Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 522
  • 990
  •   1
Отговори
# 555
ЗлаВещица хехе  Hug Тъкмо се приготвях нещата за утре сутрин а те бяха рачешки рулца и кока кола лайт,кока кола и газирано не пия от много отдавна ама незнам из коя от Дюканските теми прочетох че може и закупих 4 бутилки по 1,5 Л и 6 по 0,5 Л  Blush Mr. Green Laughing Карай то те ще си траят няма да се развалят ама се бях самонахъсала че ще започна с нещо което уж е от забранените нещица покрай диетките  Laughing
Тук така и не намерих мляко на прах ,течен подсладител,ниско маслена извара и ниско маслено кисело  ако мога да кажа че тук има изобщо кисело мляко Sad Пожелавам ви лека вечер и лек режимен ден утре  Hug  bouquet

# 556
  • Пловдив
Молинка, Кола може, да не си ме разбрала погрешно. Лично аз рядко пия, защото не трябва да пия газирано, иначе си пийвах редовно като ми се прииска нещо сладко. Но аз не съм от много тревожещите се за подсладителите. А наистина ако ти се прияде сладко върши чудесна работа. Въпросът е доколко те е страх. Simple Smile За ролцата също - изказах личното си мнение.  Peace
Иначе са много удобни за работа - аз често си носех в училище по едно време. Но започнах да ги ям към третия-четвъртия месец от режима. Най-добре е когато имаме възмоност да си приготвяме от къщи месо. Или риба, но тя е малко по-специфична и не е винаги подходяща за работа - ако се работи с доста хора например.
Нещо се разфилософствах, спирам.  Mr. Green

# 557
ЗлаВещица , аз те разбрах ама моя лаком акъл си мислеше че изобщо режима са върви ръка за ръка със тях неща  Blush Laughing
Аз как да се запиша от кога и от колко килограма съм започнала  newsm78
Искам и аз утре да си имам табличка под всеки пост   Mr. Green Praynig

# 558
Абииии -  Hug  Heart Eyes целувам те и силно те гушкам!

# 559
  • Пловдив
Режима върви с това, което ти харесва и което ти се иска. От позволените неща де Simple Smile
Лентичката си я слагаш  в профиля и те следва неотлъчно до края на режима Simple Smile С промени в низходяща посока естествено. Кликваш върху някоя, която ти харесва от нашите и влизаш в сайта с лентичките. След това копираш адреса на получената в подписа си и готово  Peace

# 560
  • Някъде там...
Де да ставаше толкова лесно - само мускули щяха да са някои, а моите крака да са станали като на щангист Joy

Орелия имах впредвид тези , които спортуват в 1 и 2 фаза и то редовно с много кила за сваляне. От мазнините се извлича енергия за мускулите, които от своя страна растат изразходвайки тази енергия. Може да си представиш кой ще направи по-големи мускули един човек на 60 кг или на 100 кг при редовно спортуване. И като спре да спортува какво става с мускула  Sunglasses
Ето затова в трета фаза е най-добре спорт да се започне, след като сме си свалили килограмчетата  Peace

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 23:48 от MimSss

# 561
поздрави за всички свалили грамчета днес, всички задържащи и всички, държали се прилично в темата!   bouquet
мн се ядосвам и не се събирам в кожата си, заради чужди глупости...ей, не порастнахме и не се научихме...както и да е. тъпо ми стана от поста на мамица. аз пък, като съм 67кг и елена82 ( Hug ) също беше толкова, а аз пред нея бях като слон4е... всичко си е до фигура,кокали и т.н... съжалявам, ама не се сдържах да изкоментирам... а да не говорим, че Вещи изглежда чудесно и аз съм виждала снимки от преди и разликата е огромнаааааа!
уххх, писна ми! но ...няма значение! Tired
перле, специално да ти кажа, че мн се вълнувам за тия оставащи 4-5 дни  Party   bouquet ама повече, като 4е ли ме вълнува, после ще 4ерпиш ли? newsm78  Joy
Ори Heart Eyes
катенце, колко още отслабна, признай си...вече не мога да ти хвана спатиите- всеки ден все по-хубава и слаба...тц тц  Hug
Аби Hug
хубава вечер на всички! и много целувки за цялата дружина- всички в колонка по един за целувка Laughing

# 562
  • София
Стрелец, Ори, Атракция , благодаря за подкрепата!    love001   Много навреме ми идва!Направо се развълнувах и нахъсах да продължа да спазвам диетата стриктно.Нещо напоследък след тия медийни атаки,започнах и аз да се разколебавам...
По отношение на изпитата вода по време на диета - казвам ви го като препатила.Спазвах дълго време режима на др.Емилова.Тя постоянно повтаряше, че бъбреците не са лейка, че да ги наливаме постоянно, без да сме жадни.В резултат на което бъбреците и жлъчката ми се препълниха с малки камъчета(кристали) докато отслабвах...Това наложи отстраняването на жлъчката ми.Там имаше 350 камъчета(броила съм ги).В бъбреците не зная колко са били, но направих 2 бъбречни кризи тогава...Така че извода е ПИЙТЕ ПОВЕЧЕ ВОДА, особено когато сте на каквато и да е диета!
Зеленко, и аз за кокалите си имам решение - имаме куче.То много харесва Дюканския ми режим! newsm47

# 563
ЗлаВещица изглежда утре ще правя лентичката че с утрешна дата не иска   Grinning
Благодаря на всички и особено на теб ЗлаВещица за бързите и ясни отговори  Hug Hug  bouquet
Отивам да си взема душ и ще си легна с  мисълта че и аз мога  Laughing Mr. Green
Още един път ви пожелавам лек режим и кураж   bouquet

# 564
Отново здравейте, поздравявам всички с постигнатите резултати, сутрин като стана за да се окуража веднага влизам във форума прочитам какво сте постигнали и това ме подготве за деня. Добре че ви има ,защото днес ми беше много гладно и ако не бяхте вие край с Дюканството. За първи път пиша в някой форум, но се надявам че този път с помощ ще успея.

# 565
Аби  spoko hug

Не съм писала ама много ми се събра,ходих на лекар за едно то излезе май друго и много ме стреснаха ............ Tired сега чакам резултати от изследване и да видим TiredВъобще незнам как да продължавам с режима,може би след 15 ще мина в трета,незнам!Днес цял ден ме боли бъбрек,направо май няма нещо да не ме боли..........ега ти историята!

# 566
Абракадабра, съжалявам за развоя на събитията. Дано никога повече не прежвяваш подобно нещо. Силна прегръдка от мен spoko

# 567
Здравейте моми4ета. не съм ви 4ела отдавна, имах проблеми с детето(направи гър4 от висока температура и ни задаржаха седмица в болница, за6тото не можахме да я свалим пустата температура). Много се притеснихме с  таткото, но сега вси4ко е наред.
Извинете ме за драскането с букви и 4исла, но имам проблем с клавиатурата.
След седмица свар6вам 2-рия месец. 6те се от4ета, но за сега съм много доволна. Вси4ките ми дрехи станаха 6ироки и увиснали. Сменям си от4асти гардероба. До голяма степен това дължа на вас моми4ета, пове4е ви 4ета, и искам да кажа 4е сте страхотни.

# 568
Искам да помоля Вещи да ме сложи в табли4ката. Благодаря за което.  bouquet

# 569
Здравейте слабеещи дами! bouquet
Искам да попитам,след като свършим диетата,преминавайки през всичките етапи,нали трябва яденето на трици да ни стане навик всеки ден? Мисълта ми е хлябът "Бонус",който е направен от трици може ли да замести правенето на палачинката или накисването им в мляко понякога,защото не винаги имам възможност да ги ям?
Благодаря ви предварително!
Успех на всички! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт