Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 416
  • 990
  •   1
Отговори
# 840
Лео, честита месечинка и честит ти прекрасен резултат.   bouquet
Обещах на седмица отчет но днес се изкуших и не мога да поварявам на очите си.... За три дена - 5 кила явно съм била толкова подута от течности, че ще се пръсна....Леле девойки ако продължавам в същия дух направо ще ви позлатя......
- ние ще си запишем този твой пост и после наистина ще трябва да ни позлатяваш (а ние сме много) smile3521, защото режимът действа.   bouquet

# 841
Лео - честита поредна месечинка и страхотен резултат !!!  thumbsup
Честит петък на всички амнезирали сестри!!!  smile3558
Всички в редичка по един - за мляскане !!!  Kissing Heart

# 842
  • София
Струва ми се, че съчетаването на прясно и кисело мляко не е съвсем приемливо за стомаха /второто пресича първото, така да се каже/.

Да, знам това. Но аз така или иначе не закусвам и пия кафето едновременно... Имаше някъде половин час между двете. Или пак е недостатъчно?  newsm78

Но както и да е, явно скоро триците с кисело мляко няма да ги ям. Имам си нова любов! Сутринта си направих за пръв път дюканско кексче в MW и направо си облизах пръстите.

Момичета, говежда пастърма мога ли да ям? Знам, че е солена, но аз така или иначе от малка ям всичко безсолно, т.е. не си посолявам яденетата. Много ли ще ми дойде солта на пастърмата, ако да кажем е единственото солено нещо за деня? Мерси!   bouquet

Nasinda, аз мислех, че свалям бързо, но ти ми обра точките! Браво!

# 843
Лео, честити 3 месеца! Много хубав резултата, искаме снимки Mr. Green  bouquet

Тинтири-Минтири, що да не може по малко.. Аз да си призная не съм ограничавала солта, само че ползвам диетична. И в ударния не ядях ни шунка, ни филе - само чисти меса и филета.. Няма да забравя, как след първото ми пушено пиле имах грамадански плюс и диво го възневидях Twisted Evil /Пушеното месо Mr. Green/

Майка Зайка, ай нема нужда, ма да не се сурна по нанадолнището на расизма и да ме баннат  Twisted Evil но ти благодаря за отзивчивостта Joy Hug
Татит, не става, прекалено сте хубави и ще привлечете много клиенти и пак няма насмогване. Grinning

Геци 75 Heart Eyes

Ако ви кажа какво количество ми беше обяда няма да повярвате. Та ще си затрая. Но такова натъпкване не бях правила скоро, интересното е, че не ми е тежко, демек "още може", ужас Shocked
Разширен стомах Close

# 844
  • София
Ори -поне с миенето да помогнем: Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 15:05 от Майка Зайка

# 845
Майка Зайка, кой те снима? Wink

# 846
  • София
Знам ли ooooh! сигурно пак със скрита камера Crazy
Айде утре на парк?

# 847
  • Варна
Аз ходих ей сега до трудовата борса, значи. Дадоха ми координатите на това момче, старият му сервиз фалирал.
Издирих един от предишните работници на Ори, пак в тази борса си търси работа, но имал човекът проблемче, че много се изпотява по челото. Ори, затуй ли го изгони?  Може да му се прости, викам.  newsm78

Повече свободна работна ръка имало в областта на миенето на коли, момчетата просто нямат друга квалификация

Някой друг да си търси работници?   Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 15:15 от dorchester

# 848
  • софия
Зайчо,мен ме няма.Ще изнасяме 9 месеца на дядо ми. Tired
Сватееее,честита ти месечинка! newsm51
Аз викам да започнеме да подгряваме с режимностииииии. Mr. Green Татитт, не можа да я халоса тиган,което значи ,че се открива петъчното режимстване. Whistling
Орииии,нито съм китайче,ни от коли разбирам,ма да дойда да снимам Зайка.Глей как хубаво лъска предния джам. hahaha
Тааааа..... е ви нещо за душатЪ. Mr. Green
http://www.reviewjournal.com/lvrj_home/2003/Aug-29-Fri-2003/photos/men.jpg
Ъъъъъ.... и тук един има нужда от спасителка.
http://lambre.by/lambre/wallpapers/davidoff_cool_water_men.jpg

Дореееее,да ти поползвам малко аватарчето,а?Малко само,не много.Е така.........лекинко............а?

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 15:22 от slave

# 849
  • София
Пу за мене тоз, дето му трябва спасителка!

# 850
  • Варна
Може, Славе, ама щот си мой човек; и после да ми го върнеш, чИ тЪ убих!!!  #2gunfire

Абе, къде е Цоци, бе?

# 851

Дорче, взимам квалифицираните да ме измият, че за колата се грижи мъжо

# 852
  • Варна
Може, Славе, ама щот си мой човек; и после да ми го върнеш, чИ тЪ убих!!!  #2gunfire

Абе, къде е Цоци, бе?

# 853
  • Поморие
Здравейте, дойде време и аз да се похваля-най-после сборих 60тото кило.Отчет-с Дюкан от 17.05, начало 64 кг-днес 59-ама 10 дена имах застой докато тръгна надолу.

# 854
  • Поморие
Здравейте, дойде време и аз да се похваля-най-после сборих 60тото кило.Отчет-с Дюкан от 17.05, начало 64 кг-днес 59-ама 10 дена имах застой докато тръгна надолу.

Общи условия

Активация на акаунт