Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 524
  • 990
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро утро

Малко ме нямаше но... c'est la vie - Абракадабра симсалабим се връща отново на смесен режим. Започвам в неделя. И се връщам в подклуба на клуба.

Hug

аз иначе съм 157 см и 54 кг и имам една мечта да стана 47 кг както преди 2-3 години

Какво мисли по този въпрос калкулатора на Дюкан - колко те "изкарва"  newsm78

stuartwelcome тук не гладуваме  Peace

Елена82fingerscrossed

Катя*,   bouquet
Успешен ден на всички - четвъртък - 3 и 4 фаза - протеинов ден   bouquet

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 06:32 от М-зИленкУтУ

# 571
Добро утро,

Зеленко, мерси за кафето   bouquet
Водата от мен,

Аби spoko  Hug

Хубав ден на всички!

# 572
Добро Ви Утро Дюканки  Hug Grinning
М-зИленкУтУ не съм пробвала калкулатора,но дано днес ми остане време  Peace
След малко ще закусвам за пръв път по Дюкански  bowuu Grinning
Ще изумя колежките с храна за обяд  Mr. Green
На вас ви желая кураж и без прегрешения  Peace Hug

# 573
Доро утро момичета Grinning
Зеленко , Кате*, мерси за кафето и водичката Peace
Ривела , Фен ,честити ви месечинки на патерица newsm51
Абиspoko  Nature Partly Sunny
Елена 82Flowers Four Leaf Clover

Айде сега малко отчет.......от два дни стрелката на Кантарев сочи 77.......аз съм склонна да му вярвам Joy ....... newsm44.....това значи , че  още едно кило е в историята...... smile3521Та по този повод сега ще си сменя линийката и ще помоля Вещи , когато може да ме промени в табличката , благодарности за което newsm51

Лек и отслабващ ден на всички  bouquet

# 574
  • София
Момичета добро утро и отслабващ дев ви желая.Аз днес съм -200гр. Или за два дни 1.200кг повече от добре е май. Simple Smile. Но вчера имах прегрешение изядох чаена чаша череши, абсолютно нережимни прочетох. В тази връзка искам да ви попитам трябва ли да започвам от начало, ясно ми е че май трябва.

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 07:53 от dmaria

# 575
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Добро утро дами!  Hug
Абракадабра,  Hug
Честито на месечинките, които празнуват с мен!   bouquet

Сега да ви почерпя по случай моята 2 месечинка  Grinning

А ето и за статистиката:
Преди           сега:
кг.70                 60 (но още не са сигурни защото ги видях днес)
гръдна 102  96
талия    80    70
ханш    102   95   

Та отново за протокола: 1. Не мога да повярвам, направо не е истина колко съм се смалила! 2. ще карам още около 2 седмици смесения, мислех да минавам в 3 , но ще изчакам поне да ми дойде и мине МЦ.

Ми това е от мен за сега, много усмивки и свалени килограми на всички! Hug

dmaria, не няма нужда, продължаваш си все едно нищо не е било. Все пак внимавай с прегрешенията защото водят до задържане.  Peace

# 576
  • София
Не съм, благодаря за отговора.
Имам и още въпроси това ядене на много пилешки пържоли ми деиства леко изпразващо на джоба пък и с двама юнака на 20 и 14г предпочитам те да си ги хапват пържолите. Та имам въпрос може ли да имам дни в които да ям само к.мляко и извара?

# 577
Добро утро, сладурчета!
М-зИленкУтУ - пак си спретнала жестоко кафенце! Катя* - мерси за водичката!
Хайде от мен кексчето

АбиHug
dmaria - oops! Все съм чувала за прегрешения, но още на втория ударен ден... Хм.  no А за изварата и киселото мляко - в разрешеното количество те са добавка към месото, т.е. месото е основно!
stuart - не разбрах, защо позволяваш да се чувстваш гладна! Аз толкова сита не съм била досега в живота си... Хапвай по-честичко и режимно, разбира се!  Heart Eyes
Елена82 - няма по-важно от здравето. Дано изследванията са добри  Praynig
мишана-глезана - много добър резултат за ударна фаза! Аз толкова свалих за целия първи месец, а съм тръгнала от малко повечко кг от теб! Браво!  Peace
Не съм и всички с месечинки - честито! Мерси за почерпката!   bouquet
yani- моите палачинки ставаха супер, когато смесвах овесените с пшенични трици.   chef
Ох, мен ме чака голяяямо чистене - чакам чужбински гости в събота, след това две седмици яко готвене и прочее - надявам се да са толерантни към режима ми и да не се дразнят, ако аз ям пържоли, а те - не  Mr. Green Най-ми е мъка, че две седмици трябва да живея с тях, а не с вас! Е, ще поглеждам, когато мога, ама... ще страдам.

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 08:14 от Sagittarius.

# 578
Добро утро и от мен!
Честита месечинка на Не съм! Благодарности за кафетата. Hug
Момичета, пожелавам ви лек и слънчев ден!
И днес е Четвъртък - ПРОТЕИНОВ! Така че трета и четвърта фаза - умната. Hug
Аби, съжалявам за случилото се.  Cry  Hug

# 579
Благодаря ви момичета за поздравите  newsm51
Признавам си че нямам възможност да изчета всичко  newsm03
Честито на всички с минусчета ,търпение за останалите ! Hug
Много слънце в кантарчетата ви  newsm10

# 580
Орелия :Това "7/% дни ли" не го разбрах, честно казано.
Това е 7/5 режим ли да спазвам, т.к. предполагам съм с метаболизъм различен от този на повечето млади жени тук.Но аз по принцип много трудно свалям килограми, та този килограм за ден ме кара да бъда много доволна
Мила, нещо рано си се вписала в групата на старите. Аз също съм на 40, но  съм си ок, не разбирам защо мислиш, че си много по-различна от останалите и ти трябва спец. режим. Тук има и доста над 40 пък са си ок по познатите схеми: Ударен 5 до 10дни (след 5 не се сваля в повечето случаи), а във втората фаза най-добре работи схемата 5 Протеини и зеленчуци (ПЗ)/5 Протеини. Така че ти си прецени, има и др. схеми, които са обяснени чудесно на първите страници на всяка тема. Успех  bouquet

# 581
Добро утро момичета,
Иска и аз да се похваля, че кантара помръдна под 61 кг.
Ах толкова добре се чувствам и вече се забелязва, че съм отслабнала.
Благодаря на всички, ако не сте вие никога няма да успея.   bouquet

# 582
Здравейте и от мен след първоначалния ми 10-дневен ударен период. Резултата е 4 кг надолу. Днес почвам зеленчуците и минавам 5/5, като съм с напълно ясното съзнание, че в повечето случай на ПЗ не се мърда надолу, ами се задържа, заради водата. Но това няма значение, този пък режим е толкова приятен ...

Аби, съжалявам за случилото се.

Не съм, браво!!! Поздравления.

buborok , дано детенце да е добре и повече никакви такива неприятности.

# 583
Добро утро

Аби  Hug

dmaria, като ти излизат солено пържолите, разнообразявай с риба (бяла риба, хек,скумрия са около 5лв/кг или 6лв), воденички и дробчета пилешки (около 3лв мисля/кг) в сравнение с пържолите, които ако не ги купиш от Метро в голяма опаковка излизат супер скъпо. Пържоли в Метро около 8-9лв/кг. В нормалните магазини стигат до 13лв/кг. Ами че то телешкия шол е около 9лв/кг.
Пуешко замразено бяло месо струва около 6(7)лв/кг. Има го в Метро и Хит. В Пикадили продават  също пуешко, но е на друга фирма и цената му е около 10лв/кг. В Хит Люлин има прясно пуешко бяло месо, от което ти режат на момента - цена 15лв/кг.
В Била на Хиподрума съм засичала охладено пуешко в тарелки мисля на около 10лв/кг
Аз лично смятам изварата за протеин - но тя е краен продукт от изходен продукт мляко, и се третира като млечни (демек се включва в ограничението)
Ето нещо интересно за изварата http://www.udoma.com/?view=material&cat=2&itype=16&i … e=50&info=359
Успех   bouquet

Не съм, честита месечинка и намаление   bouquet

# 584
Добро утро, момичета  bouquet

Sagittarius, благодаря за подкрепата Peace И аз съм учудена как така стана - и понеже не вярвам на моето кантарче много - се тегля в аптеката на електронния голям Кантарев Simple Smile и пиша неговите показания тук.

Истината е, че пия ама наистина много вода - над 3 литра - може би това помага при мен. Аз и преди не съм се лишавала от течности - но покрай водата и доста бира с приятелите поглъщах - та килограмите ми съдържаха и част от нея - сега като внимавам какво ям и не пия бира - и засега резултатите са добри за мен.

Днес се премерих и с метърчето - от бедрата /имам целулит откакто се помня и бричове/ съм свалила 4 см. Колко са минусите от талията - незнам точно, ама си влизам в едни панталони, които ми бяха малки...Всъщност не можех да ги закопчавам въобще преди режима Embarassed Embarassed Embarassed а сега са ми ОК с тенденция да ми станат ШИРОКИ Peace Party
Ползвам стягащия крем на Дева, защото в този междинен период на бързо сваляне не си харесвам "телесата".

Та, така, момичета - ПИЙТЕ, АМА НАИСТИНА ПИЙТЕ ВОДА И ТЕЧНОСТИ /степче примерно/ - няма начин да не успеете Peace  bouquet  bouquet

Имам и една молба - знаете ли някакви рецепти с попчета, сафрид и други видове дребна риба - режимни, разбира се...Не откривам в сайта с рецептите нищо...

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 08:53 от Мишана-глезана

Общи условия

Активация на акаунт