Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 459
  • 990
  •   1
Отговори
# 135
... мога ли да добавя 2 скилидки чесън в соса от кисело мляко? Благодаря предварително!
Даааа  Peace

ууу как ме зарадва  newsm51

# 136
Да ви се изфукам с какво се сдобих днес да боря целулита (макар че Дюканчо доста добре се справя  Mr. Green)
Яко търкане ще пада  Crazy
От Баумакс за 15 лв  Peace

# 137
Добре дошла   bouquet Предполагам си прочела, че кърмачките са на трета олекотена фаза.

Абе, да ама аз минавам направо на диетката!Според теб какви може да са последствията за бебока де?  bouquet

# 138
  • София
Mi_Lady пожелавам ви успех и всичко най-добро !!!
Аз съм на мнение, че след всеки дъжд изгрява слънце,
затова горе главата  Hug

duhi_puhi, аз пък си купих от душ гела на Нивеа с масажор
та да видим. Иначе след баня се мажа с антицелулитния на
Дева Simple Smile

# 139
duhi_puhi, аз пък си купих от душ гела на Нивеа с масажор
та да видим. Иначе след баня се мажа с антицелулитния на
Дева Simple Smile

И аз Девата ползвам и съм много доволна  Peace
Просто трябваше да си купувам нова гъба за баня с пилинг ефет, че моята дребния я разпра буквално  Crazy И това ми се стори много изгодно със всичките тия джаджи вътре  Sunglasses
Какъв душ-гел на Ниевя  Blush

# 140
Ехоооооо  Heart Eyes

да се похваля с резултатите след първия месец:
ханш, бедра, корем -минус 5 см.
талия - минус 9см.! (това е чудесно, дрехите ми седят много по-добре така, дори на тези кг.  Grinning
бюст -минус 4 см. , което също е добре! Simple Smile

Продължавам напред- до победата! Grinning

успех на всички!

# 141
 Привет на новите момичета Grinning ! Като всеки понеделник сте изключително много.... но въпросите на някои от вас издават, че не сте чели дори първа страница   Sad. Прочетете я  Praynig ! А ако  можете да си купите книгата - най- добре. Доколкото разбирам я има и в он- лайн вариант.  Изключително важно е да знаете какво се случва с организма ви, докато правите режима. Особено, ако не го прилагате правилно  Peace.  Дано не ви досаждам  ooooh!

# 142
Много песимистичен топик Wink

Аз определено не съм амнезирала. Подновявам си гардероба - нов сезон - ново тяло  Laughing и се чувствам страхотно!

# 143
  • Пловдив
Добре дошла   bouquet Предполагам си прочела, че кърмачките са на трета олекотена фаза.

Абе, да ама аз минавам направо на диетката!Според теб какви може да са последствията за бебока де?  bouquet

При отслабването се отделят токсини, които отиват първо в кърмата и оттам в бебчето. Ти решаваш дали ще го подложиш на това в името на красотата.

Много песимистичен топик Wink

Аз определено не съм амнезирала. Подновявам си гардероба - нов сезон - ново тяло  Laughing и се чувствам страхотно!

Ми аз не виждам нито един песимист тук  Party

# 144
Ей, пощараци, кво праите, аааа?
Не съм ви забравила, липсвате ми, но време няма! Туй то! Чакам старозагорската среща да се набъбрим и хуууубавичко да ви огледам   Wink.

Чувам нещо, че ще се фукам, че познавам Орелия... късметлийка съм си, кво да правиш  Crazy

Прегръдки на бандата, да слушкате, ей!  Hug

# 145
Тази вечер съм нервна, бесна и...откачила... Twisted Evil
Не може да е истина. #Crazy
Четох и тук...и там...някои въпроси около истината...
И още повече откачам. #2gunfire
И така както съм нервирана, един въпрос от сорта "а хлебец може ли..."ми звучи...меко казано смешно. Thinking
Та сега се смея. Laughing
Такива работи...
duhi_puhi моя масажор е мъж ми...  EmbarassedJoy
Цоци - Колдрекс и не се предавай без бой  bouquet
Mi_Lady -стискам палци всичко да мине добре.
Лелеее, верно ме хванала амнезията... newsm78ама още преди две-три години. Не помня кво съм яла вчера. А пък като сложа слънчеви очила-не чувам. Интересна работа newsm78. Ма май недочувам и без очила. Подозирам - тук намесен е Дюкан. hahaha Или пък ЕГН-то...Не знам. Децата ме бъзикат. Била съм стара, дебела, без зъби, не чувам и не виждам Shocked. Е поне вече нема да ме обиждат , че съм дебела... Joy Joy Joy
и ми става хубаво...
Айде лека вечер

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 21:11 от Горда

# 146
  • София/Осло
във втора фаза може ли пълнозърнест хляб  newsm78 щото явно в първа не може
Ти нещо пързаляш ли ни  newsm78

# 147
Я да обсъдим отново зъбния камък! Преди време Орелия и май и други момичета писаха за това. Аз съм на Дюкан от почти месец вече, и също от 1-2 седмици забелязвам, че имам. А по принцип не съм склонна никак към образуване, чистя го веднъж на 3-4 години, а сега направо го усещам - само на долните предни зъби. Точно преди да започна диетата бях на зъболекар и нямах, както винаги.
Не пуша, почти не използвам подсладители, 1-2 коли най-много да изпия на 10 дни. Така че явно предположението, че е от подсладители не е съвсем точно. Та се чудя от какво ли още, въобще ми се иска да чуя мнение на стоматолог.

# 148
Жозефа, не може. Прочети пак разрешените храни във втора фаза от 1стр. и в блогсайта. Имаш още 4дни да ги разучиш докато минеш във втора фаза. Просто е - към продуктите от първа фаза прибавяш зеленчуци от разрешените.
Успех с четенето и режима!

Майка Зайка, и аз съм за среща, кажете кога и къде да видя дали ще мога

# 149
Я да обсъдим отново зъбния камък! Преди време Орелия и май и други момичета писаха за това. Аз съм на Дюкан от почти месец вече, и също от 1-2 седмици забелязвам, че имам. А по принцип не съм склонна никак към образуване, чистя го веднъж на 3-4 години, а сега направо го усещам - само на долните предни зъби. Точно преди да започна диетата бях на зъболекар и нямах, както винаги.
Не пуша, почти не използвам подсладители, 1-2 коли най-много да изпия на 10 дни. Така че явно предположението, че е от подсладители не е съвсем точно. Та се чудя от какво ли още, въобще ми се иска да чуя мнение на стоматолог.

И аз забелязвам нещо такова - не толкова зъбен камък, ама ми се появи едно оцветяване по зъбите черно  Rolling Eyes Каня се тия дни да ида да ми го почистят и ще го питам моя зъбар от какво се получава, без да му давам жокери.. Макар че той ме знае, че съм Дюканка де  Crazy
Да я разнищим тая история..
Аз също не ям подсладители почти хич.. Кола изобщо не пия.. Нито пуша.. Нито кафе пия..  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт