"Летен дъжд навън вали, ДЕКЕМВРИйчетата правят куп бели"

• 18 584
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • София
бети, и ние на 20 сме на пентаксим. педката каза да си я купя. безплатно отпускат от умрялата ваксина, която е против детски паралич, само дето ние като я слагахме, още не я бяха разпространили и пак си я купувахме.

# 61
И Нора е болна!!!!! ОФФФФФФФФФФФ!!!
Цяла нощ повръща на 5 мин., направо в чудо се видяхме. Спи й се, умира направо и тъкмо задреме - права, седнала, всякак и повръща и рев, рев!!!
А то не, че има какво да повръща- нещо като храчка излиза. Sick Хомеопатичните свещички против повръщане помогнаха, сега повръща на час-два, че и повече. Успях да дам половин банка глюкоза, така, че ни се размина обезводняването.
Изпитвах панически страх да не ни вкарат в болницата, че там психически ще ни побъркат и двете! Shocked
Поне няма Т и разстройство. Някой казват,  че след като няма Т, не е вирус, ама аз си мисля, че е!
Айде момичета, пращайте позитивна енергия, че да се възстановява дребното. Много ми е жал като го гледам така равно - само иска да лежи и да спи. Cry

# 62
  • сто акровата гора
Правя аз на Сонка тука едни смешки интернетски  hahaha и влизам да ви се хваля  и гледам за сандалки разговаряте, та смених снимката и стана моделка моята дама, да ни видите сандалките  Joy
http://www.nakorica.com/bg/covers/view/12131815396330
абе май не се виждат много, нооо, ще пусна снимки по късно, полски са, с ортопедична стелка са си, 15 лв, много съм доволна и тя също. Като я питаш къде са ти новите обувки вдига крак и ти го завира в окото  Mr. Green
moonlady дано й мине бързо  Hug 

# 63
Мацко, и нашето е изпъкнало - така е до 5-6 годишна възраст ( поне при батковците, така беше)...
Муун, ние го прекарахме тоя вирус (вирус е да!) един след друг и петимата.... На бебата слагах Вомитусхил С, също хомеопатично - 2-3 пъти на ден - въобще не е повръщала!

# 64
  • Варна
нащо педи каза да си го купим Пентаксима Rolling Eyes

муун, много лошо Confused аз бях така една вечер, много е гадно, през 2 часа, по часовник! стана ми лошо,легнах си да спя нооо след 2 часа бууааааа Sick и така четири пъти от 20:00 до 02:00 ooooh! накрая вече просто нямаше какво и само киселини изхвърлях  Sick мъжа ми ме закара в спешното, биха ми една инжекция и толкоз беше  Whistling обаче бях направо като парцал цяла вечер и цял ден след това, доста е изтощително  ooooh!

# 65
Муун, много е гадно това с повръщането Confused
Дано скоро свърши Peace Ако решиш нещо различно от хомеопатията да даваш пробвай Натриев цитрат намалява значително повръщането и подобрява и възвръща храненето.При нас мисля, че имаше ефект.

Ни още не сме правили предишната ваксина, вие вече сте на пентаксим ама така е ние по-късно Rolling Eyes

# 66
Били, скъпа,за да започнеш такава диета трябва да спреш всичко което съм описала и бавно и внимателно наново да въвеждаш и захранваш.
И най-вече да се науча да чета.Сега се върнах на поста ти и видях, че има отговор на всеки въпрос, който ме вълнува, ама още ми е толкова ново, че не мога да се организирам.От вчера хвърлям разни неща, които готвя и се опитвам да пригаждам...днес вече е по-добре.Ще се науча!Днес обривите са още по-спокойни... Hug
Ние също не сме слагали ваксина-вече даже не помня докъде сме, ама ще си направя справка.Заради АД ни отложиха всичко.Обаче, педи каза, че който е започнал с купуваните, си кара така докрая.
Муунлейди, да се оправяте бързо! Praynig Много положителна енергия пращам!
Соня я мъчат горните кучешки.Цяла нощ не е спала милата.Смятам тази вечер да и дам Панадол и да не и е толкова болезнено.

# 67
moonlady, милото Норче  Sick Тук по една сойка от парка пратихме със Зори по една огромна, топла и нежна прегръдка и много-много целувки. Сойката обеща по най-бързата птича поща да ги препратят към вас за да може Норчето да се почуства по-добре.
Били хлапето, в началото наистина изглежда малко гадно, но с времето човек просто свиква какво да избягва и нещата стават поносими. Само дано по-бързо установиш какво точно дразни малката защото това е повече от половината работа. После всичко бързо ще се оправи. Ако можеш обаче се въздържи от Панадола (стига да не е много лошо положението). В него има оцветители, а това са едни от кошмарните неща за АД и алергиите като цяло. Особено тез в гамата на жълто-оранжево-червените бои.

Оххх и при нас ваксините са голям проблем. С тези екземи все ги отлагахме, все нямаше кога и как. Даже и от пентаксима се отказах защото 5 болести на един път за имунна система като тази на Зори означава да си търся белята мноооого яко. Та си ги правим една по една болестите и добре, че педката ни изписва и хомеопатични ваксини за да смекчават действието на обикновените. Ох, де да можеше изобщо да не се правят тези гадости. Колкото повече чета толкова по-отрицателни мнения виждам и направо  Sick Кога ли и нашите идиоти от МЗ ще позволят всеки родител да решава сам дали да си подлага детето на този риск или не  #Cussing out

# 68
  • Vaudreuil Canada
moonlady много прегръдки на Норчето и дано бързо да се оправя.
Ох и ние от снощи пак сме болни... пак температура а този път и повръщане - пак търчахме по болниците щото сме на кантар с обезводняването.... Направо вече ми е черно пред погледа от тия боледувания .... не ми се мисли какво ли щеше да е ако бяхме тръгнали от есента или през зимата на детска градина.

# 69
Били, важното е да се успокоиш и да действаш внимателно.Да се научиш да четеш всичко, най-вече етикетите на продуктите които купувате.Аз Е-тата не ги смятам за чак такъв враг освен ако не са някакви канцерогенни.Свалила съм си табличка с всички е-та и проверявам.Много внимавай с фидета, юфки и разни такива, често съдържат мляко и яйца, солети различни от тези най-обикновените-съдържат суроватки-сирене на прах.Иразни такива, четеш, внимавеш и така.За де видиш ефект от диетата трябва да даваш най-неалергизиращите продукти поне 2 седмици и чак тогава може да се каже ,че има ефект.Ние спазвахме строга диета 6 месеца.И тогава започнах да въвеждам нови неща, но бяхме на 7 м.При вас е трудно така, че 2-3 седмици е достатъчно да се поизчисти организмът от алергените и да започнеш нови неща.За всяко нова нещо минимум 1 седмица на въвеждане по малко.
Продължавай ще свикнеш!Внимавай сама да не се черпи с това-онова и в градинката аз предупреждавам майките.Трудна работа, но не невъзможна Peace

Болничките, цункайте ги от мен и Инес и ще оздравеят по-бързо Heart Eyes

# 70
Благодаря за отговорите! И аз така си знаех, че ще се купува пак Пентаксимът, но все пак да питам. Явно момичето се е объркало нещо.
Стига с тия болести! Направо вече.... Много целувки и гуш на болничките бебоци! Hug

# 71
Здравейте мами  Hug
Отдавна не съм влизала във форума. moon дано скоро да оздравява малката Нора.  Praynig
macko  и Крис в началото имаше леко изпъкнало пъпче, но докторката каза, че не е херния и ще се прибере и така и стана след няколко месеца си е ок.  Peace
Да ви кажа една новина: преди един месец си направих тест и излезна положителен EFP после ходихме на гинеколог и се оказа, че съм бременна  preggo . Много се зарадвахме, ще си имаме 2-ро бебче. Сега съм в 10 г.с.   newsm53 Направих необходимите изследвания: кръв, секрет и др. Резултатите са добри, следващия месец пак съм на преглед. Трябва вече да се пазя, да не вдигам тежко. Скоро ще взимаме Тетраксим за имунизацията на Крис. Нямам много време да пиша, понеже сме все навън, но от време на време ще влизам.  Peace

# 72
  • Варна
KrisDiMar  чудесна новина!  bouquet
честито! лека и безаварийна бременност ! и батко Крис да слуша много Naughty  Mr. Green
пишем те в редиците на безстрашните мами  Mr. Green

# 73
KrisDiMar честито мила   bouquet Леко и безаварийно бременеене  Hug  bouquet
moonlady много целувки на Норчето и бързо да и минава  Praynig
Ния днес си изтърва бибата на улицата и като я потърси и казах, че е мръсна, а после реших да пробвам с това, че я е изтървала и няма друга, нищо, че има цели 6  baby_neutral Не пита сега за нея, ама още не е заспала, а ако имаше нещо за дъвкане до сега да я откъртила. Сега скимти от леглото, ама вика мами, а не мими *тя така си кръсти беберона*
Ох, мисля, че ще е тежка вечер и дано се справим и аз да удържа, ама ако стане тежко, ще я давам, няма как Tired
Лека и мека

# 74
KrisDiMar , честито   bouquet Страхотна новина  Crazy
Норчето и Марти бъъъъързо да се оправят Heart Eyes Много целувки от нас с Велизара  Hug Hug Hug
Eui , стискам палци да удържите фронта  Laughing
Вчера бяхме на консултация - 12 100 и 80см  Peace Лошото е, че още си криви крачето и съм в чуденка дали да изчакам още да се оправи само  newsm78 Иначе док каза, че положението доста се е подобрило  bowuu
За последния пентаксим - аз четох, че е препоръчително към 1г и 8м, заради хемуфилуса  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт