Операция на дискова херния - 2

• 199 270
  • 967
  •   1
Отговори
# 780
  • София
ЕлпидаHug  bouquet Много се радвам да те "видя", засега тук, а надявам се и на кафе скоро, а защо не и на бира!  cheers Но, да носиш 5кг, това е много! В никакъв случай повече от 2кг. не носи!

За среща съм "за"! Мислете, ама наистина сериозно!  Hug Я, си измислете по един преглед в София, без това си имаме болежки и пристигайте!  Sunglasses

Аз също се чудех как ли е Аха, дано всичко да е минало нормално.  Praynig

IMJ,  на 39-та страница съм ти обяснила как да свалиш книгата на Ниши.  Hug

# 781
здравейте аз немога да сваля линк на нише опитвам се но не става.

# 782
serife ,

Ще ме умориш  Laughing Как така не можеш да свалиш книгата . Най-отдолу си пише  с големи букви "СВАЛИ КНИГАТА ОТ ТУК - ЛИНК " . Даваш десен бутон  и после SAve , ако искаш да запазиш книгата на компютъра си , или ляв путон на мишката ., при което излиза " Open whit "  и ти натискаш " ОК " . ТОва е .  И започваш да четеш .

# 783
  • Пловдив
Да,все още се интересувам за лекар.Ще ти бъда благодарна,ако ме насочиш,Фей.

# 784
Здравейте,
Днес бях на кинезитерапевта или там какъвто е. Каза ми, че имам прищипване на нерва в коляното и ми бил изкълчен глезена и то много отдавна. Намества ме и сега ще правя някакво тесто за да успокоя нерва.
Ще ви пиша като имам време защото е много интересно

# 785
  • Димитровград
Здравейте на всички,дано сте добре,знае ли някой какво става с аha,май не е писала след операцията.Желая лек и безболков ден на съфорумците!

# 786
aha , къде си ?

Липсваш ни  Hug

# 787
Пишете , бе хора  Hug  Как сте ? Сигурно се радвате на хубавото време и като застуди пак ще се "срещаме " тук . Не знам дали няма да е добре да се направи един чат - канал , в който направо можем да говорим . ПОвечето сайтове дават такава възможност . Друг вариант е IRC . ПОмислете за това .
КОлкото до среща , според мен тя трябва да е някъде по средата - среда , която трябва да се уточни от всички нас . Но не знам и колко от нас са съгласни и имат възможност да присъстват .

СОфи , мила , ти как си  Hug

# 788
Здравеите ,как са болките? Искам да ви питам нещо-от 3-4 дни имам изтрьпване на горната част на гьрба като че ли ми минава ток. Дх ми е долу на крьста l5s1. Дьли някои от вас има подобни оплаквания и дали се дьлжат на хернията или е от нещо друго?

# 789
Привет на всички,
преди 20 дни ми направиха операция на дискова херния - огромна на ниво L5 S1. Оперцията ми е с импланти, титаниеви и продължи около 7 часа. Доста е сложна процедурата. Имплантите се поставят, за да са сигурни, че рецидив няма да има, макар че никога няма гаранция. Сега се възтановявам. Проходих на 5 дни, без никакви помощтни средства. искам да ви кажа, че всичко е много индивидуално. Имам болки, но не на старото място, а по-скоро на самото третирано при операция място.
Стискам палци на всички. Следоперативното състояние също зависи от самата интервенция.
Поздрави на всички.

# 790
Привет на всички,
преди 20 дни ми направиха операция на дискова херния - огромна на ниво L5 S1.
Всички се радваме, че на двайстия ден пишеш след такава голяма операция. Стискаме палци и разкажи повече - къде, при кого и т.н. И се пази!
А аз два дни след като ходих на "масаж" (така пиша, защото не знам това момче точно какъв е) ще ви пиша подробности.
Той ми каза, че имам стари травми от преди 15 години на коляното и в глезена и от там имам прищипвания. Нервът е много възпален и сега се опитваме да наместваме ставите. Коляното намести вчера, но на глезена - като мине възпалението. Между другото наместването прави само с масажи по ходилото. А възпалението лекувам като спя с компрес  5 вечери от меко тесто 1 ч.л. сол, брашно и оцет колкото поеме. Като за първа вечер не беше зле. Тази сутрин след 100 прекръствания като стъпих на крака си и нямаше болка и изтръпване. е, след 5-6 часа пак усетих,но все пак.. Този път вярвам, че ще успея!
Но за сега това ще пиша, защото като кажа, че съм добре и веднага става зле.

# 791
  v_stille  ,

Няма да се разминеш само с това писане  Hug Сега трябва да ни обясниш къде и при кого си направи операцията .

# 792
ЗДРАВЕЙТЕ!!! Следя Ви от 3  седмици, въпреки че изчетох всичко по темата за две вечери. Попаднах случайно на форума докато търсех начини за рехабилитация, каквито все още не намирам. Впечатлена съм/ или по- скоро разочарована/  от факта,че толкова много хора са страдали като мене, а други все още продължават с мъките. Оперирана съм и реших, че съм длъжна да споделя каквото знам...Това е първото ми участие, ако е успешно ще споделя опит, знание и въпроси. Безболезнена и приятна вечер!!!

# 793
Давай ,  nemirna ! Hug

Искаме да знаем подробности , на колко си години , как започна всчико при теб , къде те оперираха и т. н - каквото се сетиш
Добре дошла си  Hug

# 794
  • София
Добре дошли на немирна и на v_stilleHug Hug
Ух, много жалко, че почнахме да имаме толкова нови попълнения в темата, но пък си мисля, че тук сме се събрали най-готините!  Sunglasses
Така че, нека всички новодошли се представят, така да се каже, ще ви изчетем с интерес!  Hug Peace

Елпида, ходя на работа, значи трябва да съм добре!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт