На колко години родихте?

• 19 806
  • 388
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Цъ, Харем! Това е отговор, който провокира Нина. Тя ме учуди, че само 2 години по-късно се смята за много по-узряла. Използвах "лелички" иронично.

# 196
Родих първото на 24г.  а второто на 30г.

# 197
Забременях на 23 и родих на 24  Simple Smile

# 198
  • София
На 28г. Peace Няма значение възрастта, важното е да го искаш и да се чувстваш готова Peace

# 199
На 25. А с мъжа ми станахме гаджета,когато той беше на 15,аз на 17 Mr. Greenоще тогава сме си говорили за деца...Полудяхме си доста,без да осъмваме в чужди квартири, оженихме се и забременях.

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 00:24 от smiled_

# 200
   На 28. Та, аз на 20 бях още дете и имаше толкова много интересни неща в живота ми и още толкова ми се случиха докато родя, че за дете ли да мисля на тази възраст? Мисля, че е рано.

# 201
  • София
27 дни преди да стана на 25.

# 202
  • Mediterraneo
Първо- имаше мнение, че бракът на двама 20- годишни едва ли не ще бъде провал. Е, не е така... Омъжена съм от 8 години, преди това бяхме заедно още 6. Срещнах мъжа си, когато бях на 16 години и знаех, че той ще бъде баща на децата ми. Възрастта не прави една връзка успешна, факторите са съвсем различни  Peace
Първото си дете родих на 22 години, бях студентка. Второто- почти на 27. Сега се опитвам да забременея отново, понеже тази година навършвам 30 и не ми се иска да отлагам във времето. Завиждам на младите майки  Peace

# 203
# 204
# 205
Първото на 31год, а второто на 32 и половина год.На 20год. ме вълнуваха други неща и не бях готова за тази крачка.Според мен важното е как го усещаш,дали си готов за това и мъжа до теб също,защото едно дете се нуждае от здравомислещи родители,които са готови да поемат отговорността за друго човешко създание.Така че ако мислиш,че сега е момента ,действай.

# 206
Забременях на 23 и родих на 24  Simple Smile
и аз  Simple Smile

# 207
На 27 години, но може би малко съжалявам сега, че не съм родила по-рано...

# 208
  • SOFIA
Първото дете родих на 23 г , а второто на 35 г. На 20 год.възраст ми се струва раничко, както и мойте 23 г. не бяха много ,можех още малко да си поживея но сега не съжалявам.

# 209
Първото родих месец и половина преди да навърша 21г.Второто на 23г.Прекрасна възраст,според мен,за раждане и гледане на деца.Бяха много хубави години и се справях с всичко с лекота.Определено не си представях толкова рано да имам дете и никак не бях готова за това-плановете ми бяха съвсем различни.
Но трябва да ти кажа,че истинския ми живот започна с появата на Лиана.Тези приказки "не съм готова"......"нека си поживея" и т.н. за мен са пълни глупости.Майката винаги е готова-нарича се майчински инстинкт.А относно живеенето- живота е детето ти,семейството ти.Кръчмите и дискотеките няма да избягат-тях си ги има и като си с дете.
Колкото до финансовата страна-като се появи Лиана и двамата с таткото нямахме един лев в джоба си(студенти бяхме).Моите родители тогава 1г. живяха с нас и ни помагаха.Но детето е един стимул да постигнеш нещо в този живот,да направиш така,че то да живее по-добре от колкото си живял ти.
Единственото нещо,което губиш след като родиш,това е безгрижието.Нямам предвид физически,а психически.Защото сега където и да ида без децата,винаги мислите са ми за тях.Дали са добре....какво правят без мен...и т.н.

Сега съм на 28г. и си имам още една кукличка на 1мес.С таткото от 1г.си говорихме за още едно бебе и незнам дали е защото рано станахме родители.

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 10:10 от greta.kr

Общи условия

Активация на акаунт