На колко години родихте?

• 19 795
  • 388
  •   1
Отговори
# 375
На 19 Mr. Green
Не съжалявам и не съм си оставяла дори за ден детето някой друг да ми го гледа Mr. Green
Но всичко е много индивидуално,трябва всяка жена да реши първо за себе си кога и след това да го обсъди с половинката си Heart Eyes Peace

# 376
# 377
Родих на 23 години .
Относно раждане на 20 години и под тази възраст ми него приемам ,  защото става така , че " дете гледа тете " или по точно го дава на бабите да го гледат . Но това в много случей зависи от самата ценност на човека и до самото чувство дали е готов но себеотдаване в имито на детето .

# 378
а на 23  човек е много по зрял? аз родих преди 2 седмици.  а преди 4 навърших 20.  верно не мога да кажа още дали се справям, защото е много рано, но вече мога да кажа, че обичам малкото  бебешко съкровище повече от всичко и ще се опитам да дам най-доброто от себе си. а това за което ми помага бабата и прането и гладенето. всичко друго си го правим с таткото. колкото до 23 годишната леля на бебчо -  милата, ако беше нейно бебето незнам  ooooh!   Mr. Green 

# 379
Първото родих на 29г, а сега чакам второ. Ще бъда на 31 години.

# 380
На 25 Hug
За раждането под 20 не мисля, че е точния момент. Една жена на 20 не е готова за отговорностите и промяната в начина на живот които идват с едно дете. Peace

# 381
  • София
На 25 Hug
За раждането под 20 не мисля, че е точния момент. Една жена на 20 не е готова за отговорностите и промяната в начина на живот които идват с едно дете. Peace
Ама защо толкова често има такива мнения, и то от хора, които не са раждали на 20? (т.е. няма откъде да знаят от опит)?  newsm78
Първото си дете родих на 21 и си бях напълно готова и подготвена. Смятам, че съм се справила повече от добре с възпитанието и отглеждането му - вече е на 17.
Някои може и да не са готови на 20 за отговорности, ама аз бях. И други със сигурност също са  Peace

# 382
на 25 г. беше за първи път
а мнението ми за раждане под 20 г. е доста крайно и за това ще го спестя

# 383
И аз се чувствам щастлива, че съм родила на 20. Детето ми, което вече е голямо също се радва, че има в мое лице приятелка с не голяма разлика в годините и разбиранията.

# 384
Аз родих на 23г.Чувствах се напълно готова за това,а и в момента съм супер щастлива с това малко съкровище Grinning Grinning Grinning

# 385
Здравей! Аз първото си дете родих на 29 г. Но момичето в стая ми в болницата беше на около 20. Говорихме си. Тя беше направила своя отговорен избор, беше подготвена и беше щастлива. Аз на 20 предпочитах да уча, да си живея и освен това не бях срещнала Мъжа  Grinning

# 386
  • София, център
На 29 и още не бях готова  Mr. Green

# 387
  • Бургас
На 28 години. Но да ви кажа честно, от малка си мечтаех - да съм колкото се може по-млада майка (е, не на 16, разбира се Wink ). И съм сигурна, че щях да се справя чудесно. 

# 388

Общи условия

Активация на акаунт