А Понтесче, повярвай ми НЕ Е ТАКА
Аз съм от тези, които винаги са си имали дупе и НЕПРЕКЪСНАТО всички ми го повтарят
Аз съм от тези, които винаги са си имали дупе и НЕПРЕКЪСНАТО всички ми го повтарят
Ще ми се да го видя тоя смелчага, дето ще се възправи срещу пищнните ми телеса и ще ме нарече дебела... требе некой камикадзе да е! Е за тва - разбра ли, щото немаш сила да ги бориш! 
Ще ми се да го видя тоя смелчага, дето ще се възправи срещу пищнните ми телеса и ще ме нарече дебела... требе некой камикадзе да е!
Мила, направо ме разби
Ама си мнооого права.
То изобщо да коментираш вида на непознат трябва да си най-малкото страшно невъзпитан, но да изкоментираш нещо, което е очевидно че ще подразни другия трябва да си луд 

иначе се научи да си го нахлюпва на главата като шапка...дано някой ден не реши да го направи с пълно гърне

...но не мога да намеря доброволец да прави коремни преси вместо мене
аз и на 62 съм доволна само туй пустото шкембе да земе да се прибере
писна ме да ме питат кога ще раждам 

/сакън да не им остана длъжна и аз
грях ми на душата, обаче добре че живеем на 300 км разстояние. то бива бива коментари и акъли да ми дава, ама направо ужас. изкара ме най - некадърната и най - калпавата майка и все тя най - знае всичко все едно е изгледала хиляди деца. ама слаба била, стресирана, дупето й било червено, леко я обличам, където й да застана, все става течение. абе какво да ви разправям. сега се мъчи да я приспи, защото според нея вече й се спяло, а аз много добре знам, че няма да заспи, ама виждате ли аз си мъча детето. чувам я как врещи оттатък ния, ама да се оправят. направо нанагорно ми иде в тоя ямбол.
то не беше съвети да мажа пръстите с течен аналгин, ихтиол,сол, люти чушки и прочие 
тя по -скоро е годеницата на комшията
ей сега ще ти измия чиниите, ей сега ще ти обеля картофите набързо, гледай сега колко бързо ще опаткам цялата кухня

Проблема със зъбите го имаме и ние, защото ни растът 1000, а имаме само 4. Вече съвсем не яде.......за целия дена хапва половин попара, четвърт филийка с масло и едно плодово пюре, съответно тежи 10, 500 и е около 83 см при положение, че аз и баща и не сме от най-високите. За гърнето още се помайвам