На колко години родихте?

• 19 802
  • 388
  •   1
Отговори
# 165
На 24. Преди това не се виждах някак си с дете. Реших че първо трябва да се изуча и да си намеря накаква сносна работа и тогава да имам дете..

# 166
Първото ми дете родих на 26,второто ще бъде,когато съм почти на 30.За мен лично е твърде рано на 20 и по-рано просто защото за всяка възраст интересите са различни.Разбира се има и изключения,т.е. прекрасни майки на 20,както и обратното.

# 167
На 31.
Мнението ми за раждане под 20 е крайно негативно.

Peace Няма какво да добавя. Иначе родих 1 месец след като станах на 31.

# 168
Родих на 22, зашото се чуствах готова за това. На 20 "и под" 20 год., би трябвало човек да се радва на други, по-безгрижни неща, на студентство..на излизане с приятели ..изобщо на неща, подходящи за един нормален младеж Peace

# 169
# 170
На 21  Peace Peace Peace
Не мисля, че има проблем ако си под 20
Все пак повечето момичета, които имат деца на тая възраст имат доста проблеми
Аз също на моменти със се чувствала "малка" за това, но сега не съжелявам!!!

# 171
  • София
на 27  Simple Smile

# 172
Забременях на 21,родих на 22.Не смятам че съм избързала

# 173
# 174
  • София-Лозен
Първото прекрасно създание Вяра родих на 27, сега съм на 28 и съм очакване на следващото пухкаво меченце!  Praynig Бог да ни пази!

# 175
  • София, Борово
33  Peace

# 176
  • София
Първото си дете родих на 27г. Колкото до това, дали възприемам раждане от момиче под 20г., бих ти отговорила така - не го възприемам. Според мен е добре да си изживееш младостта с всичката и лудост и красота и тогава да ставаш майка. За всяка жена това означава различно нещо. За една става на 23-24, за друга в началото на 30-те и т.н. вярвам, че ме разбра какво искам да кажа.

# 177
Първото си дете родих на 27г. Колкото до това, дали възприемам раждане от момиче под 20г., бих ти отговорила така - не го възприемам. Според мен е добре да си изживееш младостта с всичката и лудост и красота и тогава да ставаш майка. За всяка жена това означава различно нещо. За една става на 23-24, за друга в началото на 30-те и т.н. вярвам, че ме разбра какво искам да кажа.

Никога не съм си падала по лудориите....
1-то родих на 19 г.
2-то на 22 г.
3-то на 40 г.

И това не ми попречи на завърша образованието си, да имам успешна кариера и всичко тов с много помощ от свекърва ми и майка ми!

# 178
  • София
Бях на 33. Никой няма право да ти казва какво за теб ще е раждането под 20. Всеки човек е различен. За мен би било катастрофално рано. Тогава далеч нямах сегашното си спокойствие и търпение. Така да се каже, наживяла съм се, не съжалявам за нищо през вечерите, прекарвани в къщи. Нищо не изпускам.

# 179
на 19.Така го бях планирала и това въобще не ми пречи да си завърша образованието.А от младежките простотии и лиготии ми е писнало отдавна,чак с нетърпение чаках да завърша гимназия и веднага след кандидатстудентските изпити забременях.

Общи условия

Активация на акаунт