На колко години родихте?

• 19 796
  • 388
  •   1
Отговори
# 360
Първото на 22,а второто на 33 Peace

# 361
  • от Луната
На 28. Според мен най - добрата възраст за първо дете е някъде между 25 и 30. Защото преди 25 е времето да си вземеш моминството bombs, не че и по младите майки не се справят с децата си, но някак си нслед тази възраст си вече по - улегнал, а до 30, за да имаш време след това и за второ  baby.

# 362
# 363
Първото си дете родих почти на 23,а второто живот и здраве-на 38.

# 364
  • София
Първото на 30, второто малко преди да навърша 38

# 365
# 366
Първото си дете родих на 27г. Сега чакам второто, т.е на 28г. Иначе за родителстването под 20г. не съм сигурна точно къде е истината - аз лично мисля, че е рано. По много причини.

# 367
На 20, желано и планувано. Не съм спряла да се радвам на "другите неща", мили лелички. Срещам се с приятели(които се увеличиха след раждането), ходя на почивки, подготвям се за университет... Или се има в предвид друго - въртене на задни части до припадък в някоя дискотека и посрещане на слънцето в непозната квартира... ъъъ, не, благодаря!
 Мнението ми е, че когато жената реши, че е готова да стане майка, то това е най-подходящият момент.

#Crazy #Crazy #Crazy Кой е леличка??? Наистина ме подразни това. Naughty Crossing Arms Някой като роди на 20 и вече голямата работа - еми то си зависи от много неща, дали си намерил човека, има ли къде да живеете с бебето, не е току-така работата, ОК? Айде по-леко с обидите! Stop

По темата вече не помня отговарях ли, не ли - на 26 г. и 10 месеца родих.  Mr. Green
Всеки ражда, когато си реши Peace Peace Peace

# 368
Първото на 25, а второто живот и здраве на 27

# 369
Родих на 25. За мен тогава си беше времето. За раждане под и малко над 20 изобщо не съм се и сещала - исках да си изкарам студентските години без ангажимент към едно малко човече. След това исках да имам стабилна работа, добър съпруг за мен и баща за детето (последните 2 трябваше да е 2 в 1 Wink ). Така и стана  Grinning

# 370
Първото - на 34, а второто - на 35.
Мисля, че когато и да роди желано дете, за всяка жена това е най-великият момент в живота й.
Всяка възраст е подходяща да станеш майка, стига да си достатъчно отговорен човек.

# 371
На 27, чувствах се готова.

# 372
Скоро след като навърших 36... Но всъщност какво значение има възрастта за раждането? И то когато здравословно си ок.
За мен значение има дали си психически зрял за това, дали можеш да носиш отговорност и дали можеш да направиш едно човешко същество щастливо. А не да родиш и да оставиш детето си да кажем на бабите да го гледат...

# 373
Имам три деца, които родих съответно на 25, 34 и 39 години.
Изпитах удоволствието да си изживея моминските години и да стана майка на различни възрасти и в два века - 20-ти и 21-ви.  Laughing
С мъжа ми гледаме децата си сами - никога не сме ползвали ничия помощ.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт