"Летен дъжд навън вали, ДЕКЕМВРИйчетата правят куп бели"

• 18 591
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
ооо моя мъж нали е бивш футболист и сега до края на европейското ще е залепен за телевизора Rolling Eyes даже ми приготви един договор и извинителна бележка,която ще ми представя като ходи да гледа с приятели  Joy
той е голям фен на Италианския отбор, и понеже вчера паднаха с 3 на 0, сме в траур  Rolling Eyes
купихме си и албума с лепенки по повода  Tired и сега си харчи "парите за закуска" за лепенки  Close

Ив4ок кат се прибере мъж ти, звънни да свалям кристалите от бюфета  Wink Mr. Green

# 46
Привет момичета !
Много сте продуктивни на писане , ама има за какво  Grinning
Важни са нещата дето обсъждате  Peace
Хмм, накархте ме да се размисля с тези обезщетения при ясла ....
Има ли някой представа при частните детски заведения как стои въпросът с майчинството ?
Ние се водим на ясла, аз нищо не съм предприемала до сега  Thinking
Вярно, че яслата / забавачката е частна / и по моята логика не би следвало и да подемам .
Ето сега Георги втора седмица ми е вкъщи , таксата ми тече  Crossing Arms
В държавните ясли знам, че с бележка от лекаря плащаш само дните за престой  Rolling Eyes
Това по темата ... Stop
Мерси на всички ви за съветите  Heart Eyes , спазваме още диетата .... ще видим как ще продължим натам.
Разстройството дойде като бонус от 1 седмичното ни посещение в забавачката и диагнозата беше : стомашно-чревна инфекция. Минаха ми и мен разни черни мисли за алергии, ама за сега съм ги отхвърлила .
Дано да съм права  Praynig
Страшни сандалки  Peace  Много ми харесаха и двата модела - и на Викито и на Зорничка  .... и на мен не ми се дават 50 лв за Колев  Confused
Тини- мини, сподели моля те за това Chippo - откъде / рових, рових  ... само в един интернет магазин мернах нещо подобно /
Шуши-мамо, страшен сладур е Стефи .... много добре ти стои на аватара Grinning
Целувки на юнака  Heart Eyes

П.С. Много бих се радвала да се видим с децата , но от етични съображение не се "предлагам" за компания още.
Приятно изкарване утре ако ще правите сбирка и доскоро !  Peace

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 23:36 от Magesta

# 47
Били, сиренето (единствен продукт, който се прави без топлинна обработка, освен киселото мляко) е много важно, да не говорим че козето било най близо до майчиното... Не съм много наясно с проблема, но можеш да пробваш, като изключиш за ден два всички останали храни за които не си сигурна...

vmitkova , ортопедични ли са - или много искам?
Тини, от къде ги купихте, и същото - с ортопедична стелка ли са?

# 48
  • Бургас
Ние вкъщи покрай европейското по футбол нещо сме се чалнали.  Laughing С мъжа ми пишем едни прогнози, едни чудеса, но не е за пари работата, ами за чест и слава и уговорка между нас двамата за награда. От тяхната фирма някой си е играл да пише сайт за прогнози и точкуване. Миналото световно се класирахме 3-ти от бая народ, но тогава играхме заедно, а сега всеки със собствена прогноза. Аз естествено ги прогнозирам с поглед в тавана, ама се случва да позная тук-там точно и е голям кеф Simple Smile. Виктория и тя само повтаря "Гол, гол" и рита топката из къщи.   football

Моя мъж и той прогнозира, незнам дали на същия сайт, ама много се е зарибил. Обикновенно става, така, че аз го уцелвам /резултата де/, а той - не  Mr. Green

# 49
Пешаходке, не са ортопедични, т. е. нямат бабунка под свода на крачето. Но до колкото знам е по-добре да нямат защото иначе крачето ставало мързеливо и не си оформяло свода.  newsm78 Аз именно поради тази причина отхвърлих няколко варианта на Капчица (около 25 лв), от които имаше номер като за Зори. Ама с едни огромни и супер твърди бабунки.
Ох, и аз много обичам да гледам футбол. Вкъщи даже често се получава татито да си рови нещо на компютъра, а аз с биричка и чипсче и гледам Шампионска лига. Е, сега двамцата си гледаме мачовете и си коментираме.  Grinning
Забравих да дам отчет от консултацията - тегло: 9.200 кг (+ 600 гр за последните 3 месеца) и ръст 78 см (+ 2 см). Сложиха ни и полиомиелитната ваксина и приключихме до 7-та годинка с тези глупости.

# 50
Оф, вече и аз се обърках... Мъжът ми е дюстабан, преди 8 години ходихме да видят малкия син - имах съмнения за плоскостъпие, казаха че до 3 годишна възраст не може да се каже, щото стъпалото се формирало... Но добре било да носи само ортопедични стелки, щото да се оформи правилно... Е хубо, де, оформи се - слава Богу не е! Ама сега обратното - не го чувам за първи път от тебе, кво да правя, а? Как де постъпя - особено като е мома?

# 51
  • София
И ние залагаме във фирмата, още за световното направиха онлайн залози в интранета и е голяма зарибявка особено за неразбиращите от футбол(всяка година обират наградите Mr. Green)
Най- после се сетих да снимам сандалите, тези се оказаха доста удобни и не и пречи че са отворени ;-)27лв с намалението
http://picasaweb.google.bg/milosheva/SandaliLqto2008?authkey=fLzIOFviIG8

# 52
Нашите сандали май се водят ортопедични. Пък и аз съм чела, че е по-добре без свод, за да се развие стъпалото. Confused Ама приемам, че не е голям, а и тя си ходи по чорапи вкъщи. Купих ги от Младост 1А, от пътеките, ако някой реши да идва насам, ще му обясня, ще го заведа даже.  Grinning  И аз на този сайт видях, че има моделите, но къде имат магазини, идея си нямам.
Успех на всички с футболните прогнози.  Laughing  Peace

# 53
  • София
много са хубави всичките сандалки Peace чак ми се прииска да взема още едно чифтче, ама вече ще ме бият, щото прекалих с патъците Blush даже открих в едно магазинче страхотни гумени ботушки за дъжд. що ли ми бяха newsm78 като вали, не излизаме.
за дрискането много ни помага и лечебната каша на милупа - вместо АМ давам такава няколко дни и съчетано с диета, затягаме ситуацията.
мачовете хич не ги гледам, обаче  познавам понякога. и аз като тини - мини прогнозирам с поглед в тавана Mr. Green

# 54
Добро утро на всички!
Момичета какво става със срещата? Да стягам ли количката? Бети, за сега май само с теб сме в готовност. То не пречи и само ние да се видим де.

# 55
Вмиткова, с най-голямо удоволствие, но ще трябва и аз да отпадна. Много ми се искаше да се съберем повечко, въпреки че не пречи и 2-3 да си се видим, но се налага да остана вкъщи и да помогна на брат ми да порешаваме задачи по математика, че мъкааааа.... Sad Може би следващия път ще се организираме по-добре и повече мами ще откликнат, ако ли пък не просто от по-рано, за да има време да си уредим нещата и да няма изненадващи задачи. Tired

# 56
Е, то временцето днес ще е хубаво и ще си организираме нещо в махалата. Аз ще следя за следваща срещичка и ще гледам да се пласираме със Зори  Laughing
Пешеходке, и аз в голямо чудене съм се хвърлила. Нали като ходят боси (което е най-добре) нямат нищо дето да им подпира крачето и костиците и ставните връзки са принудени да играят ролята на амортесьори. Така се изгражда свода. Като сложиш отдолу изкуствена помощ нещата не се ли прецакват?  newsm78 newsm78 newsm78 Пълна обърквация  Rolling Eyes Аз затова си бях халесала като вариант К и К. Хем са хубави обувчиците, хем бабунката им е супер мека и така реално почти се игнорира. Та бяха като чели добър компромис. Ама за 2 месеца нещо 50 лв не ми се дават. За есенни и зимни обувки ще дам защото се носят по-дълго време (Зори нали не е от най-растящите  Laughing) Ама сандали дори и лятото не се носят всеки ден.
Хубав ден на всички! Аз отивам да нагледам супата на малката, че май нещо ще я окепазя.

# 57
Едно бързо въпросче към тези, които вече са сложили последния Пентаксим - реимунизацията. Купувахте ли го? Една позната ми каза, че лекарката й казала, че сега не се купувало, но може и да не е разбрала правилно. Затова да ви питам, че и при нас дойде моментът и тази или другата седмица трябва да го свършим туй нещо. Wink

# 58
Здравейте о от нас
магеста много целувки на Жижи и бързо дасе оправя. Давай му каша на Милупа или Хумана лечебна и на пълна диета 2-3 дни. Hug
 За майчинството горе долу вече разбарх. И така, ако съм в къщи и съм по майчинство до 2 години и Габи е на Ясла пак си взимам 220лв., нали така  newsm78

За срещата хайде да оргразнизираме нещо по-сериозно, какви сме такива не сме се виждали цяла вечност

# 59
  • София
Лили, ако Габка е на ясли ти си длъжна да уведомиш работодателя, защото само ако си на тр. договор ползваш отпуск за гл.на дете до 2г. и взимаш обезщетение 220лв. Този отпуск работодателя го разрешава без да го оспорва, той си се полага.
Вече не знам как стоят нещата ако не си на тр.договор , а да речем си регистрирана в БТ, тогава не съм сигурна какво получаваш, да кажат колежките newsm78
Ако пък искаш да е на ясла, а ти да си в къщи, можеш да ползваш друг вид отпуск, платен годишен или неплатен, но не и отпуск за гл. на дете, то това му е идеята, че ти си гледаш детето, а не на ясли Peace

Бети днес ни боцнаха Пентаксим-а, аз си го купих от аптеката-61лв., мисля че който си е тръгнал така от началото си кара до края на реимунизациите по един и същ начин Wink

Аз пък днес питах педи за очен за мързеливия мускул и ми каза другия месец, че свършили направленията- има ли някой, който вече е водил детето си и какво ви казаха? Имам предвид несинхронизираните очички.

Питах я и за пъпчето, че на Ева е доста изпъкнало, но имало лека форма на херния- да не се притеснявам, освен ако има зачервяване и бучици #Crazy
Има ли други с подобно пъпче, не съм чела по въпроса Thinking

Общи условия

Активация на акаунт