиш сгъвката, dzupo. Когато съм легнала с вдигнати крака нищо не ме боли. При мен проблемите идваха, пък и сега когато съм седнала и някога права. Но препоръчвам на всички да изчетат книжлето и да бъдат много постоянни. Ето, тази сутрин имах проблеми в колата, но в един момент ми препари целия крак и напрежението спря. Сигурна съм, че е от сутришното раздвижване.
При мен явно има претоварване на мускулите и сухожилията ( понеже карам колата по 180 км дневно) и от там идва болката. за това ще правя басейни и все още се чудя къде да ходя. На Павел баня не ми се ходи, а на Хисаря не знам дали ще има ефект. Водата сигурно не е за мен.

Общи условия

Активация на акаунт