Само аз и Мацко ли ще бъдем? Вмиткова също!

Най-вече плодовете и зеленчуците.За месата съм наясно.Мога ли да давам кози продукти, или е по-добре да избягвам всякакви млека?
Досега се рових в Гугъл и нищо не открих, затова пак опрях до вашата помощ.Рецептите, които ми даде Еси са страхотни, но се питам дали не мога да разнообразявам с повече плодове... 

Точно ни излязоха кучешките и веднага я метнаха кътниците
Каних се за зъбна почивка през лятото 
Само си представям как ще стои по цял ден надрискана иииииии
Още не мога да повярвам, че успяхме да вземем урина със залепващо пликче
С цената на одрискан ламинат и трикратно миене на дупето в рамките на един час, но занесохме изследванията
Поне да се случват вече събитията 

- направо е чудо невидяно дете със сини очи, нали
. Преди малко пък се разхождахме с кундурджиева и Митето и правим балончета на децата от тези с вода дето се духват и летят, и едни дядковци ме порицаха, че не съм ги правила хубави и летяли твърде далече
. С две думи, свиркайте си, ... 

Иначе за разстройството оризова вода, супа Моро, печена ябълка, картофени и нишестяни работи. Без масло, мляко и захар. Обаче първо трябва да се види причината защото иначе си става един омагьосан кръг.
спрях да се чудя и направо премерих необходимия номер и ги взех
Ето ги:
.....Дано с новите галошки, маратонки и сандалки изкара поне до края на лятото, че не мога да и смогна, то за тва взех и 23/ти номер, че иначе няма смисъл.
А тя милата колко неща научи от този форум....Проблемът при мен е със свекъра
Голям е мърморко и докато не стане на неговата не се спира. Най тъпото е, че не казва нищо на мъжо, щот той ги режи на секундата, а само на мен дудне
и аз нали съм чужда, мълча и угаждам
Сега пак ще има приказки за бибата, за АМ, че още пие *той е несбъднат доктор, против АМ* И не знам как сте преживея една седмица при него без мъжа ми, от сега го мисля и нямам мира, ама сега съм решила да не мълча, че нещо много на хубаво го свикнах
Иначе свеки е душичка, разбирам я що се е развела. Да е жив и здрав, ама що на мойте нерви
Наоплаквах ви се, сори, млъквам 
Жижи да оздравява бързо, както и всички останали малки душички, които не се чувстват добре 

. Виктория и тя само повтаря "Гол, гол" и рита топката из къщи.