Режим на Ипо ти почни и мацка за морето стани - 8

• 27 090
  • 407
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Вчера и днес(поне засега) съм режимна.
Aia,страхотен изглед.

# 91
  • Там някъде нейде !!!
Здравейте момичета и аз съм режимна. Айа така мисля и аз да направя, да се придържам към режимно хранене, защото после ще е трудно. Нямам търпение вече да замина. Едвам дочаквам четвъртъка.

# 92
Снежка и аз го чакам с нетърпение четвъртъка.

# 93
Айче, радвам се че се върна най-после, усещаше се, че те няма Hug
Хотелчето изглежда супер, ти къде точно беше?
Пожелавам ти бързо да си върнеш старите килограми !   bouquet

Браво на всички режимни!
И аз съм режимна, ама се движа по ръба Crazy
Вчера размених обяда с вечерята, а днес вместо шунка си сварих 2 яйца...абе немога повече да я ям тая шунка и туй то!  Sick
За вечеря пак замислям пържолата да я разменя с яйце...немога да ям месо в тия жеги...  Sad

Я, сега видях че за довечера имам салата + сирене, чудеснооо! Simple Smile
Кой ще яде довечера с мен същото? Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 15:33 от Giggerotta

# 94
Здравейте момичета,

Да се похваля днес е 3ти режимен ден стриктна без издънки. кантара е на долу... и дано до 3 седмици да съм ги свалила , че пак заминавам ама този път за дълго

Giggerotta  бях се покрила понеже ме беше срам да се покажа ... много съм почерняла! Ние бяхме в Гърция в хотел Флегра - хотела е супер много хубаво си прекарахме (въпреки, че Гърция по принцип не я харесвам... но този хотел беше супер препоръчвам ви го ) . Браво , че си режимна и ти... само така ! Шунката може да я смениш с телешки салам на същият грамаж... иначе и аз ще ям салатка със сирене за вечеря... А обядвах пилешко с домати

Снежка  най- добре е да не се отпускаш... аз поне знам какво е после ужас ..много трудно се смъква

dess76  радвам се че ви харесва изгледа...наистина беше много хубаво

# 95
  • Там някъде нейде !!!
Снежка и аз го чакам с нетърпение четвъртъка.
Поне не съм сама Simple Smile

# 96
И аз съм на салатка със сиренце.
Aia,радвам се че си изкарала супер почивката.
Giggerotta,само така режимна и за напред,а ти не казваш как си изкара в гръцко.

# 97
Деска, в гръцко на мен много ми хареса, то много близо - тръгваш оттука в 3 и половина и в 9 си там...плажа малко каменист, ама водата бистра та бистра, некви риби ти се мотат в краката даже Simple Smile В събота на едно по-закътано плажче, в неделя на едно по-фърфелно и следобед айде обратно...да ти кажа, много добре ми се отрази! За малко беше, ама като смениш обстановката много си почиваш! И имат много вкусни риби ей! На нашто Черно море вече и цаца няма Sad И много вкусни фрапета мммм...накрая обаче се оказа че от риби и фрапета парите не стигат, та събирахме последните стотинки в обща каса, че да се наобядваме и да си ходим хаха...ма то без екшън малко не е интересно Wink
Снеже, Деска, вземете си висок фактор, щото аз бях забравила и колкото и да клепах любимия с 15-ти - не помогна и пак изгоря...хем седеше само под чадъра и съвсем малко във водата...

# 98
Относно Гърция и аз да споделя мнение там или има хубав плаж в пустош с обикновен хотел ..... или има хубав хотел с гаден плаж и море. Първият път бях в обикновен хотел 3 * пустош на не знам колко км е следващият хотел , но плажа перфектен страхотен пясък морето супер едно камаче нямаше... А сега където бях беше другата противоположност ... Относно фрапетата наистина са хубави, но съвета ми е само на all inclusive да ходите иначе е цифромания... 3 евро е 1 фрапе.

# 99
Относно фрапетата наистина са хубави, но съвета ми е само на all inclusive да ходите иначе е цифромания... 3 евро е 1 фрапе.

о даа, даже на нашия плаж фрапетата бяха по 4.50 euro, ама поне влизаше и шезлонга и чадъра в цената sun но е скъпичко, да, затва накрая останахме без пари Simple Smile
мен тоя първия плаж ми хареса, щото нямаше хора...но имаше камъни и морски таралежи Simple Smile обаче таралежите бяха само по скалите и като преплуваш над тях си ок, само 5-6 метра трябва да минеш Simple Smile но в началото ме стреснаха, щото за първи път видях такова чудо...и водата беше много чиста...незнам, Айче, аз само за 2 дена бях и като за първо море тая година просто всичко ми хареса Simple Smile Освен че беше адска жега де, на плажа се трае, ама в града или в стаята беше много топло, незнам тия хора как живеят юли и август там...

# 100
И аз съм на салатка със сиренце.
Aia,радвам се че си изкарала супер почивката.
Giggerotta,само така режимна и за напред,а ти не казваш как си изкара в гръцко.
Дес, благодаря за подкрепата!  Hug
Ти хапна ли? Аз току-що. Салатата стана много вкусна - марули, домати, краставици, целина. За подправки - сол, босилек и зехтин. А за сирене - настърган пармезан...стана страаааашна Simple Smile

Момичета, малко off topic ама...хубав магазин за бельо в София някой да препоръча? В Мола цените бррррррр ей до са се мотах, не ми е по джоба все още да дам за един сутиен 59 лв, за бикини - 30 и няколко, а за комплектче на промоция - "само" 74...кво му плащаш...

# 101
Хапнах,ама покрай доматчето със сирене сгънах и няколко парчета диня.
Ауууууу,страшни цени.

# 102
хаха, тва са тънките цени, аз като влязах в Seven Seconds стана хептен смешно - знам, че е скъпо там, ама викам си, айде все пак може и да намеря нещо, щом ще е качествено ще дам повече пари...и гледам един с-н - 119 лв...стреснах се леко, ама си викам "дай да видя още един, да не излизам"...е втория беше 229...тука вече се спрях и си тръгнах  Joy

# 103
Добро утро момичета ,

Да раздам по едно

Да се похваля вече 4 ден стриктна и кантара ме възнаграждава... надявам се до другата седмица (до края ) да съм ги свалила...  Вчера за обяд бях на пиле с домат а на вечеря салата със сирене... без криване от пътя

Относно цените в Гърция прекалено е скъпо ... затова аз винаги искам на all inclusive , защото знаеш колко ще ти излезне почивката иначе ще ти отрежат главата... Май най евтино е с е в САЩ ... ама ще разказвам по нататака

Успешен ден

# 104
Добро утро и от мен!
Aia,благодаря за кафенцето.
Giggerotta,страшни цени,добре че има магазини и с по нормални цени.
Аз още не съм гласила багажа,а времето си върви,че на всичко отгоре днес ще водя и малката на консултация,а и подарък за кръстниците не съм купила още,нещо не мога да се организирам.
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт