На колко години родихте?

• 19 798
  • 388
  •   1
Отговори
# 180
  • София
На 25г. Мисля, че си беше точно на време! Peace

# 181
# 182
  • София, в момента в любимото ми село Железница
На 22, но имам приятелка която роди на 16 и не съм срещала по всеотдайна майка (с голямата подкрепа на съпругът й)

# 183
  • кв.Изток
На 22 синът ми, на 29 дъщеря ми.

# 184
  • София
на 23

# 185
# 186
На 24 г.  Wink

# 187
  • Варна
първото на почти 20, второто на 24

# 188
Не ми е ясно к`ва е целта на питанката и к`во значение има на колко години си родил..........ама като върла ХЕЙТЪРКА (веднага да ме поправят от ПРАВОписната полиция,ако съм сгрешила нещо в словореда или граматиката Wink) не мо`ем се сдържа да не напиша нещо........па било то и по безумна тема.....................
И аз като една Liska с постингите(дразнят и кефят-второто не се отнася за мен!!!)-:

1.На колкото се е случило!
2.На много беше.
3.И k`во сега и от това? Thinking
P.S Пак казвам що за безумни въпроси?.......

# 189
На 24 г.- на толкова се почувствах готова за такова важно и отговорно нещо.

# 190
  • Варна
Бях почти на 28г. Peace

# 191
  • Пловдив
На 28 год. ще родя късмет здраве и живот  Praynig

# 192
  • София
На 20, желано и планувано. Не съм спряла да се радвам на "другите неща", мили лелички. Срещам се с приятели(които се увеличиха след раждането), ходя на почивки, подготвям се за университет... Или се има в предвид друго - въртене на задни части до припадък в някоя дискотека и посрещане на слънцето в непозната квартира... ъъъ, не, благодаря!
 Мнението ми е, че когато жената реши, че е готова да стане майка, то това е най-подходящият момент.

Сигурно съм ненормален младеж  Crazy

# 193
Аз родих на 20(декември ги навърших и март родих).Сега живот и здраве ще родя няколко дена преди да навърша 31г.

Цитат
На 20, желано и планувано. Не съм спряла да се радвам на "другите неща", мили лелички. Срещам се с приятели(които се увеличиха след раждането), ходя на почивки, подготвям се за университет... Или се има в предвид друго - въртене на задни части до припадък в някоя дискотека и посрещане на слънцето в непозната квартира... ъъъ, не, благодаря!
 Мнението ми е, че когато жената реши, че е готова да стане майка, то това е най-подходящият момент.

Сигурно съм ненормален младеж  Crazy

Миличка все още не се чувствам леличка,а и не разбрах това присмиване за възрастта ли ни беше?

# 194
  • Бургас
То и по-безумни теми е имало. Но защо да не се зададе и такъв въпрос. Само, защото на някой не му харесва темата.
И на много, и на малко - важното е да се раждат желани деца.

Иначе, за протокола - първото родих 2 дена след като станах на 26, а второто - на 31.

Общи условия

Активация на акаунт