На колко години родихте?

• 19 820
  • 388
  •   1
Отговори
# 210
  • София
26  Peace

# 211
Родих Ния на 29г ненавършени.
Ако се чувства жената готова, защо да не роди и на 20.

На 28. Та, аз на 20 бях още дете и имаше толкова много интересни неща в живота ми и още толкова ми се случиха докато родя, че за дете ли да мисля на тази възраст? Мисля, че е рано.

много добре казано  Peace

# 212
  • UK/София

За раждането под 20г. възръст съм с крайно негативно мнение.Дете-дете гледа.Смятам, че човек трябва да си поживее хубаво, да пробва от всичко и след това да има деца.Първото дете го родих на 29г.

# 213
Първото се дете родих на 24г., а второто на 28.
Ако е планирано бебето, човек хубаво трябва да осмисли, дали е узрял за тази стъпка, ако ли да, защо една жена да не стане майка на 20г.

# 214
Първото на 23, второто го чакам месец след като навърша 29.
Аз също смятам, че под 18 години организмът не е достатъчно зрял.
Но пък относно готова или неготова, има жени, които никога няма да са готови, а и самото понятие готов звучи доста относително. Важното е да става с желание

# 215
  • На планетата Земя
На 29

# 216
аз родих първото си дете едва на 17г мислеш,че ще е много трудно,но в крайна сметка я гледах съвсем сама.мисля че годините нямат никакво значение.Важно е каква нагласа имаш за това което ти предстои.

# 217
# 218
На 27 години!

# 219
  • Пловдив
На 29г. Относно раждането на дете под 20г. мога да кажа само едно - всяка жена сама решава кога да направи тази важна стъпка в живота си и ако се чувства готова да поеме огромната отговорност да стане майка - защо не. Лично на мен тази мисъл ми беше мноооого далечна. На 20г. аз бях и се чувствах все още дете.

# 220
На 25. А това да станеш майка на 17, 18, 19 - е въпрос на личен избор.Ако жената има желание, съм сигурна, че може да се справи и ще бъде добра майка. Няма гаранции, че като родиш на 35 ще си по-добра майка от друга родила на  18. Аз лично на 20 години, не се чувстах сигурна, че ще мога да гледам дете.

# 221
На 20год.
Мисля че всеки сам отговаря за себе си така че на колкото години искаш на толкоз можеш да родиш стига само да си гледаш детето а не да го изоставиш някъде

# 222
Първото родих на 30 г, второто ще родя на 32 години, живот и здраве. За нас тогава настъпи моментът, тогава се почувствах готова и сигурна, че точно това искам. На 20 г. съм била напълно неподготвена и далеч от подобни мисли, но пък всеки сам си преценява.  Rolling Eyes

# 223
  • София
коко родих на 28 г., мислим и и за второ, но ще почакаме малко Peace
под 20 години е много субективно да се каже дали си или не си готова да имаше дете- аз не бях. всеки сам преценява според мен.
не разбирам обаче каква е диеята на въпроса ти- себе си ли имаш предвид? и от друга страна, като видиш отговорите тук, това ще ти помогне ли да вземеш решение? Thinking

# 224
  • при Arctic Monkeys
на 30.

Общи условия

Активация на акаунт