Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 523
  • 990
  •   1
Отговори
# 495
Вещи, не обръщай внимание на такива злобни и некоректни постове. Ние си те обичаме! Благодаря ти за вниманието и това, което правиш за всички нас.  bouquet
Честито на Fen за месечинката и на всички с повод! Hug
Лека вечер на всички от мен.

# 496
Kiaras - купи си по възможност италиански спагети - те се правят от твърда пшеница (grano duro), каквато цитира Дюкан. Затова и сварени те стават по-жилави. Българските и гръцките са от мека пшеница и стават на тесто
 welcome на новодошлите - Дими, Кас, Самър, и успех!
жозефина - сега вече ми хареса  Peace. Че след онзи въпрос за хляба  Crazy се бях попритеснила.
vikki 76 - красиво дете, сигурно прилича на майка си. Хайде, чакаме снимки!

# 497
Здравейте и от мен!

В диетичните магазини съм виждала спагети и макарони от пълнозърнесто брашно- можеш първо с тях да започнеш. Успех!!!

# 498
Благодаря за отговорите, ще поогледам рафтовете докато реша какво точно да бъде   bouquet

# 499
И аз благодаря, че сте забелязали моите месечинки  Blush /сега ако кажете и какво е "месечинка" на дюкански жаргон, цена нямате Embarassed - имам известни подозрения, искам с ваша помощ да ги потвърдя или отхвърля  Laughing/.
Купих си Стевия на таблетки и имах неблагоразумието да сложа една от тях в киселото мляко за следобедната си закуска. Бър!

Joy JoyJoy
За протокола реших да направя превод на често употребявани дюкански думички:
Месечинка - не е дата от календара на месечния цикъл, оцветена в червено , а дата от календара, на която отбелязваме брой месеци откакто сме на режима.
Балкон, - не е балконът на съседката, с която по случайност сме на режима, а лентичката с никове в горната част на темата.
Сигурно има и още, ама ще допълня в движение hahaha

# 500
  • София/Осло
/сега ако кажете и какво е "месечинка" на дюкански жаргон, цена нямате Embarassed - имам известни подозрения, искам с ваша помощ да ги потвърдя или отхвърля  Laughing/.
Купих си Стевия на таблетки и имах неблагоразумието да сложа една от тях в киселото мляко за следобедната си закуска. Бър!
Ми то този жаргон е и в подотчетните  Joy , не е типично дюкански..туй е като направиш пореден месец/ било то за бебе или за диета  Laughing /
А за стевията и на мен нещо хапчетата са ми блякс ,но капките са страхотни и вече с тях си подслаждам всичко  Wink
ааааааааааааа Фолиииииииииииииииииии   Laughing Laughing  Heart Eyes

# 501
 Grinning И аз от скоро знам, какво е то месечинка Simple Smile))
deata  Joy много знаеш.
Сигурно има и още, ама ще допълня в движение hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 17:31 от baci

# 502
  • София/Осло
Бачи - МногУ дюканствалУ, многУ дИца има и затуй знаЙ  Joy Joy Joy Joy Joy
 Heart Eyes

# 503
...За протокола реших да направя превод на често употребявани дюкански думички...
протеинов петък  Mr. Green - не е протеиновият четвъртък за 3 и 4 фаза, а любим ден за всички, защото...

# 504
  • София
Здравейте момичета, от вчера съм на режима.Днес радост огромна -1килограмче.Имам едно въпросче впредвид факта , че съм на 40 какъв трябва да мибъде режима 7/% дни ли?Сигурно глупав въпрос но , не ме налагайте с тигана за добре дошла Simple Smile. От месец ви чета и се радвам на подтиженията ви. Поздрави за ентузиазма ви да потдържате и  сайта. На 40г съм сега съм 63 / т.е. вече 62/ целта ми е 50кг , тези кг. на ръст 158.  bouquet за всички ви

# 505
deata, ми аз освен сега кат научих да набавя и деца  Joy
Относно кафепиенето на 14.06 ............много от нас ще имат ангажименти /особено сутринта/.
Хубаво е някой да ни приземи малко   bouquet

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 17:54 от baci

# 506
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Опа.. ето ме и мен със следобедното  kaffeetrmker_2

Да нахвърля две три нещица.....
1. Купих си днес във ВАрна /или по-скоро изкупих/  Mr. Green Mr. Green Родопея 0,1 %!!Не е лоша - Взех я за 0,70 ст.. Няма да ви кажа откъде, щото ще ми я изкупите  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
2. Креми - искам д аси мияя и аз краката................ Фоли.. newsm78 Whistling Whistling Нещо ще казваш ли по въпроса, че много ни напече тука и искаме да си солим краката!!!
3. Дими добре дошла   bouquet
4. Месечинки - честито ви!!!!  bouquet
5. МЦ идва като по учебник и както стана ясно в чата сутринта, днес настроението е петъчно и масово сме циклични...
6. Искам срещаааааааааааааааааааааа - много хора ми липсват вече!!!!!!!!!! Hug Hug Hug Hug

# 507
Минавам набързо да кажа, че се завърнах. Режимна съм от понеделник, резултат -2 килца  Peace

# 508
Честити месечинки на Ривелка, Фен, Карима, Миша97и Мон  bouquet
Добре дошли на Дими, Самър, Кас welcome
dmaria, добре дошла и на теб - какво като си на 40 - нямаш право на никакви привилегии hahaha, ще режимстваш на равна нога с всички Hug Това "7/% дни ли" не го разбрах, честно казано.

Тинтири-минтири, браво, голям кеф е да видиш как стрелката върви надолу, нали Peace
Ралче, леко бременеене, помним те! Hug
Мими Георгиева Heart Eyes
Татит Kissing Heart
Фоли, katyadjin  Heart Eyes Heart Eyes
Киарас - има пълнозърнести спагети и макарони, кафяви са. На мен не ми харесват. Направих си, пробвах - не е това моя храна. /Засега, като се има предвид, че ми се смениха всячески вкусовете покрай Дюкан, нищо чудно да им намеря приложение някакво. Мислех да си начупя пълнозърнести спагети в супа, вместо фиде, но накрая си сложих обикновено охльовче фиде./ Така, че всичко на базата проба- грешка Joy
Sagittarius. Hug
Забравяте, че четвъртъка е гала, според някои  Stuck Out Tongue Winking Eye

Купих си Активията 0,5 %, ще я пробвам довечера.
Родопея 0,1% не намирам.
Изкупили сте Ескуизата във Фантастико в Надежда 1 #Cussing out Joy

Аз.. На оня спанак съм забравила да сложа сол ooooh! Не се яде, много бльоджаво,  та втора серия режисирам в момента.

# 509
katyadjin, по т.6-не остана време Simple Smile)
Ори, 0,5%-ната активия има вкус на прясното сирене, което си купуваме. Не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт